zuhahahahahhahahaha klasıc bızımkıler tanıma muhappeti :D :D
Printable View
o konuda haklısın mehmet, sinoplularda plaka konusunda iyidi :D yolda denk geldiklerim sağında solunda 57 yazan araçlarla bi selamlaşma bi sellektörleşme yaşıyorduk :D
sistem bana onay yaptırmıyor ben bi cok plakayı denedim illaki vardır ama tek bana 09 denk geldi 34-10-01-43- gibileri hep denedim dolu cıkıyorlar. müsait olan arkadaşlar sorgulamayı bi denesin.
Arkadaşlar yeni araba aldığımızda eskisini vermek istemiyorum, Eskiden bu pek mümkün olmuyordu halen mümkün değil mi ? bilen var mı ??
Yada bu işi çözebilecek biri var mı ?
SUS 58 boşta mı şimdi?? :)
Bi plakanın bosta yada kullanımda oldugunu nerden bılebılıriz?yada ogrenebılırız?
07 SEL 13
07 SEL 05 mesela
Evet varmi ZEN plakalari sorgulayabilcek kimse su an icin ZEN 09 bosta bulduk baska varmiki :)
mehzent sus u satıp parayı rocco ya yatırdıgı andakı mutluluğu :D :D
http://www.yukleresim.com/images/207...6619800234.jpg
"34 ZEN 40" boşta
34 ZEN 10 olsun bence:D
ZEN 40 guzel o zaman sagol cok :)
Ahahha ulan Selim ben senin resimlerini koymazmiyim ahahah :)
Nazmi abi ile görüştük fakat ZEN plaka yok bosta ne alsak onu dusunuyorum..
Mehmet MAK plaka da güzel bence onuda düşün
34 MMT ... olmazmı?
MMT :D olabilir isime :)
edit yazmışlar ozaman SDA olabilir ;)
plaka önerelimmi zen alıcakmsn mehmet :D
Bosta ZEN olmadigi icin baska arastiriyorum su an mmt biraz kro isi bence :) MAK olabilur belki ama baskada birseyler gelirse akla dusuncez :)
memet aklıma gelenler arabaya yonelik SRC- SRK-, ROC , DSG , yada yeniden SUS , veya Huzur Spec HZR güzel olur gibi :D
mhm nasıl ? :)
roc ümraniye galiba.
YAN plaka varmı ?
kendim için soruyorum
ROC olabilir :)
tek hece CUK,CIK,PUF,CUF gibi şeyler olabilir :D
KIZ olabilir FAK olabilir DUY olabilir
CUK nereye bağlı acaba ?
bağcılar . . . .
Mehmet plakayı cok özenli seçme istersen arabayı eşime vercem diyosun sonra trafikte sıkıntı yaratmasınlar zaten sen çok kullanmıycaksın
araç rengine göre bişeylerde düşünebilirsin.
RED vs gibi