Bi istanbul hatırası yaparız :D
Printable View
3. takım bende defanstayım bu sefer :D
forvete benden daha ufak ve zayıf adam atmamız lazım adam geçecek
benden bi mok çıkmayacak çünkü :)
Eray abi, gelmiyorum etmiyorum falan deme bana :) Hep beraber eğlenicez abim. Sensiz olmaz biliyosun. :) Keyifli keyifli maçımızı yapıp evlerimize gidelim abim ( :
yok ben oynamicam ztn size iyi oyunlar ;) göz kırpınca yakışıklı oluyorum dimi :D
4 adet yedek olursa (olduğu vakit) takımlara bölüştürmeyi öneriyorum :)
Kanka sensiz olmaz. Tabii ki tüm arkadaşlar oynayanlar ve izlemeye gelenler çok değerli insanlar ama ben senin için aynı takımda olursak çok eğleniriz diğe gelmek istiyordum. Oyna sen ben izlerimde sorun yok. Ama ikimizinde oynama şansı olursa tam iyi olur sana sövmeden oynayamam ben o saha içinde:)
sağlık olsun başkası diyince kadro değişiyo biz diyince değişmiyo yapcak bişey yok sen oyna bi hamlığın gitsin :D sonra sövüşürüz :D
2.takımın dikkatine
muştu bir haftadır tekvando salonunda defans çalışıyor:hehe:
alptuğ abi yüzüne herkes beni ko sanıyo ya :D
mustu abi ekeyi özledim ben cumartesi kaçta gelim yanına:hehe:
benı alabılcek bırı yokmu bak saglam futbolcuyum kaçırmayın:D
Yedeklere +1, taa geçen haftadan beri yırtınmıştım:(
2 ıncı takım gecmıs olsun mustuu ya karsı oynayacaklar. daha ayagımın morlugu ınmedı :D
2. takım ile 3. takımın karşılaşması çok çekişmeli olucak :)
sahayı tam bilmiyom,, ya metrobus,, yada vapurla gelcem galiba :D:D:D:D
ya eray hocam zaten geçen sefer eve kadar attınız mahçup oldum sölemen bile yeter :)
saygılar
Rıdvan..
NOT: bu sefer tost değilde Burger 1+1 yapalım Eray hocam :D:D:D:D ama sıra bende :D:D:D
2. takım güveniorm size benle yektasızda yenersinz:D:D:D
sefayı çıkar beni ekle kanka. :)
iyileştim bu kez oynayacağım.
ılk mac oynanırken arabayı boşaltırız macda da bi kac kılo verdıkmı ıyı oldu rolıng öncesi:)
şaka bı yana benım yaş 34 kılo 95 futbol kariyerim roling kariyerımın tam tersidir bizim takım küfür etmeyın yenilirsek:D
bugun hava yağışlı,,, bakalım c tesi nasıl olcak... inş yağmazda maçtan sonra bi yerlere gideriz...
saygılar
Rıdvan...
Güneş var şu an:)
yav beyler benıyı oynarım yokmu benı alabılcek bılmıyorum yolları:)gece gece
yolu bilmeyen varsa merkezi bir yerde beklerim ben peş peşe gideriz aracı olmayanı da anadolu yakasında alabilirim.
aaa capraz eslesme olmus bak bu guzel fikir :) herkes herkesle mac yapmıs olucak:D
bişey sorcam... buraya nasıl gidilir... google mapstan arattım balıkesirdede aynı isimde bir saha var orayı çıkartıyo...
metrobusle gelcem,,, daha sonra neye binmem gerekir ? bilen biri yardımcı olursa iyi olur ?
saygılar
Rıdvan...
Kadıköy, Taç Spor Tesisleri, 34750 Küçükbakkalköy, Türkiye (Kadıköy, Taç Spor Tesisleri, 34750 Küçükbakkalköy, Türkiye)
Google mapte bu şekilde aratırsanız yardımcı olur belki taç sporun 200 metre ilerisi
yol tarıfı yapıcak kımse yokmu:)bahcelıevlerdeyım dıye yazdım ama gece bılmıyorum hiç biyerı
merterde metrobüs kaça kadar var
12de filan beylikdüzünden gelmişliğim varda
merterde yoksa orda kalmış oluyorum :D
bizim takımın elemanları :D avrupa yakasında oturanlar cumartesi günü bi haberleşiriz olayın akışına göre levent yada mköy civarında geleni alırım