34 CTR 30 var sanirim burda bi abimizde yanlis hatirlamiyorsam plakası buydu Mehmet abi istersen sorariz satar mi yalnız ikametgah işi olur mu bilmem o kadar
@ Caner..
Printable View
34 CTR 30 var sanirim burda bi abimizde yanlis hatirlamiyorsam plakası buydu Mehmet abi istersen sorariz satar mi yalnız ikametgah işi olur mu bilmem o kadar
@ Caner..
34 KA 2000 Yada 34 KA2020 :D güzel olabilir bunlarda
valla olursa ben plakayı degıstırcem ızmırde JAP yoksa
ıstanbuldan alabılırım.
34 JAP 21 ( JumboAliPapuccuoglu)
moruk eke 30 u satayım sana :D
RRR de olabilir
kes plaka mını var zaten bostanlıda olum aynı renk hatta napcan kes'ı
edıt : Kesman :D
Evet bende onu dıcektım arkadasın nerde oturdugunu bılmeden yorum yapmak ıstemedım ama muhtemelen soyadı ile alakalı istiyordur :)
mehmet abı bahcelıevler subesınden cok zor ıstedıgın plakayı alırsın ve bıldıgım kadarıyla sadece ıkı harf b.evler subesıne aıt ıstedıgın plakayıda bılmem nereye bagıs adı altında bı dunya para talep ettıkten sonra verıyorlar....
Geçen sene 34 plaka satın aldığım miniyi izmite çıkardım 41 bastırdım ve ruhsat değişti.Sonra geldim plakamın olduğu şubeye seçtim plakamı (arada bi bağış olayı var :) ) adresim değişti diyip tekrar 34 e çevirdim..Total maliyet kendim yaptığım için özel plaka masrafı hariç 200 tl 'idi..2 kere ruhsat sıfırdan basıldı,2 kerede plaka basıldı....34ten 41 e,41'den tekrar 34'e..
Yalnız artık ikametgah muhabbeti çıkmış heralde..Bölgede oturan birinin adresini göstermeden halledilebiliyor mu ? Son durum nedir acaba trafikçi arkadaşlar ?
http://trfdenetleme.iem.gov.tr/sss.aspx#24
trafiğin sitesinde
aşağıda plaka dağılım programı var indirip bakabilirsiniz
ayrıca buradanda bakabilirsiniz
http://cemretrafik.com/index.php?opt...id=5&Itemid=75
Ankara olsa
bağış kaç lira veriyorsunuz??
beşiktaş ilçe trafikteki plakalara bakın FB-GS :D
SMT veya SMD ne alemde ? nereye bağlı bunlar nasıl alınıcak ? bide bildiğim kadarıyla bin lira ile 3 bin lira arasıymış
smt smd ikiside üsküdara bağlı :) kısmet o iş ve sefaköyde bitane doğanda vardı öyle yatan smd yada smt plaka 3 liraya gider onu alırsın en kötü.
bizede lazımdı bi ara muameleci işini iyi bilen bulamadık...
Peki İkametgah'ı Herhangi Kafadan Atıcağımız Biryere Taşımamız Oluyormu ?
Beşiktaş Şubesinde Bir Tek GZ var Hoşuma Giden Keri Kalan Hep uag vuag tarzında şeyler ?
Nazmi Abiye Selamlar Olsun Msnımde Eklı Onun Başını Agrıtıcam GZ İçin Kısmetse
öğrenirsin ptt den bi şifre alıyorsn ondan sonra emniyetin sitesinde bakabilirsin
teşekkür ederim :)
Son kalan BRK yi 250 milyona almıştım arada tanıdık olursa öyle abartı rakamlar ödemeye gerek yok.
hiç verilmemiş bir plaka almak nasıl ki ?
misal 34 MRF 057
frid eğer 3 harfse ortası plakanın sonu 01 ile 99 arasındaki sayılardan olmak zorunda bunun dışında olamıyor