anammmmmm ne saçma o yaa :D :D 57 si dolu ama ya :D
Printable View
mehmet kardeşim işini çözüyorum sen oldu bil bakalım b.evler adresli evragı bagcılardan çıkartıyommu çıkartamıyormuyum görücez :) plakalar takıldımı :D
acaba DRK ve DBZ plakalar nereye bağlı? Bir de nereden kontrol edebilirim dolu veya boşta olduklarını 01-99 arası
34EGE80 güzel olurdu maltepeden almam lazım :)
yarısına eke verim :D
EG- GE - HNL - EGY
bunlar nerededir ?
özel plaka almana gerek yok kardeşim bence.. Hızlı araba üzerindeki plakanın namını duyurur ;)
sonu benim için önemli değil ben plakamı değiştirmek istiyorum GE-EGY-EG yapmak istiyorum, buda özel plaka muhabbetine girermi ?
olum ge egy eg arka arkaya okurken Gey i anımsatıyo :hehe:
ayık ol lan :D arada tire(-) var :D:hehe:
şöyle bi durum var göki :) eğer gittiğinde bu plakaları veriyorlarsa sıkntıyok ama sen bunlar dan birisi olsn diyince gel bi hele diyolar :) sanırım haftalık yada günlük verdikleri plakalar bi seriden gidiyo ara ara değiştririyorlar gelenlere verilen plaka serilerini.
yanımda bi adama GS vermişlerdi ben alırken plakayı adam sinir krizi gerçirdi Türktelekom acıbademde çalısıyormus adam koyu fenerli arabayı satarım yinede GS takmam diye delirdi :Deli: emniyet amiri anlayıslı bi adam çıktı iptal ettirdi işlemleri bi daha başdan yaptılar :D :D yandaki abide diyo yaw ne çırpınıyorsn biz parayla istedik vermediler adama bak diyo :D :hahaha:
Araç Bilgileri
Plaka No 34DJ5557 Marka HONDA Model 2002 Sahiplik Belge Tarihi 19/01/2010 Tescil Birimi BAKIRKÖY Renk 1 SİYAH Renk 2 BEYAZ Cinsi OTOMOBİL Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK Siyah Beyaz BJK diyecem ama GS liyim :)
Araç Bilgileri
Plaka No 34EGE80 Marka RENAULT Model 1996 Sahiplik Belge Tarihi 27/01/2010 Tescil Birimi MALTEPE Renk 1 KIRMIZI Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
ahanda bu..
aynen abi az laf cok iş konuştuğumuz gibi :D
valla bır kez daha tesekkur ederım abi oldukça ılgılendın ettın çözüme kavusturdun gıbı bırşey tekrar cok sağol bence olabıleceğinin en cabugu ve oluru bu ;)
Doğru soluyorsun kardeşim ama bı oncekı ıkı harftı buda uc harf olsun ole duyuralım :D
yarın akşam nasipse ya jap ya jet olarak plakası takılıyor kardeşimizin hemde çok cüzü bi komik rakama o kadar yorum yazan arkadaşlar var çoguna cevap vermek istemedim benden daha ii biliyolar nede olsa anlayan anladı bizden iyisi varsa buyursun alsın taksın 2 gunde plaka hodri meydan :):):d
2 gunde deıl ıkı satte cıkar o plaka nazmı dayıların warsa dun arac aldık 2 satte plakası geldı bası aynı sonu aynı ornegın 34 plt 34 gıbı plakamız tam tamına sabah 10 da arandı sube 12 de plakamız elımızdeydı kardesım hersey para degıl hemde DAYI AMCA MESELESI
şuan ben işleme başlamadımki guzel kardeşim niye gocundun sen 1.cisi adamın adresi b.evler 2.cisi bagcılar adresi yok 3 istediği plaka bagcılarda 4 tşk var bende nufusa kaydını yaptık 5.yarın ögleden sonra işleme başlıyoruz 2 saat sonrada takıyoruz :) bilmem anladınmı 34 den 34 e 2 saate benım dayıda çıkarıyor önemli olan ney sorunu çözmek hemde kaça mal oldugunu anlatır mehmet ok
Eh hadi yeni plaka da hayırlı olsun diyelim :) :)
arabanın satışı oldu noterden düzeltme beyanı olmadan yapılabilcekmi?