o zaman akşam :
Cimbom gol gol gol :D
Printable View
o zaman akşam :
Cimbom gol gol gol :D
Akşama çok heyecanlı bi maç bekliyorum her ne olursa olsun :)
inş hakem maça gölge düşürmez 2 takımada ortak davranır taraftar desteği ile maçı alacağımızı düşünüyorum.
Madem gs şampiyon olamayacak en iyisimi bursaspor olsun.
şampıyon bellı fenerbahçe ikinci kim :D
Lig başlamadan şampiyon olan takımlara şampiyonluk primi veriyorlar. Bu ücret sabit olup , şampiyon olan 4 takıma (fb,gs,ts,bjk) dağıtılıyor.
Şimdi bu durumunda galatasaray , bursa ya yatar mı? Gs nin şampiyonlar ligi şansı da var. Nasıl var derseniz , bursa ; gs ye ve bjk ye yenilirse , gs şampiyonlar ligine gider.
bjk de gs nin kardeş takımı :D olduğu ve bursadan nefret ettiği için , bjk son maçta bursayı yener.
Bu maçta gs nin bursayı yeneceğini düşünüyorum. Herhangi bir yatma olmaz. rijkaard abi her türlü yener :D
Not:fb liyim
rijkaardı fener şampiyon olmasında bursaya yatsın diyemi getirdiniz çok büyük hedefleriniz varmış
bende fb liyim ama takımım maçı satsın hem klubume hem taraftarıma yakıstıramam ilginç olan gs lı olarak bunu istemen 2.lık hatta şam sansı olan bı takım ın taraftarı olarak bunu söylemen
benım fıkrımde bu tartısma cıksın dıye yazmıyorum konu gayet tadında gidiyor
valla ben bole dusunuyorum fener yerıne bursa olsun sunun surasın kac maç kaldı 5 puanlık fark var gs sampıyon olamaz mucıze.. şampıyonlar lıgıne gıdıyoruzda noluor.. hıc yoktan paşa paşa uefa mıza gıder aslanlar gıbı mucadelemızı verırız ben bole dusunuorum.. :D
demin maç olduğunu unutup yanlışlıkla alisamiyenin arkasındaki opetin ordan benzin aldım :D fena kalabalık harbiden korktum. maçın nasıl olacağı konusunda ise hiç bir fikrim yok :D
0-0 bitti.. hadi geçmiş olsun ..
en çok aziz yıldırım sevinmiştir galşiba bu duruma. biliyorsunuz sezon aşında 3 yıl ard arda şampiyonluk sözü vermişti :)
bursa eşekliğine doymasın :D
zevkli maç oldu ama hakemin çok saçma yönettiğini düşünüyorum bursa maçını. Galatasaray Feneri rahatlattı kendini de uefaya attı !
galatasarayy evinde bu kadar dağınık oynamamalıydı , özellikle ikinci yarısında çok kötüydüler ve bursa maçı almak üzereydi..
bende gsliyim keşke bu akşam gs yenilseydi bursanın önü açık olsaydı