hayırlı ugurlu olsun
Printable View
hayırlı ugurlu olsun
hayırlı olsun new king JAP. smt6 takıldıkdan sonra i tur attırımısın kanka
http://www.aksam.com.tr/images/2010/04/19/ebru.jpg
Üç ay önce şarkıcı Ebru Gündeş ile evlenen Azeri asıllı işadamı Reza Zarrab, nikâh hediyesi olarak Gündeş’e 520 bin liralık BMW 7.60 hediye etmişti.
Üç ay geçmesine rağmen otomobili hâlâ geçici plakayla kullanan Zarrab’ın amacı ise eşinin adının baş harflerinden oluşan bir plaka temin etmek.İşyerinin olduğu Kapalıçarşı’daki otoparkta duran lüks araca ‘EBR’ harflerinden oluşan bir plaka takmayı kafasına koyan genç işadamı, istediği harflerden oluşan plakayı boşta bulamayınca bekleme kararı aldı.
Zarrab’ın ‘EBR’ harflerini taşıyan plaka karşılığında 50 bin doları gözden çıkardığı öğrenildi. Gündeş’in ise kendisine jest yapmak isteyen eşinin ısrarlı bekleyişinden memnun olduğu konuşuluyor.
Hayırlı olsun güzel plaka olmuş JAP Type R :)
hayırlı olsun
kanka hayırlı olsn jap güzel olmş
hadi hayırlı olsun araç hazır olunca güzel fotolarını bekliyoruz :)
hayırlı olsun güzel plaka ;)
hayırlı olsun abi..
hayırlı olsun mehmet .jap -jop denersiniz artık :D
Evet Nazmi abi bir onceki olayda halledılmıycek işi halletmişti şimdi hepimiz bir kez daha alkışlayalım onu yarın bu plaka işimizide cözeecek inşallah :)
Kirlilik olmasın diye burdan soruyorum yılbaşından sonra plakamı 34 yapacam SED51 alabilirmiyiz ikametim avcılarda olacak mümknmü yada sadece SED
evet konuyu hortlatıyım :)
yenı arabaya ZEN plaka almak ıstıyorum sanırım çatalcada bu plaka bunu nasıl çözücez şimdi :)
Mehmet bu sefer işin bir adım daha zor :) ya catalcada birisinin yanına ikamet alıcan öyle başlıcaksn işleme yada arabayı ordan birinin üstüne alıp plaka olayları bitince kendine alıcaksın...
allah yardımcın olsn :)
:) mehmet edevlet şifren varsa boş olanlara bakabilirsin yada burda istediğin son rakamları yaz sorgulayalım boş olanları öyle cıkarabiliriz.
genelde fixe bağlamslar isim olursa 2 liradan kapı açıyorlar bağışa ama zen olarak cok bi miktar isticeklerini sanmyorm , gerçi nazmi abi birazdan girer konuya beni ara çözelim ok yazar olay çözülür :D
arabasız kaldık :D :D
ikiside dolu mehmet kafadan attım bi 10 tane hepsi dolu bakıyorm
34 ZEN 42 :) varmı peki
34 zen 09 :) mehmet bu şuan boşta yakaladıgım tek plaka :D
42de dolu
plakalar ya lüks araclarda yada traktör motorsklet gibi araçlarda kayıtlı :D gerikalan FORD marka üzerine çıkıyor :D
bakmstım 11 22 33 44 55 58 77 88 99 bunların alayı dolu bi 66 yabakamadım site kitlendi :D
bide selime katılıorm neyi var sivasın :D biz çok severdik sus58i :D
yanlız mehzent avatar resmı me bak :D :D
olum ben Sıvas a bısey demedımkı ama emınmkı Malatyalılardan sonra ılk sırada Sıvas lılar var herlade plaka konusuna takık olan :) susehrıen SUS uyuyor sonuda 58 sıvaslı değilim dıyosun plakayı sat dıyolar sıvaslıyım dıyorum sunları tanıyomusun kımlerdensın dıyolar hahah a:)