Arkadaslar 207 almaya niyetliyiz kısmetse, illa ucuz diye kıllanıyorum. Biz alışkınız ya parasını haketmeyen bir cok arabaya servet veren acaba bu 207 gt rclerde vti kadar tutulmayan ne var?![]()
Rc veya gtnin tutulmadığını düşünmüyorum Vti çılgınlığı diye bişey var onun önüne geçemedi daha diyelimHakkında hayırlısı olsun ama bütçe uygunsa Rc tercih et..
ALLAH VAR GAM YOK..
vıdeonun cekıldıgı yıll 2005
cıvıc vtı ve peugeot 207 gt
iyi seyırler
bu arada cıvıc de 17 jant fln vararac benım yorumlar ona gore yapılırsa sevınırım
Peugeot 207 GT vs Honda Civic VT
Yükleme konusuna gelirseniz gt yi yürütmek icin baya bir masraf etmeniz lazim minimum 15 gibi buda 300 bg rakamlar olur
207gtler hiç gitmez, gitse de durmaz, dursa da hararet yapar rc desen o daha beter allaah direk kaçın kaçın hiç almayın hele honda sahipleri hiç almasın sonra 3 kere pert olmuş gtlere 40dan başlarken buluruz piyasasını aman.
Bir kadin icin cam tavanli kirmizi gt ilgi cekici olabilir ama vti her zaman eski kalacaktir vtec falan hikayee birde boyle bakin![]()
Valla fanatik hondacıyımdır ama pug 207 rc ben cok beğeniyorum thp motorlar cok iyi. Daha yeni yeni Sağlam güçler alanlar var dev rc felan Bayağı iyi. Gidiyor performans konfor görsellik açısından kesinlikle 207 derim
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
arkadaşlar daha 1 ay öncesine kadar 99 cupra2 sahibi ve şimdi 09 1.4 16v 85hp ibiza sahibi olarak konuşuyorum. güç kendini her zaman aratsa da, donanımlı yeni bir otmobil cidden bambaşka. hiç umrumuzda olmasa da çok daha güvenli öncelikle. daha sonra ses yalıtımı, direksiyonu, debriyajı ve vites geçişleri daha iyi daha konforlu. parça ve servis konusunda sıkıntısız artı kasko imkanı !
yeni her zaman iyidir![]()
Bahadır Ustaoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)