User Tag List

Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
352 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Modifiye Anlayışımız Neydi,Ne Oldu,Nasıl Olacak ???

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada herkes şunu demiş, orjinal farlar daha güzel, orjinal panjurlar daha güzel, orjinal bilmemneler daha güzel die bi insan sevdiğine kavuşamayınca elindekini sevmek zorunda kalır, buyüzden sanırım güzel geliyor bazı şeyler, eşeğe yavrusu güzel gelirmiş hesabı, diyelim adamın biri ferrari hastası, ama ona bakarak oturup çayını içemiyor, elinde fiat serçesi var aklında ferrari olsa da elinde bu olduğu için oturup buna bakarak çay içmek durumunda zorla sevmek yani polislerin sıkı yönetim ilan etmesinden, sürekli bağlamasından ötürü, insanı orjinali sevmeye zorluyor bu durumlar
    Benim için bu zorunluluk değil, çünkü itici geliyor. Hatta orijinal görmeyi özledim. İtici derken de mesela jdm adı altında ki bence yok böyle bir şey far karartma yapılıyor. Özellikle EK kasalarda çok moda olmasına rağmen otomobilin tüm bakışını,duruşunu değiştiriyor. Saçma saçma lipler takılıyor, ledli falan stoplar yapılıyor. Hiç yakışmıyor ki. Ha orijinal arka hatları ve stopları çok da güzel diyemeyeceğim ama sadece kırmızı beyaz yapıp ya da hiç dokunmayarak olan güzelliği de bozulmayabilir. Bu şey gibi geliyor bana E serisi bir Mercedes alıp ledli stoplarını söküp normal ledsiz hale getirmek. Hmm hiç güzel olmaz bence Otomobilleriniz kısmında stock ve eski araçlar gördüğümüzde herkes çok beğeniyor. Mesela TT VTI vardı. Onda sadece beğenilmeyen siyah jantlarıydı. Kimse leylek gibi durmasını önemsemedi ya da spoilerını. (Hoş şimdi ne olacağı belli değil) Ya da şahin veya doğan tam bilmiyorum daha sonra çalındığı için çok üzüldüğüm bir otomobil vardı. Hayatımda kuş serisine ilgi duyacağımı düşünmemiştim o güzelliği görmeden önce.. Bunlar aracı güzelleştiren şeyler benim için. Tabi ki de iş performansa geldiğinde doğru düzgün yapıldığında, apaçi olmadan sadece gerektiği için parça takılıyorsa işler değişir. O zaman her türlüsü benim içi serbest. Tabi bunlarıınn heeppsssiii benim düşüncem Kimse üstüne alınmasın ya da kırılmasın. Modifiye bu herkes istediğini yapmakta özgür. Ben sadece beğenirim ya da beğenmem Ki bu da otomobili yapanı hiç ilgilendirmez tahminimce.. Sadece tek isteğim geri dönüşü olan şeyler yapılsın.. Linç etmeyelim en azından eski otomobilleri.. Çünkü tekrar üretilmeyecek onlar..

Öff bea ne çok yazdım
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu önümüzdeki 5 yıl içinde otomobil üreticilerinin hiçbiri araçta "ampül " diye bişey kullanmıcak.Daha az enerji harcayıp daha ekonomik olan ledli far ledli stop led iç aydınlatma kullanılcak.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için bu zorunluluk değil, çünkü itici geliyor. Hatta orijinal görmeyi özledim. İtici derken de mesela jdm adı altında ki bence yok böyle bir şey far karartma yapılıyor. Özellikle EK kasalarda çok moda olmasına rağmen otomobilin tüm bakışını,duruşunu değiştiriyor. Saçma saçma lipler takılıyor, ledli falan stoplar yapılıyor. Hiç yakışmıyor ki. Ha orijinal arka hatları ve stopları çok da güzel diyemeyeceğim ama sadece kırmızı beyaz yapıp ya da hiç dokunmayarak olan güzelliği de bozulmayabilir. Bu şey gibi geliyor bana E serisi bir Mercedes alıp ledli stoplarını söküp normal ledsiz hale getirmek. Hmm hiç güzel olmaz bence Otomobilleriniz kısmında stock ve eski araçlar gördüğümüzde herkes çok beğeniyor. Mesela TT VTI vardı. Onda sadece beğenilmeyen siyah jantlarıydı. Kimse leylek gibi durmasını önemsemedi ya da spoilerını. (Hoş şimdi ne olacağı belli değil) Ya da şahin veya doğan tam bilmiyorum daha sonra çalındığı için çok üzüldüğüm bir otomobil vardı. Hayatımda kuş serisine ilgi duyacağımı düşünmemiştim o güzelliği görmeden önce.. Bunlar aracı güzelleştiren şeyler benim için. Tabi ki de iş performansa geldiğinde doğru düzgün yapıldığında, apaçi olmadan sadece gerektiği için parça takılıyorsa işler değişir. O zaman her türlüsü benim içi serbest. Tabi bunlarıınn heeppsssiii benim düşüncem Kimse üstüne alınmasın ya da kırılmasın. Modifiye bu herkes istediğini yapmakta özgür. Ben sadece beğenirim ya da beğenmem Ki bu da otomobili yapanı hiç ilgilendirmez tahminimce.. Sadece tek isteğim geri dönüşü olan şeyler yapılsın.. Linç etmeyelim en azından eski otomobilleri.. Çünkü tekrar üretilmeyecek onlar..
    soyle anlattigin gibi biseyler yaptigin zaman daha iyi anliyacagim bahsettigin seyleri
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen anlatma resim koy resim.
    kanka akşama koyacam bi kaç resim

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunun güzelliğine bir bakın arkadaşlar.

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl giyimde bazı trendler varsa ve sürekli değişiyorsa bence araç modifiyesi de böyle. Benim gelecek için tahminim ise ülkemizde insanlar daha fazla drifte yönelecek ve buna göre modifikasyon yapacak.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinale sadık kalmak herzaman için iyidir...Sleeper bunlar dışında artık görsellik olarak mat siyah kaplama artık moda tabi modifiyeden sayılıyorsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soyle anlattigin gibi biseyler yaptigin zaman daha iyi anliyacagim bahsettigin seyleri
    Hepsinin zamanı var. Beğenmeyip değiştirdiğin orijinal jantların çok güzeldi, çok güzel duruyordu.

Bahsettiğim şey bu işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki resim ve 14 psi düşünün bir hayal edin araba birazda basık ön ek var o kadar. bilerek bold yazıyoruk bunu

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alaşım jantlı olsa daha iyi olur yinede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki resim ve 14 psi düşünün bir hayal edin araba birazda basık ön ek var o kadar. bilerek bold yazıyoruk bunu
    Logolar da yerindeyse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRPPPPP GULU GULU GULU GULU WROOOOOPPP GULU GULU GULU GLU

AHAAHAHHA

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokta!!..

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logolar da yerindeyse..
    hele bide jant kapakları bundansa ;

oyoyoy

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse yazmamış sanırım, ya da gözümden kaçmış olabilir.

Beni asıl hayal kırıklığına uğratan drift olayıdır. Özellikle Tokyo Drift´ten sonra patlama yaşanacağını, herkesin artık arkadan itiş otomobillere saracağını ve şu sıralar profosyonel drift organizasyonları düzenleneceğini falan hayal ediyordum bir kaç yıl önce.

Ama bence Drift Tr´de profosyonel anlamda beklenen ilgiyi göremedi. JDM Works ve İstanbul Drift Academy´den öteye geçemedi Drift.

Showlar düzenlendi hep, bir kere Driftfest´de yarıştı araçlar sanırım.

Geleceğini parlak görenler vardır illaki. Ama benim düşüncem bu yönde. Yeteri kadar üstüne düşülmedi.

Kavşağın etrafında Tokyo Drift Soundtrack´le video çeken tayfayı saymazsak...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse yazmamış sanırım, ya da gözümden kaçmış olabilir.

Beni asıl hayal kırıklığına uğratan drift olayıdır. Özellikle Tokyo Drift´ten sonra patlama yaşanacağını, herkesin artık arkadan itiş otomobillere saracağını ve şu sıralar profosyonel drift organizasyonları düzenleneceğini falan hayal ediyordum bir kaç yıl önce.

Ama bence Drift Tr´de profosyonel anlamda beklenen ilgiyi göremedi. JDM Works ve İstanbul Drift Academy´den öteye geçemedi Drift.

Showlar düzenlendi hep, bir kere Driftfest´de yarıştı araçlar sanırım.

Geleceğini parlak görenler vardır illaki. Ama benim düşüncem bu yönde. Yeteri kadar üstüne düşülmedi.

Kavşağın etrafında Tokyo Drift Soundtrack´le video çeken tayfayı saymazsak...
    Pist yok. Doğru düzgün dağ yolu bile yok Asfalt berbat. Powerslide ı drift sanan insanlar çoğunlukta.. Yeterince otomobil de yok

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist yok. Doğru düzgün dağ yolu bile yok Asfalt berbat. Powerslide ı drift sanan insanlar çoğunlukta.. Yeterince otomobil de yok
    Çok dogru birde her yerde yapılacak birsey değil rol olur kalkış olur otoband bulusup yapıorsun ama drift öyle değil ayrıca çagatay boşver moda olmasın ben böyle mutluyum
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Not.:Çekim Bana Ait'dir Nostalji Resimler Elimde Doludur..

Zamanında Hangimiz Hasta Olmadık Şeytan 106'ya Şimdi Görsek Vayy Apaçi Fiber Faciası Deriz

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen ben olmadım hiç hasta bu 106 ya

asıl örnek şeydir lsr rc mat siyah, ona tapardı herkes vay be falan derdi geçen bi muhabbeti geçti çok kötü falan dediler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)