gereksiz bi araç..
gereksiz bi araç..
aracın kendisi hakkında da Volkan adlı bi arkdaşımızın dı araç orjinal DTM eski plakasının da ortası VOL du plaka değişti
uygar aynen o araba eski volkanın arabası q7 alınca plakayı almış bu pkalaya geçmiş araç orj dtm edition tek kişi tarafından kullanılmış ve floryada kaşıbeyazı yolu üzeri merkarın aracı ayrıca galeri galeri gezmemiş eğer bu bilgi doğruysa sahibiyle baya bi kavga ederiz ama uzun süre satılık kaldı araba bunu biliorum ne de olsa galerici arabası biraz daha gıdıklansın arkadaşlar daha fazla bilgi saygılar....
floryada bi galeride satılıyor ama başka yerde durmadı diye yemin ediyor satıcı artık ne kadar doğru, otomatik olmaması için bunu alıyorum zaten deli gibi yakacak bi de otomatik alıp hanımla papaz olmak istemiyorum arkadaşlar varmı gören bu arabayı başka hikayesini araştırıyorum .........
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama zamanında farklı kişilerden/galerilerden birkaç ilanı vardı aracın. Hatta baktım birisi hala güncel görünüyor.
http://www.sahibinden.com/audi_a4_dt...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/_65_750_tl...XQQdisplayitem
çok daha özel olduğunu düşünüyorum düzde a4 kadar gitmesede.audininki biraz donanım paketi gibi kalıyor ama bu araba bayaa bayaa farklı 320 den
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ozamanlar bu çevrede meguiars yokken bende sonaxa gidiyodum orda görürdüm hep bu arabayı 2006-2007senesinde fln plakası vol du.benim tek merak ettiğim konu arabanın neden yıllarca satılmamış olması...
işte sorun da burda neden satılmadı bu araba ve neden farklı ilanlar var satıcı arkadaş ben kullandım diyor servis kayıtları doğruluyor kasko da da trafik te de bişey çıkmadı kafam karışık ve alabileceğim bi paraya çekti sizlerin de görüşü önemli sonuçta ben ankaradayımmm ve istanbulda tanıdık yokkk,
anıl şu siyahın sahibiyse 90 milyar veremem sanırım![]()
sana ne söylendi..plakayı aldı volkan beyaz bi q7 aldı ona taktı..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
evet abi bu arabadaki plaka q7 ye takılmış ama tamer ben onla kuzenim dedi aldık bi kaç hafta sonra okçu ya verdik tesisat yaptırdık ogünden beri ben kullanıyorum dedi zatena raba en son yanında çalışan adamın üzerinde gözüküor vol plakanın sonunu bilmediğmden tramer de bakamadım ne olup bittiğini doğuş ta telefonda fazla bi bilgi vermedi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)