ben maça gelıcem ama kuzenımle ama dönüşüm sakat eve nasıl gıdıcem:)
Printable View
ben maça gelıcem ama kuzenımle ama dönüşüm sakat eve nasıl gıdıcem:)
çıkışta rolling varmı ?
oynamayan br sürü adam var moruk ben zaten onlar icin sordum izlemek için :)
kadıkoyden kayışdağı otobusune bınılıp kayışdağı iett garajın orda ınersen yuruyerek 5 dk
En kolay yolu tarif ediyorum.
Ataşehir merkeze migrosun oraya geliyorsunuz migrostan yeditepe tarafına doğru gidiyorsunuz. Yokuş aşağı indikten sonra ne sağa sola dönmüyor direk karşı yokuşa çıkıyorsunuz. 4 yol gelecek karşınıza 4 yoldan direk karşıya geçip ilk solda giriyorsunuz halısaha karşınızda:)
Yinede ben bulamam diyenler için saat 09:30 da ataşehirde buluşabiliriz fıstıklar:)
gülüm 0545 910 40 63 telefon numaram cumartesi günü akşam olmadan telefonlaşalım duruma göre hareket ederiz.
valla ben gelısım olurda donusum davutpaşaya taksıye bınmek gerek oda tuzlu tutar:)esenler cıvarıan gıtcek yokmu
ya kadıköye gideriz abi illaki biri geçer. Ordanda metrobüse binersin abi. Sorun yok yani :)
Sezai'nin cumartesi unuttuğu çok önemli bir yıl dönümü var imiş... Yeniden kadroda yok malesef buarada :)
Ayrıca kapora bugün verildi..
Evet arkadaşlar kaporayı hallettik.
evet kaporayi verdik :D
hahahah :D
cmtesi olsada yensek sizi :D
dimi dou :D
yarına az kaldı
bizim takım bu sabahki antremanı düz koşu ve tek kae maç ile tamamladı
gelmıyen varsa sımdıden solesın arkadaslar
alp benı bu hafta yedek var ıse pas gec kanka. sol ayagım hala mor ve ıs yerınde gıydıgım demır uclu ayakkabı dahada morarttı burdan mustuuya sevgıler :) gelebılırsem ızlemeye gelıcem.
Bizim takımda eğlence var:D:D.
allah kuru iftiradan saklasın :D muştu kimseye vurmadı allah için topa bile vurmadı :D
geçen hafta formsuzdu siz yarın izleyin 2.takımın yarısı haftaya yok:hehe:
Kadiköy üzerinden gelecek olan varsa, ona turnuvanın yıldız oyuncusunu arabasına bindirme şerefini bahşedebilirim :D :D :D
beyler yağmur yağıyor.... sahanın üstü kapalımı? sonra sıçana dönmeyelim ...
saygılar
Rıdvan...