consan fren bostancı.ADAM DEİLLER.
Ankara Turbo Zone![]()
radar honda performanstada mekanik diger işlerde tawsiye ederim subaruda maslakta dogan usta pejoda topkapi bekir usta fenadir kaplamada hobyycar florya mr garajda fiber ve elektirik işlerinde tavsiya ederim
Tüm bakımlarımı Bostancı Kısmet Otoda yaptırıyorum.
Motor ve mekanikte kesinlikle çok titiz ve dikkatliler.
Elektrikte MUstafa bir numaradır benim için. Ayrıca kimsenn uğraşmayacağı ıncık cıncık her türlü dert işimi sabır ve çok temiz halleder.
Anadolu yakasında sohc vtec için tavsiye edebileceğiniz bir garage varmıdır?
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
valla garaj olarak değilde bütün bmwlerimizde
motor teknik:boş ise AS BMW eğer onun işi var ise sırası ile kaan bmw doğuş bmw mpoınt diye gider bu liste aslında maltepedeki alpinestar fatih abi ile iş yapalım dedik ben tanımadığıma iş yapmam dedi aslında o kabul etse benim için büyük rahatlık olacak bende maltepedeyim oda babamlada aynı kafadanlar zaten uğraşmayı seviyorlar gördüğüm kadarı ile
yedekparça:bostancı sanayii oylum bmw 6 yıldır kahrımızı çekiyor
elektrik:3M/// oto elektrik ferhat usta üstüne tanımam
Atölye özge nam-ı diğer Fedo garage
bu atölyeyi kesinlikle tavsiye ederim GMS Garage'nin yanına eklemeyi unutmuşum, yazmadan olmaz.
ben topkapı savaş motorsport savaş abiye yaptırtmıştım aracımı gayet memnundum efendi insan
benim aracın motor işlerini GARAJ ÖZGE de yaptırdım fedai ustadan ve ekibinden çok memnunum map ayarlarını cem yaptı fena oldu egzos ve manifoldu sebocuğum (custom garaj) yaptı ellerine sağlık
parça temininde korhan ,halil ve bilal e teşekkür ederim
Topkapi savas savas motorsports Suat abi crm garaj cemal abi yurekli garaj ve tabiyki Erdem ozgun alper abi 3 lusu ile ecufast![]()
ankara şaşmazda opel garage. adının opel olduguna bakmayın VAG grubuna da oldukça başarılı bir şekilde bakıyorlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)