ikiside dolu mehmet kafadan attım bi 10 tane hepsi dolu bakıyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
34 zen 09mehmet bu şuan boşta yakaladıgım tek plaka
42de dolu
plakalar ya lüks araclarda yada traktör motorsklet gibi araçlarda kayıtlıgerikalan FORD marka üzerine çıkıyor
![]()
bakmstım 11 22 33 44 55 58 77 88 99 bunların alayı dolu bi 66 yabakamadım site kitlendi
bide selime katılıorm neyi var sivasınbiz çok severdik sus58i
![]()
olum ben Sıvas a bısey demedımkı ama emınmkı Malatyalılardan sonra ılk sırada Sıvas lılar var herlade plaka konusuna takık olansusehrıen SUS uyuyor sonuda 58 sıvaslı değilim dıyosun plakayı sat dıyolar sıvaslıyım dıyorum sunları tanıyomusun kımlerdensın dıyolar hahah a
![]()
o konuda haklısın mehmet, sinoplularda plaka konusunda iyidiyolda denk geldiklerim sağında solunda 57 yazan araçlarla bi selamlaşma bi sellektörleşme yaşıyorduk
![]()
sistem bana onay yaptırmıyor ben bi cok plakayı denedim illaki vardır ama tek bana 09 denk geldi 34-10-01-43- gibileri hep denedim dolu cıkıyorlar. müsait olan arkadaşlar sorgulamayı bi denesin.
Arkadaşlar yeni araba aldığımızda eskisini vermek istemiyorum, Eskiden bu pek mümkün olmuyordu halen mümkün değil mi ? bilen var mı ??
Yada bu işi çözebilecek biri var mı ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Bi plakanın bosta yada kullanımda oldugunu nerden bılebılıriz?yada ogrenebılırız?
07 SEL 13
07 SEL 05 mesela
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)