Onun için yenilmeleri lazımdı:)
Printable View
dediğim gibi işte yenmekde istemediler yenilmekte istemediler yoksa çok rahat alırdık maçı bursada gs nin basmamasına rağmen pek zorlamadı nedense anlamadım son haftaya kadar lig liderine yakışmadı :)
Bursa Gs arasında 5 puan fark var...Bursa'nın 2 Gs'nın 3 maçı var...Bursa nın kalan 2 maçınıda kaybetmesi lazım Gs'nin şampiyonlar ligine gidebilmesi için -ki çok çok zor :)
Tartışmasız ligin en başarılı takımı Bursapor,şampiyon olsun yada olmasın bu böyle...Transfere harcanan paralar ortada...İstikrar adına bu başarı ilerleyen sezonlarda da tekrarlanmalı yoksa bu sezon sadece güzel bir hatıra olarak kalır...
Bursa maça kazanmak için çıktı Gs'de kazanmak için çıktı...İki takım kalecilerininde güzel performanslarından bahsedilirken nasıl oluyorsa ikiside maça asılmadı diyebiliyosunuz...
Bursanin sonu insallah Sivasspor gibi olmazda...
Kendi takimimdan cok (Beskitas) Bursanin sampiyon olmasini istiyor(d)um ama tipki gecen sene sivasin yaptigi gibi tecrubesizlik kurbani oldular...O kadar puan farki varken Bursanin gule oynaya sampiyon olmasi gerekiyordu..
Sivas geçen sene oynamadan çok maç kazandı...Bursa nın son haftalarda ibb ve gençlerbirliği maçları dışında puan kaybetmedi...ibb maçında cidden kötüydük...gençlerbirliği maçında ise serdar'ı geçemedik onun dışında maç kazanmasını bildik bir şekilde...istanbul da bu sezon 10 puan topladık fb-gs-bjk'den...bu sene şampiyonluğu hak ettiğimize inanıyorum ama olmazsa da sağlık olsun bu kadroyla bu parayla daha ne yapabilirlerdiki :)
son haftaya lider gireceğimize inanıyorum hala,bjk maçında stadda olmak isterim öyle bir durumda :)
Maçı izledim evet, hatta dedim yani fener güzel oynadı diye sen niye orayı es geçiyorsun;) gsnin sana bir sürü maçını sayabilirim maçta güzel oynadıgını ve son dakikalarda yenen gollerle puan kayıplarını. yani 1-0 degil 3-0 bitmesi gerekirdi diye bişey yok.Ben şunu söylüyorum anlayana: ''Basit ve şaibeli goller ligimize gerçekten yakışmıyor'' Fanatik felan değilim objektif bakabilen her insan benim gibi düşünebilir. fairplayi çirkinleştiren lugano ve bilicada fenerin futbolcuları onlarıda konuşmaya hiç gerek yok:icon13: arda için söylediklerinin hepsine katılıyorum gs için ve türk futbolu için çok şey yapmıştır ve yapacaktır. tek sorunu yaşı genç ve şöhretin getirdiği olumsuzlukları şuan için kafasına çok takıyor.
Yani murat şaibeli bir gol yedi sana göre söylediklerinden bunumu anlamalıyım fanatik diiilim diorsun isim vereek yakışmıyor diorsun bunun bir karsılıgı olacagını unutuyorsun gayet galatasaraydada böyle adamlar var beşiktaştada var bilikanın yaptıgını tasvip etmek mumkun deil ama saatlerce lugano hakkında konusabilirim neyse isimler hakkında konusup işin özünden uzaklasmayalım kimse bilerek yenilmez kimse bilerek önune gelen topu dışar atmaz insanlara çamur atmak bu kadar kolay degil macı izlediysen muratın neleri cıakardıgınıda görmüşssündür neyse sonuc olsaydıyla yapsaydıyla degişmiyor kazanan kazanıyor galatasarayın su an kadrosu feenr bahceden cok daha ustun bunu gormemek için kör olmak lazım ama fener iyi bir hava yakaladı ruzgarı arkasına aldı ve buraya kadar geldi 8 macta 7 galibiyet 1 beraberlik bu bir başarı beni ilgilendiren kısmı bu
tabiri caizse bu sezon iyi oynayan değil, az s.çan şampiyon olacak olayın özeti bu :D
''kimse bilerek yenilmez kimse bilerek önune gelen topu dışar atmaz'' sen bu lafa inanmaya devam et saygıdeğer arkadaşım. inan senin ve benim bilmediğim neler dönüyor o futbol dünyasında neler bundan 5 sene sonra çıkar ortaya o zaman anlarız. Neyse uzatmaya gerek yok sen öyle düşünüyorsun ben böyle. saygı duyarım.