Bu arada bu tamamen Ege Otomobil Sporları Kulübünün düzenlediği bir Organizasyondur dolayısıyla İstanbuldan Ankaradan ve Çevre illerden de tıpkı draglardaki gibi katılım mümkündür...Bileğine güvenen araç sahiplerini İzmire beklerizEge Tuning ve Motor Sporları Derneği olarak bu organizasyonda bizlerde eoskla ortak çalışıyoruz...
milletimizin çoğu fwd drifter zaten![]()
ciddi bi organizasyona benziyor ama motor hacmi kuralı saçma olmuş drag için sınıflandırma yapmıyoruz sonuçta. milletin 4age leri yükleyip neler yaptığını görüyoruz internetten ve fwd araçlardan bahsedilmemiş onlarda katılabilcek herhalde.
bunları göz önüne almanız gerek. düzgün bir org. olsun ki milletimiz driftin sadece el freni çekmekten ibaret olmadığını öğrensin
Bizlerde bu yüzden TR de ilk olarak tosfed izinli bir org. düzenlioruz...Ama ilk olacağı için tabiki mükemmel bir org. beklemek çok doğru deil ama kuralları ve yönetmeliği daha önce Japonya da yapılmış yarışlara göre düzenlenecek bildiğim kadarıyla ama mutlaka Tr ye göre düzenlenmesi şart..Elimizden geleni yapacağız ancak katılım ne kadar kaliteli olursa org. zaten o kadar eğlneceli geçicek...![]()
Tarih biraz erken deilmi?? Siz daha yönetmeliği tam anlamıyla hazırlamamışsınız çünkü. Bence 1 hafta sonraya alınsa daha fazla kişiye ulaşılır.
Tezcan,Günay,Kaan kolay gelsin kardeslerim.Yardıma ihtiyacınız olursa manisa tayfası sizlere daima 30 km den daha yakın bunu unutmayın...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
tesekkurler aykutum hep yanimizda oldugunu biliyorum
tairh gercekten baya sorun aslinda toplantılar hala suruyor bende o yuzden kesin bir aciklama yapmiyorum
günay im ect yi unuttugun icin kırıldım bu arada
manta falan bence cok uygun.
keske serkan yazıcı falan katılsa![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ben hala minimum sinif 2litre olayina takmis durumdayim,
aksi kaynatip yuzde 100 kilit haline gelen bir sahinde orda is yapar.. hacimle kalite belirlenmez, ben cok sikibin sahibi biliyorum makosen gezen![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
organizasyon buyuk ihtimalle bazı izinlerde çıkan problemler sonucu ileri bir tarihe alindi gibi...kesin sonucu bildiricem
Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek drift gösterileri yönetmelik taslağı genişletilerek tüm sezonu kapsayacak bir hale getiriliyor. TOSFED tarafından gözden geçirilen drift kuralları, kesinleştikten sonra EOSK tarafından yerel bir organizasyon olarak yapılacak. Konuyla ilgili tüm gelişmeleri önümüzdeki günlerde sitemizden izleyebilirsiniz. 28 Ocak'ta yapılması planlanan gösteri bu gelişmeler doğrultusunda ileriki bir tarihe ertenmiştir.
EOSK yonetim kurulu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)