gs niye versinki maçı paraya ihtiyacımızmı var dünyanın en zengin takımıyız gönlümüz zengin![]()
gs niye versinki maçı paraya ihtiyacımızmı var dünyanın en zengin takımıyız gönlümüz zengin![]()
Galatasaray kazanacak ama fb macından öncede böyle bi his vardı içimde ondan korkuyorumBir de paşa fbye zorluk çıkarabilir . Galatasaray'ın oynaması gerekn şekil ise açık ilk 8 haftada oynadıgı gibi sıkı baskı , hep ileriyi düşünen bir oyun anlayışı bu şekilde bizi tutabilecek takım yok , ne kadar korkak oynarsak o kadar puan kaybediyoruz
Bunun gibi düşünenler zamanında bizim Tsyi yenip fbyi şampiyon yaptıgımızı inkar ederler , kendilerinin olduklarını sanırlarBöyle rakip takıma saygısızlık yaparsanız sonra fanatizim , holiganizm neden var diye sorgulayamazsınız !
Instagram: mutusgarage
galatasaray gibi bir camianın böyle ufak tefek hesaplar peşinde koşacağını sanmıyorum . bence ellerinden geleni yapacaklar , fakat maçın sonucu gerçekten süpriz. bursa için dönüm noktası bu maç , eğer alırsa rahtlayacak . dolayısı ile bursa da elinden gelenin fazlasını yapacaktır. belkide bursadan senenin en iyi futbolunu görebiliriz.
bir fenerbahçe taraftarı olarak ben ne bursayı ne de galataarayın yenmesini istiyorum .. fenerbahçe şu anda lider olabilmek için en büyük rakibinin yenmesini istiyorsa , geri dönüp sene içinde verdiği abuk subuk puanlara bakmalı ..
hak eden kazansın diyorum ben ..
bu arada fenerbahçeliyim
Gol olur![]()
Bence paşa alacak macıAyrıca diyorum Galatasaraylıyım , Bursayı yenecegiz ve bizim sayemizde sezon sonu fb şampiyon olacak biz 2. olıup şampiyonlar ligine gidecegiz
![]()
Instagram: mutusgarage
galatasaray'dan artk şampiyonluk gibi bi beklentim yok sadece şampiyonlar ligini bekliyorum
Livestrong
Fenerbahçe maçı yendi gibi bişe 90+1 oynanıyor artık bursayı ve geri kalan maçları kazanıp yolumuza devam edecez
ne oldu maç bittimi ?
Şu andan itibaren Galatasaray'lı olarak Bursa yensin istiyorum...
Ama Galatasaray maçı bilerek vermeyecektir kesinlikle...
konuyu açan arkadaş gs yatsamı kazansamı dıye sormus resmenartık şam ligi istiyorsa gs almak zorunda akşam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)