LACİVERT: Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder
![]()
LACİVERT: Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder
![]()
Samsa
Benm renkte bej miş
yanlız acıklamalarda tutuyo he sasırdım
BEJ: Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
KESTANE: Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.
değişik bi renk tabisite hayırlı olsun umarım yardımcı olmuşuzdur başarılar
![]()
Benimde kahveymiş rengim
Enteresan olan , yazılanlar tutuyoda![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
25 Mayıs – 3 Haziran KREM (alakam yok sevmemde)
KREM: Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder
ama bu açıklamada bana uyuyor şimdi
Haydar dümene 3000 euro verip 5dakikalık öğüt almalıyım sanırım![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Lacivert çıkmısım ama yazım hatası falan önemliyse Lacivertte hata var"dikkat çakici" kısmı
1881 - 193∞
bizim valide bioenerji ve renk uzmanı, oradan asinalık var bende boyle seylere yok cakralarmıs yok renklermisama sitedeki bilgiler hos olmus...
Turuncuyum , kesinlikle doğru![]()
BEYAZ: Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür
oha direkt benher ne kadar mavi hastası da olsam hadi affettim beyaz da olur napalım
bu arada biz tıkladıkça not alacak demiş melih. eline kalem kağıt alıp bizim tıkladığımızı not almayacak öğretmeninden not alacak
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
melih bizim okuldaymıs arkadasın hiç uraşmasın hocasının adını ver direkt alalım iyi notu
şaka bi yana elinize sağlık ilginç bi site olmu
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ahmet ahmetonu ben bi elime geçirirsem fenalıklar olacak bazı şeylerini duydum hiç okul ilişkileriyle alakası yok. Rtv okuyo benim kızda. Web sitesi için 15 tane fikir sundu kız bunu kabul etti
Birde dün eğer yanlış anlamadıysam ahmt hoca en çok hit olacak siteye modifiyeli araba vercekmiş
![]()
kağıda imza falan atmış ben bunu bilmiyodum yeni öğrendim vay be
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)