ist. servise paşaoğlu ile savaş motorsport
ank. tork garaj
valla bır suru kısyle calıstım ama genelede kendı araclarımı kendım yapıyrum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
turbo konusunda ksm power kasım abimiz.. her konuda project01 garaj ergün ustamız ve de tabiki en büyük akıl hocamız sami abimiz![]()
Honda konusunda hem içinde oldugumdan hemde müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurursak Radar Honda Şeref usta ve Mehmet usta
Honda konusunda Türkiye,de bir çok ilklere imze atmışlardır bildiğim kadarıylada (yanlışta olabilir) Türkiye,deki ilk yetkili honda servisiydi
Özellikle BMW ama EVO dan Şahin,e kadar ilgilenirler alpinestar Fatih usta
Bu iki servisinde işçiliğinden misafirperverliğine sohbetine kadar herşeyi kusursuzdur.
hem işçiliğinden, hem samimiyetinden dolayı Radar Honda,
bmw ve mini için Özgencoto Maslak, Adem usta,
müzik ve görüntü sistemlerinin montajı için hem tecrübeleri, hem detaycı ve titiz işçilikleri hem de efendi kişilikleriyle AktepeSound, Volkan ve Seyfi usta![]()
project 01 garage ergun abidaha memnun kaldigim servis olmamisti
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Bi sürü yere girdim de, peak garage'den daha temiz bir yer görmedim, iyi kötü kavramı herkese göre değişir dediğim şey o değil.
Sanki showroom öyle temiz bal dök yala, bir kere kirli görmedim vallahi.![]()
Ford konusunda Sefaköy Volkan Oto - Volkan Usta. İşçiliği iyi, eli hızlı, fiyat uygun. sagolsun 45 dakkada MTX75 sanzımanı indirip balata degistirmisti bayram arefesinde.
BMWcilerin çoğu bilir ankarada şimşek bmw.. necdet usta.. şimdilik memnunum 2 senedir problem yaşatmadılar bana
hiçbir usta hiçbir servis hiçbir işçilik hiçbir garage dan memnun değildim 1 3 oldu 3 5 oldu yan yattı çamura battı extra çıktı yarın hallederiz sora bakarız gün veririz hep salak saçma işler.. fakat yeni açılan CUSTOM GARAGE gökhan-sebo usta-mehmet hazihan-uğur abi 4 lüsü bizi anlayacak bizim dilimizde konuşacak bizi üzmeyen insanlar olmayı amaçlayarak yeni bir yer açtılar kadosanda intercooler ımı orda yaptırdım hem hızlı hem müthiş hem ekonomik oldumemnun kaldığım tek garage diebilirim...
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)