User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: satın almak için yardım a4 dtm edition

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğuşun formenlerinden tanıdığım var..arkadaşlarımın böle işi olunca acıyoruz plaka verıyoruz yada şasi no veriyoruz arabanın seceresini döküyolar..ayrıca ben volkanada sorarım pazartesi günü..sana yazarım burdan
    dile benden ne dilersen ama pazartesi öğleden sonra görüşeceğim ona göre yola çıkacağım umarım geç kalmayız haberleşmekte özelden şasi noyu gönderiyorum saygılar

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam sabahtan hallederız merak etme sen
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dtm motor olarak 2.0T le aynımı 200 hp? sadece iç dış farklılıklarmı
    1881 - 193

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Florya sanayide gördüm geçen gün görünüş olarak gerçekten ilgi çekiyo

OnurS
    Misafir
    Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkan almış ama tamer karadeniz kullanmış arabayı kuzeniymiş volkanın satan adam böle bişi varmı peki merkarın sahibi dur bakalım neler çıkacak ??????
    yok artık, günahını almiyim kimseninde nası bi hikayedir bu...araba çok uzun süre yattı, önünden geçtiğim iiçn biliyorum sürekli, kullandım kısmı hikaye yani bide galeri floryada,kullanıcak da yköyde orda burda görmiycez, yok öyle bi dünya.Walla ozamanlar sonaxda karşılaştığımda yıkanmasını beklerken laflamıştım sahibiyle, ogün taksi diye durdurmaya çalışmışlar fln sinir olmuş boyatmayı bile düşünüyorum fln gibi bişi söylemişti ve ben aylarca belki yıl olmuştur aynı kişide sürekli gördüm o arabayı....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı araba asırı temız dıyebılırım.anıl arkadasımızda suanda ıstersenız dırek pazarlıgına oturtabılırım sızı. ozelden ırtıbata gecın benımle
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jan™
    Misafir
    ben olsam şahsen siyahı alırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık, günahını almiyim kimseninde nası bi hikayedir bu...araba çok uzun süre yattı, önünden geçtiğim iiçn biliyorum sürekli, kullandım kısmı hikaye yani bide galeri floryada,kullanıcak da yköyde orda burda görmiycez, yok öyle bi dünya.Walla ozamanlar sonaxda karşılaştığımda yıkanmasını beklerken laflamıştım sahibiyle, ogün taksi diye durdurmaya çalışmışlar fln sinir olmuş boyatmayı bile düşünüyorum fln gibi bişi söylemişti ve ben aylarca belki yıl olmuştur aynı kişide sürekli gördüm o arabayı....
    ilk sahibi volkan diye bi arkadaş o tamam sanırım ondayken bi sıkıntı yoktu sonradan galeriye geçince 2008 yılından sonra floryada merkar da araba satılmayı bekledi hımmmm sona doğru yaklaşıyoruz, bu arada bu dtm edition da sis farı yok ama ilk pasif ilanda sis farı var gözüküyor bu arabanın garip garip garip
    siyahta bu arabayı göstermiyor ki neden bunun alayım iç dış sline daha şık durur bu araba koleksiyonluk olsun diye alıyorum.
    motor 2.0 tfsi quattro özel yazılımlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/audi_a4_dt...XQQdisplayitem
    yukarıdaki ilanda aynı araç ve sis farı var...
    http://www.sahibinden.com/_merkar_a4...XQQdisplayitem
    bu ilandakinde yok artık kime inanacağımı şaşırdım bu esnaflık bu kadar kolay mı yapılıyor Türkiye'de.....

OnurS
    Misafir
    Walla ben hayatım boyunca 1tane çok dürüst galerici tanıdım, kalanı....
    Neden böyle dawranıyo, artı mı katıcağını bilmem ama alışkanlık olmuş bi çok insanda yalan söylemek...
    Ve bence takılmayın buınlara birisi gitmiş taktırmıştır sisfarını, birisi söktürüp orje döndermiştir yada belki ilk sahibi taktırmıştır sonra insanlar çakma dtm sanıyolar diye sökülmüştür.Ztn önemli olan kısmı motor ve şanzıman kazası boyasıda yoksa, onun için de detaylı bi ekspertiz yaptırırsınız temizse alırsınız.Ve bence böyle bi arabada bu müzik sistemi çook sırıtmış, en azından o indash sökülmeli ve önpanelde bikaç değişiklikle rns-e alınmalı...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocaaaaaaa alıyor muyuz sarıyı
    tesisatı dert etme söküp benim arabaya takarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılık tesisat varrrrrrr neler var bilmiyorum alır almaz sökülcek ve satılcak artık bagaja kartondan bişiler yaparız neyse arkadaşlar duyan gören varmı bu aracı geçmişi nedir ne değildir öğrenmem lazım yardımmmmmmmm

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir önceki A4 ümü aldığımda bu araç şenyıldız duruyordu (herhalde bakım için ) servise gelen veya önünde geçen herkez araca 3-5 kere bakmadan bırakmazdı o zamanlar plakası vol idi yanlış hatırlamıyor isem
    araç yürüyen aksamı ile motoru (220 hp) ile farklı body kit i ile ve carbon eklentileri i tfsı lardan ayrılıyor manuel olması zaten açıkçası en güzel yanı..
    bu aracı almamak için neden yok fiyatına bakınca geçmişini tam bilmiyorum yardımcı olmak isterdim..

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski plakası vol 35 di aracın. sahibi titiz bir adamdı diye biliyorum şu an beyaz q7 kullanıyor ne zaman görsem pırıl pırıl aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknzfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski plakası vol 35 di aracın. sahibi titiz bir adamdı diye biliyorum şu an beyaz q7 kullanıyor ne zaman görsem pırıl pırıl aracı.
    volkan diye bir arkadaşınmış sanırım 2008 yılına kadar kullanmış sonra galeriye vermiş o zamana kadar bi sıkıntısı olup olmadığını göremiyorum umarım servis kayıtlarından çıkar ama ya eğer servise girmediyse bunları nasıl bileceğim ben de titiz biriyim ayrıca araç 2008 yılında sis farlı 2009 da sis farsız ilginç bişi artık daha fazla bilgiler bekliyorum gören duyan bilen düz vites bu araçta ayrıcalık olacak hem tüketim hem performans anlamında hadi bakalım bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete

OnurS
    Misafir
    arabayı bugün yeşilköyde gördüm, şimdi floryada galerisi olan bi arkadaşımı aradım sormak için ama açmadı, yarın görünce arar sorarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı bugün yeşilköyde gördüm, şimdi floryada galerisi olan bi arkadaşımı aradım sormak için ama açmadı, yarın görünce arar sorarım...
    merkar da olması lazım araba saol valla onurs ilgin alakan için sürekli bilgi alıyorum araçla ilgili miniks n dediği anıl la konuştum galerinin elemanıymış sıkıntı yok dedi araç arada sırada kullanılmış cumartesi yeşilköydeki sanayide görmüşler di onu da sordum bana mahçup olmamak için bakım yaptırmış ampüll falan değişmiş hadi bakalım sadece bu merkar nasıl bi yerdir bu bilgiler kaldı herkese teşekkür ederim.....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merkar ın önünden hergün geçiyorm

dıştan görünüş süper önünde güzel araclar var
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkese teşekkür ederim bu gece istanbula doğru yola çıkıyorum sabaha ordayım ve aracı şenyıldız 101 nokta kontrolüne götüreceğim tamam derlerse alacağım. bir kez daha techturkey den çok yardım gördüm özellikle hakan (hakotech) arkadaşımıza sonsuz teşekküer ederim adam gibi adammış.... başlığı okuyup katkı veren diğer arkadaşlarada teşekkür eederim artık onların da ankarada bi arkadaş bi kardeşleri var, hadi bakalım hayırlısı olsun .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)