User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
140 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: peugeot 207 gt mı daha ıyı honda vtı mı

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 207 alma bızde vardı bı tane aman aman..sente sorunu var genelınde sakın bulaşma..sorun u bıtmıyo fazla zor a gelmıyoo vti la kıyaslanmaz..her ıkısınede bındım vti da vardı bende.. 207 (34 gti 207) vti (34 waf 38)
    Bu dediğin 2007'nin ilk gelenlerinde olan bir sorun serviste garanti kapsamında halledildi çoğu araba, garantisi bitenlerde 150 tl gibi bir masrafla kurtuldular bu sorundan.
    2007 sonu çıkışlı ve sonrasında zaten yok böyle bir sorun.
    Bende 207 gt kullandım tek sorun çıkarmadı, denediğimiz vti'larda oldu kimse boy boy geçmedi, arabamda filtre eksoz dışında bişey yoktu.
    Parayı hangisine harcarsanız harcayın verim alırsınız, ama biri 2007 biri 1997, donanımları saymama gerek yok heralde, olaya mantıklı bakmak lazım, gidip milletin hurdasıyla vtec diye uğraşmamak lazım. Şahsi görüşümdür, kimseyi bağlamaz, kimsede üstüne alınmasın.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 207 alma bızde vardı bı tane aman aman..sente sorunu var genelınde sakın bulaşma..sorun u bıtmıyo fazla zor a gelmıyoo vti la kıyaslanmaz..her ıkısınede bındım vti da vardı bende.. 207 (34 gti 207) vti (34 waf 38)
    sebebi bizim ustalarımız..... adam sente için özel aparat geliştirmiş servislere vermiş bizim ustamız napıyo kasnağa bi çizgi bloğa bi çizgi arabanın trigerini söküyo yada senteye alıyo (207 ler zincirli) müsade etde arabanın sentesi tutmasın ozaman

hangisini alırsına gelirsen eğer ufak tefek arabayla oynıyayım filtre headers vs. hergün bineyim ailemde binsin dersen 207 yi önerirm yok gırlağına kadar doldurucam sürekli yarışıcam dersen vti

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
    Bakıs acısı farklı...

1 boy gecmek veya kafa kafaya gitmek icin 12 senelik, kacıncı sahibi oldugu belli olmayan, kmsi tahmin edilemeyen arabaya 22 lira ben vermem. Senin konfor icin 207 almam dedigin gibi

Hersey gecmek gecilmek degil, hayatta daha önemli seyler var
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aviator35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüp olur mu 207'ye
    fsi motor, tüp olmaz.elektronik sistemleri karışık. olsada çok pahalı ve verimsiz olur

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 gt lerin fiatları ne alemde ?
    sahibindende 25den başlıyor.

Alıntı HarunToprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşılaştırılmaz tabiki GT veya Rc.
    fiyat yukarı çekilirse tabiki rc daha mantıklı

Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herzaman vti derim. 5500 zevkini alamadıktan sonra araba turbo olsa da farketmez 1000 hp olsada farketmez. bu iş zevk meselesi. KİMSE RENKLERİ VE ZEVKLERİ TARTIŞAMAZ...
    tabiki tartışılamaz. bence 2 arabada sürülüp öyle karar verilmeli. model yüksekliğinden dolayı gt derim, vti zaten beğendiğim araba.

km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
    geçip geçmeme önemli değil, peformans olarak yakın sayılırlar. vti 1 adım önde gt ye göre. beklenti ve zevkler önemli tabiki. bende rc var, çoğu kişiye göre sert geliyor. gt biraz daha yumuşaktır. vti da bindim. vti daha az salınım yapıyor...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey gitmek mi sana göre? o zaman al bi tane hoşaf 106 üstünede 5 lira harca bak bakalım ortada vtec felan kalıyor mu.. vti'a para verdigine degmez.
    Tango-1 never dies.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı gecen hafta bındım ılk defa gt ye arabanın ıcı cok ferah geldı cam tawan yuzunden ıcı ıc açıcıydı 6 aırbag guwenlıgı ıyı cd calar artı 6 lı cd deıstırıcıde war cruıse kontrol derıkoltuk yaaa bı de en fazlasının km sı 55000 km de herkesın dedıgı gıbı en fazla 2.sahıbıdır abı bı de soyle bı sey yok aaaa bu arabayı bılıyon mu falanca aldı ondan su aldı sundan bu aldı bu boyle gazladı en fazla 1 kısı gazlamıstır bencede gt ısterse gıtmesın ama bence guzel duruyo
    C R M performance

DogukanB
    Misafir
    vti ın içini boşaltıp reysır olacaksan vti alırdım

ama onun dışında ne olursa olsun gt. hatta fazla fiyat farkı yok, alabiliyosan rc.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doldurmak için vti
    Gezmek için gt fena olmazdı

hondayı ağzına kadar doldurabilirsin ama gt rc gibi araçlar daha parçalarıda pek yaygınlaşmadı fn2 nin typer ı gibi bir durum yani zamana bırakmak lazım aslında.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doldurmak için vti
    Gezmek için gt fena olmazdı

hondayı ağzına kadar doldurabilirsin ama gt rc gibi araçlar daha parçalarıda pek yaygınlaşmadı fn2 nin typer ı gibi bir durum yani zamana bırakmak lazım aslında.
    turboyu atmosferiğe göre yüklemek herzaman daha kolaydır

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakıs acısı farklı...

1 boy gecmek veya kafa kafaya gitmek icin 12 senelik, kacıncı sahibi oldugu belli olmayan, kmsi tahmin edilemeyen arabaya 22 lira ben vermem. Senin konfor icin 207 almam dedigin gibi

Hersey gecmek gecilmek degil, hayatta daha önemli seyler var
    konu ile ne alakası var kı hayatta daha önemlı şeyler olduğu ile.. ewet bakış açısı çok farklı....

Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey gitmek mi sana göre? o zaman al bi tane hoşaf 106 üstünede 5 lira harca bak bakalım ortada vtec felan kalıyor mu.. vti'a para verdigine degmez.
    herşey gitmek değil bana göre 16 yada vtec alıp 5 lira hacayıp da yapabılırsın bunu. amaç bu olsaydı böyle yazardım... anlatmak istediğim canı alınmış vtec gene bişiler yapabılıyor.. yanı fiyatı için laf kalabalığı yapmaya gerek yok..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ile ne alakası var kı hayatta daha önemlı şeyler olduğu ile.. ewet bakış açısı çok farklı....

herşey gitmek değil bana göre 16 yada vtec alıp 5 lira hacayıp da yapabılırsın bunu. amaç bu olsaydı böyle yazardım... anlatmak istediğim canı alınmış vtec gene bişiler yapabılıyor.. yanı fiyatı için laf kalabalığı yapmaya gerek yok..
    Laf kalabalıgı... yavaş gel istersen tercih meselesidir.. ben aklımdakini söyledim.. sen vti tercih edrsin o ayrı.. edep çerçevesinde tartışıyoruz
    Tango-1 never dies.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarımın arasında edepsiz bi laf mı gördün hayrola.
    . ewet vti nin ve diğer araçaların fiyatı konusunda laf kalabalığı yapmaya gerek yok.. kım neyı kaça isterse alır zevk onun para onun..

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207rc Le Mans İstiyorum ben ya

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Honda. Çünkü benim otomobilden beklentilerim farklı. Siz oraya mk1 civic yazsanız bile heralde gidip onu seçerdim.

Ama sizin açınızdan bakarsak zaten ikileme düştüğünüz araçlar çok ters. Beklentiniz bir yandan konfor olsun bir yandan da gitsin. 10 yıl öncesine gidersek vti konforluydu. Ama artık onun konforunu geçecek bir çok otomobil var(ki konfor benim için baya arkada). 207 cidden güzel araç. Bindim, gidişini de gördüm konforunu da gördüm. Sizin açınızdan bakarsam 207 alın keyfinize bakın.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük motor modifikasyonları yapılmıycaksa 207 yi tercih ederdim

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nerelere gelmiş ya. arkadaşlar yapmayın lütfen. alan alsın istediği arabaya binsin herkesin zevki farklıdır ya. hayatta daha önemli şeyler var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''11-14 yaşlarında olmasına rağmen'' 2.el piyasası VTİ'nin daha iyi olduğundan VTİ alırdım. GT-RC fiyatları o kadar yakınken ve bu araçlar tutulmamışken almazdım çok beğendiğim halde.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala kavga çıkmadımı yaw
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala kavga çıkmadımı yaw
    kimse etliye sütlüye bulaşmadan yazmış,

yoksa bi kelimeye bakar eray

vti lar hala 20+ bin tl ye mi satılıyor diyecen

sonra bütün vti lara 25 lira verenler hücum edecek sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)