iphone almayı bi ara bende düşünmüştüm hala düşünüyorum ama bu tel benimde aklımı çeldi iphone o kadar parayı hak etmiyor bence jailbreak yapmadan bir şey yüklemek için ücret ödemek gerekiyor. sürekli güncelleniyor fakat dezavantajları çok bence pil değişimi için servise vermek gerekiyor bluetooth la veri aktarımı olmuyor baska tellerle diye uzuyor liste . Az önce youtubede videolar gördüm htc hd2 le iphone 3gs karşılastırmaları var izlemenizi tavsiye ederim
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum (Sanırım 2-3 aydır). Daha önceden I phone kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki özelliklerinin fazlası var, eksiği yok gibi. Özellikle Iphonedan büyük yapmışlar, ekranı tv gibi. Çok ince ve sağlam. İşletim sistemi de güzel ama Türkçe yama yüzünden problem yaşadım biraz, bazen saçmalıyor (I phone da saçmalıyordu, belki de bende bir sorun var) Mail ve web servisi çok güzel. Kamerası güzel, bu siteye koyduğum son zamanlardaki tüm foto ve videolarımı bu cihazla çektim.
Saçmalamasıyla ilgili bi update istiyor olabilir benimki, onun dışında çok memnunum diyebilirim.
Son birşey, kamera biraz fazla ortada ve çıkıntılı olduğundan biraz nazik ve yumuşak bir yere koymak gerekiyor yoksa zarar görebilir. Ben şu ana kadar hiç bir yere altında kılıfı olmadan koymadım biryeri çizilmesin diye... O yüzden telefonunu sağa sola atanlara tavsiye etmem...
Bugün bismillah aldım hiç bişey anlamadım kafam basmadı ne mailimi ne face i ne msn i hiç birini ayarlayamadım bb storum kullanıyodum herşey basitti telefon çok güzel ama sürekli msj atıyorum ben klavyesini büyütmeyi bulamadım kafayı yicem yazı yazarken ya
Bayaa bi kullanan varmış maşallahneyse buda çok dallanıp budaklanmadan bende en kısa zamanda sahip olayım
![]()
yalnış sulardasın fatiholum ara gurkanı galıbı sana herseyını doksunler benmı soleyım bunuda kardesım sana
![]()
Ben de yaklaşık 2 aydık HTC Diamond 2 kullanıyorum gayet memnunum daha önce bir smartphone kullanmadığım için kıyas yapamam ama benim en çok aklımda tereddüt olan dokunmatik hassasiyetiydi ve o da gayet iyi çıktı bence.
Klavye büyütmek için ekranın en altında bir klavye simgesi olması lazım ona dokunduğunda klavye seçenekleri çıkması lazım "tam boy qwerty" "standart qwerty" vs gibi.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
hd2 birsure kullandım
ilk izlenim windows mobile boyle nasıl hızlı çalışır diye sormak oldu
1000mhz işlemci var üzerinde çok çok çok başarılı her yonden
tek sıkıntı win mobile 6.5 şimdilik 7 çıkınca yükseltme şansın tolamyacak çünkü microsoft 3 tuşa gore tasarlamış yeni işletim sistemini hd2 de 4 tuş var ama genede almak için engel değil
iphone falan hikaye bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konuya dail olup teli düzeltmek istiyorum ama bataryasını çıkarttım taktım açtım sorun yok dışarı kaçıyorum iyi geceler geldiğimde okumaya devam edicem
Türkçe kullanıyorsanız klavye malesef küçük geliyor. 1.66 Rom'a geçmek lazım,veya telefona restart cakıp tekrar kurarken ingilizce seçmenizi öneririm.
Ben telefonu 1.5 aydır kullanıyorum...Tüm özellikleri işe yarayan bir cihaz.Her türlü işi yapabiliyorsunuz. Ekranın büyük olması eksi değil,aksine çok güzel bir özellik bence. Dokunmatiği iPhone kadar hassas. iPhonedan işlevsellik anlamında üstün bir cihaz. Mini notebook gibi birşey.
Ancak şu var ki,multimedia için böyle bir telefon alıyorsanız ipHone kadar başarılı değil,nitekim uygulama sayısı az. Bu sebeple ben iphone ile takas etmek istiyorum fakat 3GS istiyorum.
mobile 7 bildiğim kadarıyla 2010 3. çeyrekte çıkacak haziran gibi falan çıkmış olur ve HD2 de yükseltme imkanı olacak hatta ilk onda kullanılacakmış diye bir yerde okumuştum
Samsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)