Distribütör firma oldular.
Printable View
Bu ilk sefer test amaçlı getirdik , ürün oldukça başarılı çıktı.Distribütörlük aldık bizde.Bundan sonra elimizde devamlı olacak.
Avustralya da kullanan çok fazla .EGT işini de dert etmeyin rolling de zaten kapalı kalmayacak.Açık durumdayken performansı kesmesi için araçların 76mm lik egzoz sisteminin limitlerini zorlayacak güçte olması lazım.500+ dan bahsediyorum yani.
Kesin Avusturalyalı polisler kumanda taşımaya başladıktan sonra bunu yapmışlardır. :D Neyse güzel ürün. Benim gibi aracında yer sıkıntısı olanlar için çift çıkışlı ve 60-65 mm arası girişi olan ürünün boyutlarını verebilirmisiniz. Özellikle kazan uzunluğu vs.vs.
Bu sayfada modeller var ,resimlere tıklayıp bakabilirsin ;
http://xforce.com.au/cars/view_car/29
Siparişle istediğin modeli getirebilirim.Ama stokta çift çıkış ve tek Cannon style dedikleri HKS tipi olacak.
Garanti durumu nasıl peki?Arızaya karşı garanti temennisi var mı?
Garantiyi görüşüyoruz , ama arızalanırsa da bozulacak şey üzerindeki motorudur.Onu da 2 vida tutuyor.Değiştirilir yani.Atla deve bir para olacağını sanmıyorum.
Çin malı olsa kalitesine güvenmem ama Avustralya malı olunca durum farklı tabii.Garanti ile bilgilendiririm yine.
Teşekkürler.Ürün güzel.
Ürünün ses olayını çok bariz gösteren bir video :
http://www.youtube.com/watch?v=IBlSD...eature=related
Emin değilim ama Allah nasip eder ise ya yarın,ya da Perşembe günü almaya geliyorum :)
hayırlı olsun emre
australya değil ama sanayı işi forumda denk geldım
http://www.techturkey.com/forum/show...=vanal%FD+egoz
kelebek kapandığında gaz çıkışını nerden sağlıyor.
Kelebek açıkken egzozun merkezinden ve çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
Kelebek kapanınca egzozun çevresindeki çıkış kanallarından geçiyor.
http://www.jdmworks.net/wp-content/uploads/Varex.jpg
Epeyce inceledim çok faydalı bir cihaz ama Polis çevirdiğinde nolur acaba çünkü ses değilde abartı egzoz diye ceza kesiyorlar, hiç çevirmeden yada kontrolden geçtimi bu arabalar???
Sorun çıkarmazsa polis harika olur.
Büyük kafalı tek çıkışlı model de çevirmeye sesli girip dikkat çekersen ve polis kontrol ederse evet sorun olabilir.Ama çift çıkışlı yada kafasız modeller de kesinlikle sorun olacağını sanmıyorum.
Yakında kullanan arkadaşlardan yorumlar gelir , lakin kendimize getirmiştik onlar aldı.Artık onlar yorum yazacak. :)
yazacaklarsa yazıyorlar, orjinal oğlu orjinal olsun gene yazıyorlar. En azından görünüşte daha az dikkat çeken araçlarda bu şekilde hiç dikkat çekmeme imkanı var. Tabi araba sürüngen, camlar film, xenonlar tam, sinyaller amerikan tip olunca çok bir işe yaramayabilir. :D
taktırdık bugün emreninkini çok güzel oldu :) JDMW çok güzel bir ürün getirmiş, alanlara hayırlı olsun, satıcıya da bol kazanç dilerim.
Sesi büyük oranda kesiyor, başarılı bir ürün cidden:).
Emre den yorum bekliyoruz :)
Geç gelir kanımca:D.
Niye yaw , nereye gitti ki :)
Kutlamaya, Fenerbahçeye gidicem diyordu:D.
Size bir soru,
Ben saplantılı bir şekilde sahip olduğum arabanın orta susturucusunu söktürüyorum, sonada varex taktığımızı düşünürsek, egzoz kapalı konumdayken sesi kesebilir mi?
Denemeden bilemem.
Az önce ilk mesajdaki tanıtım videosunu izledim, STI'ın orta susturucusu standart değil sanırım?farklı bir orta susturucu takıyorlar sanki?
Herkese iyi akşamlar :) Öncelikle ürün beklediğimden çok daha iyi oldu.. Şöyle :
1. Greddy'den bile fazla ses çıkarıyor açık konumda iken..Eski tok ses yerine hep istediğim yırtık ses geldi,resmen STi gibi oldu araç :) Zaten video çekilmişti,Mustafa ekler foruma bir ara :) Çata pata çok harika :D
2.Kapalı konumda iken,stock kadar olmasa da sessiz.Kabin içinde ses sıfır. Kabin içi stock ile aynı. Gün içinde de fark edilmiyor sesi. Çok az bir ses geliyor,şöyle ki , orjinal egzozun 75dB olan sesi tahminimce 80-83 dB kadardır. Şu an siteye girdim,tamamen sessiz bir ortamda biraz ses geliyor fakat kesinlikle sonuç harika..Güvenlikler anlamadı mesela.
Bir de benim egzoz görünmediği için çevirmelerde umarım sıkıntı yaşamam.Sonuçta ses cidden stock a cok yakın.
JDMW teşekkür ediyorum tekrar,bu güzel ürünü ülkemize getirip,bizlere alma şansını verdikleri için.
Tek korkum motorun arıza yapması..Bugün 50 60 kere açıp kapadık :D Umarım ilerleyen zamanlarda bir problem teşkil etmez :)
Bu arada EGT : açık max 790 - önceki ile aynı,kapalıyken çok kasmadım ancak 700 ü geçmedi.
STi daki tüm egzoz komple Varex. Borular , orta susturucu vs... Zaten videoda "Üzerinde zaten full varex sistem oldugu için biz direk bolt on takıyoruz" diyor.
knka hayırlı olsun çatapata günlere devam :)
hayırlı uğurlu olsun emre
Teşekkürler :)
olm fena oldu ya masallah masallah :)
sesi ciddi oranda kesiyor ben de cok begendim sistemi, kisa bir sure kapali konumda gezdik EGT artar mi acaba diye ama bir soruna rastlamadik
maşallah emrecim ses süperdi
etkileyici :D