o zaman akşam :
Cimbom gol gol gol![]()
o zaman akşam :
Cimbom gol gol gol![]()
inş hakem maça gölge düşürmez 2 takımada ortak davranır taraftar desteği ile maçı alacağımızı düşünüyorum.
Madem gs şampiyon olamayacak en iyisimi bursaspor olsun.
Lig başlamadan şampiyon olan takımlara şampiyonluk primi veriyorlar. Bu ücret sabit olup , şampiyon olan 4 takıma (fb,gs,ts,bjk) dağıtılıyor.
Şimdi bu durumunda galatasaray , bursa ya yatar mı? Gs nin şampiyonlar ligi şansı da var. Nasıl var derseniz , bursa ; gs ye ve bjk ye yenilirse , gs şampiyonlar ligine gider.
bjk de gs nin kardeş takımıolduğu ve bursadan nefret ettiği için , bjk son maçta bursayı yener.
Bu maçta gs nin bursayı yeneceğini düşünüyorum. Herhangi bir yatma olmaz. rijkaard abi her türlü yener
Not:fb liyim
demin maç olduğunu unutup yanlışlıkla alisamiyenin arkasındaki opetin ordan benzin aldımfena kalabalık harbiden korktum. maçın nasıl olacağı konusunda ise hiç bir fikrim yok
![]()
0-0 bitti.. hadi geçmiş olsun ..
en çok aziz yıldırım sevinmiştir galşiba bu duruma. biliyorsunuz sezon aşında 3 yıl ard arda şampiyonluk sözü vermişti![]()
bursa eşekliğine doymasın![]()
zevkli maç oldu ama hakemin çok saçma yönettiğini düşünüyorum bursa maçını. Galatasaray Feneri rahatlattı kendini de uefaya attı !
galatasarayy evinde bu kadar dağınık oynamamalıydı , özellikle ikinci yarısında çok kötüydüler ve bursa maçı almak üzereydi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)