ii biliorum o can bayagı önce çıktı moruk:icon_tup:
Printable View
yo anlamadıgım olay neden gocundu beni zaten bilen biliyor kardeşim adamın sorunu vardı sorunu çözdük ayrıca tc de adres nerdeyse ordan plaka çıkması gerekiyodu adamda özel plaka ister ee baba naptı çözdü işi nüfüstan yarında işleme başlıcak ***** ben gebzeden yönlendiriyorum alo dedim nüfüs müdürü oğluma tamam babacım dert etme dedi çözdük :)olay bu ben daha işleme başlamadımki istanbulda olsam devede kulak 1 saat sürer bu dediğin işler onunkisi deve gübeci oda burda yetişmez anladı
ya niye gider yapiliyor yok biz 2 saatte biz 5 saatte anlamadim gitti. sorun cozulmus mu cozulmus ne gerek var tartismaya, komik ve cocukca.
Arkadas buraya is bitirici biri lazim demis ve secmis birisini, o kiside sorunu halletmis daha ne konusuluyor?
Abi hızına maşallah diyelim.Bi özel plaka takcak türde bir arabam olsun 34 Brk için kapına gelirim :=)
way be tesadufe bak benım dayımda bagcılar subede kısmet dayılar aynı akrabag cıkma nazmı ?
Bahtsızım. İstediğim plaka araba üstünde.
senin dayına selamımı söle saygılarımı dile getir deki osman okay ın selamı var gebzeden o anlar :) tamam mı kank
yok ya soyadım s ile başlamıyo
ablamın adının baş harfi s
dou istiyodum ben plakayı, ikinci tercihim dg idi, ama plaka beleşe geleceği için 3. tercihimi seçmiş adamlar en az tutan hangisiyse onu hediye ettiler arabayı alırken :hahaha:
keşke tek tercih olarak dou isteseydim
ucuza kaçmanın böylesi yaaa:D
34ard87 arda turan dıye bılıyorum
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_725094961.jpg
demekkı bu resımden sonra neyı anlıyoruz Nazmi abiden NZM 88 harıc butun plakaları ısteyebılırmışız :rolleyes::icon_tup:
ve abartmıyorum dun saat 2 de evraklarımı verdım akşam 5 te aldım nısanım olduğu için gecen hafta ben gıdememmiştim mecbur pazartesıye kaldı o yuzden dun hallettık artık typer dunyasına yenı bır typer geldı JAP Typer :)
hayırlı olsun mehmet
APP de bugun gelır ınsallah yada yarın takmadım zaten bunları camda duruyorlar :)
deneme videolarına başlıklara plaka yazarken seni mehzent diye yazıyorduk artık JAP diye yazıcaz sen şimdi plakadan 2 hp daha almışındır deniyelim dersin :D:D:D
Borbet Nazmi işi bitirmiş anlaşılan...
Güle Güle kullan Mehmet :icon_tup:
Type-R oldu JAPpar :D
Hayırlı olsun mehmet plakan ...
lowrider özgürle gördük aracını maşallahı var;)
hayırlı olsun Jap type-r :)
tesekkurler herkeze :) plakam takıldı bundan sonra dahada guzelleşicek ınsallah :D
Hyrlı olsun mehmet plakan.da arabanda Maaşallah kazasız belasız...
hayırlı olsun mehmet abi
JAP'R derız heralde :)