hangisi senin içine siniyorsa onu yaz hangisini yapmak istiyorsan severek yaparsan kendini geliştirirsen ikisindede zaten yükselebilirsin
hangisi senin içine siniyorsa onu yaz hangisini yapmak istiyorsan severek yaparsan kendini geliştirirsen ikisindede zaten yükselebilirsin
körler sağırlar
otomotiv teknolojisin için...
Çanakkale-biga myo
Düzce myo
İst teknik bilimler myo
Ege myo (izmir)
kocaeli-gölcük myo
ordu myo
rize myo
sakarya myo
tekirdağ-çorlu myo
antal t.bmyo
balıkesir myo
bursa t.bmyo
bunlarda okuyan gezmiş görmüş olan bilgili kişiler varsa yorumları bekliyorum
ortam,okul merkez ulaşımı,ev kirası,yurt kirası gibi bilgilerde önemli tabi
rizeye git rizeye ufak şehir ama güzeldir ulaşım rahat sakin bir şehir ama ortam sana bağlı kurman lazım birde kışın 8de sokaklarda kimse kalmaz
bu yık gemi inşaadan mezun oldum tersanelerde iş yok sinek avlıyorlar iş bulamadım başka bir fabrikada çalşıyorum şimdi. ama böyle sürücek diye birşey yok işler arttığı zaman güzel ekmek yersin gemi sektöründen.
Sakarya otomotiv okuyorum. Memnunum ama ortam veya eğlence adına sakarya myo pek beklentileriniz gibi gelmeyebilir ama Çoğu myo dan iyidir. Hocalar biraz kıldır , sen ne yaparsan yap kendilerince belli bir not dilimi vardir full kağit versen bile DD - CC gelmiş olabiliyorOkul şehir merkezine yakın gelmeyi düşünen varsa yardimci olurum.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Bir aavantaji daha otokar firması var biliyorsunuz adapazarinda. askeri savunma sanayi ve toplu taşima araçlari üretimi çok hızlı olan bir firma burda staj yaptiriyolar 4 ay. olarak bir nevi geçici işçi gibi haftanin 5 günü gidiyosun askeri ücret maaş vs kendini sevdirirsen kalirsin ama bölümün otomotiv diye boya bölümünede verebiliyorlar fabrikanın adam ihtiyacina göre ona yapicak bişe yokSonuç olarak bir fabrikada calişmayi düşünen varsa da sakarya myo otomotiv büyük avantajli.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
saka53 ,
bende rizeliyim hemşo ama ist ye bırazdaha yakın olsak diyorum bi yandanda.
caner54
fabrika olayını duymuştum.hem okuyup hem çalışmak zaten istiyorum bide oto fabrikası olursa daha iyi olur tabi bana uyar bu durum.
ev kiraları yurt fıyatları nasıl orda bilgin varmıdır.
Golcuk myo-- Oyle hazir ortam yok. Disardan bakan yada isini bilmeyen cavusu tokatlar bilense birakin 2 sene daha okuyayim der. 2. sene sonunda Ford Otosan da staj imkani var. 4 gun is 1 gun okul cogu ders muaf is perf=okulda 9 kredibirde normal calisan gb maas sgk yemek servis vs. imkani.
valla yurt olayini bilmiyorum ama ev kiralari 300 750 arasi her türlü ev bulunabiliyor. sobalı , doğalgazlı , dublex vs ama son zamanlarda öğrencilerin cogu ewe cıktıgı için yer bulmak biraz zor oldu.
Sınıf geçme derecesi 1.60 okul bitirme derecesi 2.0
Başka sorun varsa sor kardeşim.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
bulunur illaki ev,
şimdilik aklıma gelenler bunlar teşekkür ettim saolasın
diğer myo lar için biraz bilgi lazım
aksaray myo da gidebilirsin... aksaray temiz güzel şehirdir ucuz trnin ortasında nezih bir şehirdir... öğrenci ortamıda kışın gayet yoğundur... genelde öğrenciler oraya adana maraş mersinden yoğun olarak gelirler... ayrıca mercedeste staj yapman çok kolay orada 40 kişi var zaten her yıl mercedes iyi olan 4 5 kişiyi staja alıyor... ben öyle yaptım mercedestede staj yaptım dene derim....
mercedes staj ımkanı iyiymiş gerçekten hayalim dir orda çalışmak. ama,
o kesimleri pek istemiyorum malesef. alışmışız sahil kesimlerine
izmir - ege myo başa yazılabilir
bilgi lazım günceliiii
ben otomotiv okudum 2 yıllık hiç okumasam sanayide 2 yıl çalışsam daha iyi ederdim 2 yıllık okuyan adamdan biton şey istiyorlar servisler tecrübe 2-5 yıl arası diyo sanayide iş buldum çıraklıktan başka bişey yapmıyorsun otomotiv ögretmenligi okumuyorsan 2 yıllık otomotiv den bişey olmuyor mezun olan arkadaslarımdan sadece cevresi olan 3-5 kişi işe girdi yetkili serviste digerleri hala iş arıyor başka işler de çalışıyor ben kendimden örnek verdim gemi bölümü nasıldır bilmiyorum ama mahallemizde okuyan biri otomotiv kolaymı güzelmi başka bölüme geçmek istiyorum diye gelip sorduguda oldu
bu sene ygs ye gireceğim kafama takılan sorular var bunları size sormak istedim.
1- sıanv başvurusunda sınava girmek istemiyorum 2 yıllık geçiş hakkımı kullanmak istiyorum vardı.ben işaretlemedim. şimdi YGS den sonra ben bu hakkımı kullanabilirmiyim.
anadolu teknik lisesi elektirk elektronik bölümü mezunuyum.
otomotiv ve biyomedical 'i seçebiliyormuyum.( geçebileceğim bölümler arasında yazıyor ama tarih 2009 hala aynı mı acaba )
İstanbul teknik bilimler myo da okuyorum. ilk gözlemlerim lisede bile daha çok motorlarla haşır neşirdik. Atölye yüzü göremiyoruz. 2. sene diye kandırıyorlar ama seneye ne olur bilemiyorum. Yani anlıyacağınız pek tavsiye etmiyorum eğer gerçekten bir şeyler öğrenmek için okuyorsanız![]()
İkisininde önü acik ve gecerli meslek fakat yurdum sartlarina otomotiv daha yatkin gibi geliyor bana ama gemi sektorunde biyerlere gelindiginde daha zevkli ve getirili olacagini dusunuyorum tabiki karar senin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
arkadaş zaten gemi inşada okumaya başladı bile![]()
dostum geç gemi makinaya inşa tırt oldu bak dinle bni bi gemi inş. ve gemi mak. müh. olarak söylüyorum bunu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)