saygıyı ve uslubu kaçırmadan yazılırsa dert sıkıntı olmaz
ileride bizede lazım olacak faydalı bir başlık![]()
saygıyı ve uslubu kaçırmadan yazılırsa dert sıkıntı olmaz
ileride bizede lazım olacak faydalı bir başlık![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
egzos için maslak dizayn egzos savaş usta
mekanik için mekateknik doğan usta (bizim şirkete fatura ediyor)
yine bazı ufak mekanik işler ve ecu işleri için gkm rıfat usta, ayrıca rıfat ustayı soru bombardımanına tutup kafasını şişirdiğimde olur...
parça için kesinlikle ve kesinlikle maslak racer corner fatih gündüz...
ayrıca ankara gmg garage ı araç kaplama için öneririm, istanbul için bişey diemem ama protag'ı müşteriye yaptığı muamele için tavsiye etmem, maxcar tercih edilebilir...
ayrıca ankara gmg garage mustafa baranlı abime tr de bulunmayan forester arka stopları ve bana yaptığı ufak bi kıyak için teşekkür ederim... subaru çıkma parçasıda bulunur...
not: araç kaplamadaki önerimin mustafa abinin bana yaptığı kıyakla alakası yoktur, işçiliği gerçekten iyidir...![]()
servis olarak dersek maslak peugeot çetinkayanın üstüne tanımam
modifiyemide kendim yapıyorum ama kendi üstüme 1 sürü adam tanırım![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
parça olarak powershop dan alışveriş yaptım çok defa .. bi sorun yaşamadım..
egzos için maslak dizayn egzos savaş usta'nın işçiliği çok iyi ve misavirperverliği
mekanik GMS garaj ,yazılım ve parça sohbet , muhabbet ,yiyecek,icecek hatta giyecek sponsorum pschiptuning Barbaros Bayrak abim her işin başında geliyor![]()
aslında herkes memnun kalmadığını yazsa, garajlar yanlışlarını düzeltme açısından fayda sağlayabilirler.. sonuçta birçok farklı konuda birçok yer iyi olabilir, ama kötü olma konusunda herkes kötü olmamak ister..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
garibanın açtığı garaj çok güzel olucak,ben öyle hissediyorum..
Dr.ECU
en memnun olduğum yer:
evin garajı + utku
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
elektrik işleri için yusuf'umu tek geçerim. başka da ekstradan gittiğim bi yer yok bakımları yetkili serviste yaptırıyorum genelde
valla ATÖLYE ÖZGE Fedai ustayı tanıdıktan sonra kaderim değişti diyebilirim Allah razı olsun hepsinden![]()
ankaraya araba almak için gitmiştim kop42 onur vesilesi ile bms garajın sahibi ile tanıştım ilgisinden alakasından çok memnun kaldım onun içinde çok iyi usta olduğunu söledir ve yaptığı araçlarıda gördüm ellerine sağlık
Orj Honda Çamkıran gaziemir
6.sanayidede 1-2 ustamız var coğu işimizi hallediyolar halledemedikleri işlerinde ustalarını tavsiyede ediyolar zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)