ben direk vti derim en az 11 yasında ama piyasasına bak istersen bi temizini 20 den asagı bulamazsınsafkan guc TURBOSUZ ! 160 HP bana kalırsa hp a da fazla bakma erdem de turbo civic vardı 214 hp evo 9 ları geciyordu 280 hp lik
![]()
ben direk vti derim en az 11 yasında ama piyasasına bak istersen bi temizini 20 den asagı bulamazsınsafkan guc TURBOSUZ ! 160 HP bana kalırsa hp a da fazla bakma erdem de turbo civic vardı 214 hp evo 9 ları geciyordu 280 hp lik
![]()
+ ben . Vti iyi olabilir ama söz konusu seçenekten diğeri 3 yaşında donanım açısından zengin ve fiyata olarak arada da çok fark yoksa seçim bellidir . En temiz denilen vti bile 100,000 + kmlerde performans arabası bu faln diyebilirsiniz tmm ama benden önce bir sürü kişinin gazladığı araca ben gönül rahatlıgıyla canımı teslim edemem ve paramı yediremem güvenilirlikte girer yani işin içine biraz.
Her neyse benim tercihim gt olurdu .
Instagram: mutusgarage
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
vti'dan nefret ediyorum yaa ne diye yapmışlar bu arabayı kardeşim
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
valla fiyat muhabbetı hep surer boşa yoruluyosunuz.. temiz 106-saxo 14-15-16 vti ise 18-19-20 bın tl ye satılır satılıyor..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
herzaman vti derim. 5500 zevkini alamadıktan sonra araba turbo olsa da farketmez 1000 hp olsada farketmez. bu iş zevk meselesi. KİMSE RENKLERİ VE ZEVKLERİ TARTIŞAMAZ...
km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
tabiki 207 gt.herzamn yeni araba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)