Bu egzozu taktırmış olsam, sadece polis gördüğümde ya da biyerde polis olma ihtimalini düşündüğümde kapatırım.
bunun dışında çatara patara...
Printable View
Bu egzozu taktırmış olsam, sadece polis gördüğümde ya da biyerde polis olma ihtimalini düşündüğümde kapatırım.
bunun dışında çatara patara...
Arkadaşlar sonunda ürünler geldi , elimizde stok var. Modellerin fotoğrafları aşağıda.
76mm ve 63mm ölçülerinde 3 farklı çıkış seçeneği var.Bunlar Canon , çift çıkış ve oem çıkış.
Ayrıca elektronik aksam 1 sene garantili , elimizde de elektronik mekanizmadan da hazırda var.Zaten para değil garantiye girmese bile :)
Hepimize hayırlı olsun.
http://img517.imageshack.us/img517/1295/img7105n.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/9104/img7109z.jpg
oem ler süpermiş.
fiyatlar nedir?
Fiyatlar şöyle ;
Çift çıkışlar : 600$
Canon Style :550$
Oem Style : 550$
Tebrikler, bu işin peşini bırakmayın.Yeni aracıma bu egzozlardan taktırıcam ileriki zamanlarda :)
Mustafa insanları niye masrafa sokuyosun:D
drift antremanında musa'nın m3 te görmüştüm galiba , görüntü olarakta çok güzel bir egzoz
cift cikisin agirligi ne durumda acaba
çok iyiler fiyatlarda makul şu düz boru işinden sonra sanırım görüşücez :D:D
kılo almıs bunlar :D cıft cıkıs 63mu kanka typera cıft cıkıs olsun polıs oem sansın dıe hanı :P
Yarın sizdeyim kısmetse :)
yarın gelicez inşllh
oemler cok iyi ya :)
bu arada egsozların kaynakları ve işçiliği çok iyi .... adamlar elektrik motorunu bile krom kaplamış :D
Çok güzel bir ürün. Fiyatı hariç :) Acaba düz boru çekilmiş bir dizelde de fark ettiricek şekilde kesermi sesi?
76lik duz borudada gayet is gurur o zaman diye dusunuyorum.polislerle sorun yasamayacak kdr kessin benim icin yeterli.
M3'DE Gördüm Antrenmanlarda Gerçekten Çok Güzel Bi Olay :)
Mustafa 5 kg iyimiş birde ince ayar yapılıyor mu acaba yoksa aç kapamı?
ARkadaşlar imkanı olanın bence mutlaka alması gereken bir egzoz... Artık HKS idi,GReddy idi yalan bence,Polisi geçtim,kendiniz için mükemmel birşey gerçekten,kafa şişince kapat sussun , şu zamana kadar aracıma aldığım en iyi ve parasını en çok hak eden ürün :)
JDMW'e tekrar teşekkürler böyle güzel bir markayı ülkemize taşıdığı için.
*Bu arada kapalıyken bariz daha iyi gidiyor araç , onu da anlamadım :D Backpressure olayı galiba..
Emre aracın atmosferikte bizim mi haberimiz yok :D
Gittik. Görgük. Aldık. Taktık. Keyiften köşelere büründük.
Teşekkürler JDM Works. Cidden Şimdiye kadar aracıma aldığım en keyifli parça oldu...
Cumhur abi hayırlı olsun egzoz :) En iyisini yapmışsınız :)
orgasm @ corsa opc with varex
emre h.olsun video çekte dinleyelm nasıl ötüyor bakalım :D
Yağmur ve iş yoğunluğu nedeniyle fotoğraf çekemedim. En yakın zamanda çeker eklerim.
Ses şaka gibi gerçekten.
63 lük olan modeli aldım. Daha doğrusu ben 76 istiyodum ama yatay 63 lüğün kazanı tam oturdu. Bizde onu tercih ettik.
oval ağızlı olandan varmı ?
Benim gördüklerim arasında yoktu