tüh ya en istemedım skor oldu:S
Printable View
tüh ya en istemedım skor oldu:S
aslında her iki takımın oyuncularının psikolojilerini bilmiyoruz.
Fb kasımpaşayı yenmiş rahatlamış..
Bjk sivasla berabere kalmış
sistemler cok farklı..
gs maçındaki Kartlara gelince Tam isabetti kartlar
BURSA maçı 2 oyuncusunun üzerine kurmuştu bence Volkan şen,Sercan yıldırım
Galatasaray ise bütün topları keitada buluşturuyordu keita gelen topları tek'de ortalasaydı
skor böyle olmayabilirdi..
İvankov günündeydi..
Kalecilerin gecesi oldu herhalde, hakem kötü yönetimiyle dikkat çekti.
bu sercan ne kazma adamdır ya hani genç yetenek die biri izlese genç tamamda yetenek nerde die sorabilir
gerçi genç dioz ama bende yaşlı duruo :)
dün gece karşıya geçtim maçdan biraz sonra heryerimde bursa plaka arbba ile köprüyü bitirdik :) kgs dolum yerinde isyan eden bursalılar vardı. sonuç olarak fenere istemeden yaptık kıyağımızı şampiyonlar ligidie iptale bağlandı bizim için...
Resmen komediydi maç. Bilerek atmıyorlar gibiydi yada öyleydi. Bursa resmen Hardcore oynadı, hayvan gibi girişiyorlardı.
Keitanın kafası gol olsaydı düşünsenize kendi kalesine gola ttıgını off ne kıyamet kopardı :D su saatdfen sonra benim için farketmez bursada şampion olsa fenerde olsa sevinirim ben fenerliyim ama bu sene fenerin bunu hak ettiğine inanmıyorum o guiza eşşeğive dauma ragmen ligdersek ligin durumu ciddi kötü demektir :D:D
İyi mücadele ettik gol atamadik sadece...
Bünyamin Gezer İBB maçından sonra bu maçta da yanlış kararlarıyla az yada çok maça etki etti...
Liderliği kaybettik sadece şampiyonluk için şansımız çok yüksek...Arada sadece 1 puan fark var....
Trabzon kupayı alırsa son maçta Fb'ye yatma ihtimali çok yüksek,şampiyonluk pastasındaki payı kaptırmak istemiyorlar çünkü...
Eskişehir bu akşam Trabzon'u yenerse eğer Uefa için şansını devam ettirebilir Fb maçına daha çok asılır.Ankaragücü maçından umutluyum ben.
yine yaptık fenere kıyamızı:ofk: bu arada fenerinde kaç maçının 1-0 ve 2-1 gibi hiç futbol adına oynamadan 1farklı galibiyetlerle basit gollerle bu güne geldiğini unutmayın. objektif düşünürsek Hakeden bursadır şampiyonluğu:icon_tup:
önemli olan hak eden değil kazanandır bence :icon_tup:kimse bahsediyomu sivastan hayır neden çünkü sampiyon bjk oldu fb için dünkü maç çok güzel geçti elini kolunu sallıyarak 1-0 yendi guiza ya bişey demiyorum zaten gol makinası die aldık ÇAMAŞIR MAKİNASI çıktı :D
haklısın kimse sivası konuşmuyor. ama bilen biliyor bjk anadolu takımlarına puan kaybetmedi şampiyon oldu. fener dünkü maçta güzel oynadı, ama attıgı golü 3kere 5 kere izleyince görünüyorki kaleci muratın hatası çok büyük. bana göre bu hata değil bilerek yapılmış bir hareketti. dün gecede ahmet çakar aynısını söyledi. zaten görüntüde ortada: golü bilerek yedi isteyerek kaleyi boş bıraktı. bu benim düşüncem. kimseye laf atmıyorum tartışma çıksın diyede söylemiyorum.
Lütfen fanatiklik yapmayın macı izledinizmi Ahmet cakarı bende izledim o programı zaten gırgır olsun die izliyorum böyle bir mantık varmı murat bilerek yemiş ayıp tır günahtır bukadar basitmi ayrıca macta bariz üstün taraf fb idi guizanın dışarıa ttıgı topu birinci ligdeki cogu stoper atamaz dedi aynı ahmet cakar onu neden es geciyorsun bencede skor yanlıştı 1-0 yerine 3-0 falan olmalıydı o mac ama önemli diil öyle böyle bence fb daum ve guizaya inat su an cok guzel oynuyor ve özguvenleri geldi yerine daha öncede demiştim bu saatden sonra bnce fenerde şampion olsa bursada olsa sevinirim su durumda bjk şampionlar ligine gidemior galiba gs ninde zor gorunuyor beni ilgilendiren bu brazda ordan bursa ve trabzon para kazansın ayrıca bir konu daha var GS liyim diyen taraftar4ların ardaya yaptıgı bence yazıktır bu herif iyibir futbolcu ve daha cok genc bircesit milli servet sahip cıkmak lazım destek olmak lazım biz elin ne yedigi belirsiz guizası gene dengesiz karısından ayrıldı morali bozuk diye ne yapacagımızı sasırıyoruz arda ne yaptı 1 metreden golmu kacırdı kosmadımı haksızlık ediliyor yazık ediliyor ardaya destek olmak lazım bu adam bu memleketin milli takımına lazım bazen olaylara sadece klupler penceresinden bakmamak lazım en önemli renkler kırmızı ve beyaz bu adamda o formaya yakısıyor .
ahmet çakarın en iyi yaptığı iştir saçma sapan komplo teorileri üretmek,bikini giydiği için sallıyor bunları :)
İş buralara kalırsa şampiyonluk için heryol mübahtır. Murat o golü bilerek yemiş olsa ne olur. Teşvik primi almış olsa ne olur. Bursa adam gibi top oynasaydıda saçma sapan puanlar kaybetmeseydi. Aynı şey GS içinde geçerli .
Bu hafta penaltı noktasını eşeleyen oldumu beşiktaşa mazeret kalmadıda:)
sanki gs maçı rolantiye aldı
maç 0-0 bitsin zaten şampiyon olamayacağız fenerbahçede olmasın bursa nın şansı devam etsin gibi bir psikoloji vardı sahada.
hiçbir büyük takım yöneticisi bursasporun şampiyon olmasını istemez, ne beşiktaş nede galatasaray bursaya maçı verirdi kaldıki biri geçti diğeride vermeyecektir. bu iş gelir paylaşımıdır bir topluluktur ve kimse o topluluğa yeni üye sokmak istemez. herşey danışıklı dövüş. fenerbahçe-beşiktaş maçında öyle bir skor çıktıki ne fenerbahçeliler nede beşiktaşlılar kendi takımına yüklenemiyor aynı şeyler ilerleyen maçlarda galatasaray için olacaktır, şampiyonlar liginede galatasaray gidecektir en azından ben böyle düşünüyorum. bir önemi varsa söyliyeyim beşiktaşlıyım...