User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: kopek cıftlestırme hakkında gorusler

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte sıkıntı burda başlıyor hekimlik farklı bi kavram yine otomobillerden örnek verecek olursak bizde olay şöyle 1.4 bi motora 10 farklı turbo 10 farklı şekilde ve 10 farklı yazılımla yapılır bi bakarsın hepsinde aynı hp ve aynı tork ortaya çıkar ya da 10 ayrı hayvanda aynı hastalıkta aynı tedaviyi uygularsın 10 farklı sonuç çıkar. Neticede bu biyoloji ile ilgili her zaman 2*2=4 olamaz
    Yani sizin düşündüğünüz gibi asla olmaz
    Tamam tamam..

Bütün meslektaşlarınız işini çok iyi biliyor.

İyi akşamlar..
    Vorsprung Durch Technik

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün daha 2 3 ay önce doum yapmış bi rot sahibi arkımla konuştm oda 3. dönemi tercih etmiş we gayet sağlıklı 10 yawru aldılar
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün daha 2 3 ay önce doum yapmış bi rot sahibi arkımla konuştm oda 3. dönemi tercih etmiş we gayet sağlıklı 10 yawru aldılar
    yuhahha 10 yawrumu hey masallah

soyle bi hesap yapsak yawru basına 500 tl den 5000 tl direk turbo parası

şaka bi yana benimde disi goldenim var ama ciftlestirmeyi dusunmuyorum kendim bakamam yawrulara ese dosta falan vericem bakamicaklar olup gidicek hayvanlar bu cok oluyor yazık gunah o yuzden hiç gerek yok abi

bu arada selcuk masallah kopeğin oldukca sağlıklı gorunuyor neredeyse 2 yasına gelicek bence hiç bi sıkıntı olmaz sadece ilk kez doğum yapacagı icin sıkıntı olursa olur oda ztn yası ne olursa olsun farkedecek bi durum değil.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuhahha 10 yawrumu hey masallah

soyle bi hesap yapsak yawru basına 500 tl den 5000 tl direk turbo parası

şaka bi yana benimde disi goldenim var ama ciftlestirmeyi dusunmuyorum kendim bakamam yawrulara ese dosta falan vericem bakamicaklar olup gidicek hayvanlar bu cok oluyor yazık gunah o yuzden hiç gerek yok abi

bu arada selcuk masallah kopeğin oldukca sağlıklı gorunuyor neredeyse 2 yasına gelicek bence hiç bi sıkıntı olmaz sadece ilk kez doğum yapacagı icin sıkıntı olursa olur oda ztn yası ne olursa olsun farkedecek bi durum değil.
    Yavru golden olursa bir tane erkek direk ben alırım

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. donem gayte saglıklı dıyorlar 1.5 yasında zaten kendınde suan bakalım hayırlısıyla 8 10da bız cıkarırsak tanıdıklar yasadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. donem gayte saglıklı dıyorlar 1.5 yasında zaten kendınde suan bakalım hayırlısıyla 8 10da bız cıkarırsak tanıdıklar yasadı
    3. dönem we düzgün erkekle 10 a yakın yawru alırsın inş

not: yawrular bazıları 500 den fazlaya gidio ayar parasıda çıkarıo yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavru golden olursa bir tane erkek direk ben alırım
    dusunmuyorum ama hayırlısı diyelim kısmetten ote koy yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. dönem we düzgün erkekle 10 a yakın yawru alırsın inş

not: yawrular bazıları 500 den fazlaya gidio ayar parasıda çıkarıo yani
    erkegımız rusyadan alındı ozel olarak secıldı getırıldı dunya para harcandı cok ozel bı hayvan. fotoılarını paylasırım geldıgınde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkegımız rusyadan alındı ozel olarak secıldı getırıldı dunya para harcandı cok ozel bı hayvan. fotoılarını paylasırım geldıgınde
    inş dişi kabul eder bazen böle durumlarda oluyo yada erkek istemio ws inş çiftleşirler hayırlısıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkek tam bır sapık ınsna kopek vs farketmıyo bızımkı ıstemezse sorun olur

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğerki 2-2,5 yaş geçmesini beklemezsen memeleri çok sarkıcaktır ve bu hayvanda estetik olarak kötü gözükecektir o yüzden Tayfunun dediğin gibi ekim değil de 1 sene sonra yaptırman yavrular doğduğunda sıcak hava dan dolayı daha rahat ediceklerdir yani 2011 nisan +2 ay 2011 haziran gibi yavruları alırsın ve böylece ne anne çok sıcakta gebelik derdi çekmez nede yavrular doğduktan sonra üşürler.

edit: çifleştiriceğin erkeği öncesinden 2-3 gün gözlemle zekimi hareketlimi oyunucumu düzgün bir erkek seçki çıkan yavrular güzel olsun.
    Samsa

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm sıcakta hayvanı kasma yavru diye bekle ekim ayında gebe kalsın rahat eder mevsimler kayıyor ekimde kasım da rahat olur yazın haycanı kasma sıcakta. Benim tavsiyem bekle 6 ay daha.

mevsimler kayıyor dediğim hava çok soğuk olmuyor.
    aynen bencede en mantıklısı bu ...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suankı cıftlestırmenın saglıklı olacahını dusunuyorum meme sarkması yapısal olarak olmaz dıye dusunuyorum NOS ta. fazla bı derısı vs sı olmadıgı ıcın sorun yasamayız. hergun gereklı yuruyus kosuyu uapıyor zaten o yuzden formunda herzaman. cıftlesecegı erkek akıllı hareketlı ve kalıtelı bı kopek. o olmasydı berkanın ares le cıftlestırcektık ama creytos cok daha ıyı olucak

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapısal olarak kafanda bir soru işareti varsa Onur Kayacık la konuş o sana anlatsın meme sarkması bunun deri vs ile alakası yok İnsan olarak düşün kadın hamile kaldımı göğüsleri süt dolarak büyür ve bu sonrasında sarkma yapar en kötü Annene sor oda anlatır geri toplamaz eğer bunu hayvanlarda erken yaşta yaparsan kötü bir görüntü oluşur bilmiyorum Onurun Boxerı gördünmü görseydin ne demek istediğimi tam olarak anlardın hayvanı mındar etme bunun yürüyüş koşu antraman v.s. ile alakası yok
    Samsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasayıp gorucez ozaman yapıcak bısıy yok. zaten NOS evlatlıgımız bızım acemılıgımızde onun sayesınde gectı yapıcak bısıy yok. egıtımde yanlıslarda yaptık ettık ama cıkan yavrulardan 1 erkegı yanına alıp gerektıgı sekılde egıtıp buyutucez artık

Booster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeze Yorumları Icın Tesekkur edıyorum.. bende bildiklerimi kısaca söyleyeyim..
    ben ortalama 3 aydır bunu araşdırıyorum yawrular ıcın suan en ıyı doğum suresı cunkı havalar sıcak olacak gercı kaldıkları yer sureklı serın oldugundan dolayı sıcakdan ne anne ne yawrular bunalmaz.. kışın yavrular ısınmak ıcın annenın altına gırdıgınde yada anne ısıtmak ıcın ustune yattıgında acemılıgınden ezılme tehlıkesı gecırebılıyorlar.
    meme sarkma olayına gelınce memler zaten ıcı sut dolu ıken sarkıcak allahın emrı ama sonarsında yedıgı mama ve yapdıgı spor ıle ayrıca extra gunluk 10 dk lık buz masajı ıle duzelen bırsey ama duzgun bır sekılde uygulanınca.
    Erken Cıflesmede Ufak Kalma Gıbı Bı Sorun 18 ay Altı kopekler Icın Oluyor gözum ıle qecen Sene 18 Aylıkken cıflesen 4 tane Rot bılıyorum Ve hepsı Gereken Buyumesıne Devam Edıyor Yanı Yapılanmaya Kılo almaya vs. Zaten Boyu Nosun Suan Ideal Olması Gerkedıgı Gıbı daha Fazla Uzarsa Cirkinlesir :S Fazla Uzun yanı yuksek Rot da olmaz sanırım guzel.. Bizimki Biraz Basık Low Dog :P ahah

ayrıca erkeqın cok saglam olmasından dolayı yawrularda sıkıntı olcagını sanmıyorum sonucda suan Boy Ve Kilo Oranımız İdeal olması gerkedıgı gıbı adet donemı ılk gununden bu yana sıkıntısız ve sorunsuz gecıyor. kızımız suan pıskolojık bır sorun yasamıyor herhangıbır cıflesmemesı ıcın engel yok hersey uygun. kendı veterınerımız harıcınde 1-2 veterıner arkadas qeldı ve sadece tek sıkayetlerı bu neden saldırgan deıl nası bı rot demek oldu onun harıcınde hersey ıdeal suan allahın ıznı ıle sadece bız cıflesmelerını saglayıp allahın ıznı ıle beklıcez.

Sonuc Olarak Hepınıze Paylasımlarınız Icın Cok Tesekkur Ederım
    oda olcak ıns

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm selcuk ne gerek var rusyadan fln kopek getiriyosun gavur damatmı olur ayıp sana kanı bozulcak saka maka benim inanılmaz bi rotum var oda 18 aylık ama cok ciddi bi rot yani anası babası dedesi ninesi fln cok ozel bi hayvan cok bekledim almak için onu soyle soliyim 9 aylıkken 43 kiloydu sonra olcturmedim ama gordugum en buyuk en iri ve en guzel rot . para veriyolar ciflestirelim diede ben daha ciftlestirmedim hiç aklında olsun rusya işi fln olmassa yollarım yeni fotosunu cekip sana biraz cok buyuk bi hayvan

bu arada dedigin gibi aylık 500-600 yemegine gitmesi cok normal iyi kuru mama ve extra takviyelere

bide rotların bir cogunda kalca cıkıgı gorulur .birisi olmaz demişti ona istinaden yazdım ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teomanım gerek yok dıyosunda sahıbı arkadas bu kopeklere hasta en ıyısı nerde dıye arastırmıs gıtmıs bulmus aalmıs gelmıs seceresı oldukca ıyı bı kopek yedı ceddı bılınen saglam bı kopek anneı babası odullu rotlar. bakalım ne olucak bu yakında hele bı saglıklı cıftlessınlerde ve yavrular gelsın bakıcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısıyla tamamladık bugun hayatımda bu kadra hızlı bı ıs gormedım ben creytosu arabadan ındırdık 3 5 dakka bırbırleırnı kokladılar. yerlerıne kapadık aradan 5 dakka gectı gecmedı veeeee

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)