bende bu 106 ya deilde bitane truncu gri civic vardı puma sponsorlu va plaka sedan ona çok hastaydım lise orta okul zamanı![]()
bende bu 106 ya deilde bitane truncu gri civic vardı puma sponsorlu va plaka sedan ona çok hastaydım lise orta okul zamanı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İnsanlar tuhaf. 50 sene öncesinden kalma desenli far camı olan araçlara orjinal farları kalsın yada kırmızı renk aracın arkasındaki gayet çirkin görünümlü ve gene kırmızı renk stoplara orjinal kalsın diye tavsiyelerde bulunuluyor. Tuhaf diyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
CMS 40 mı? Şu göbeğinde blender pervanesi gibi parça olan jantı unuttunuz herhalde ?
Ben 6 yaşımdayken taksilerde görürdümHe bide beton çivisi ile egzoz delerlermiş o zaman. Babama bu ses çok güzel, nasıl yapıyolar dediğim zaman verdiği cevaptı bu
![]()
K.
Türker abi arabanın orj tamponunu ters çevirip takmıştı hatırladığım kadarıyla. Daha ne yapsın? JSV'nin aracıydı o. Bitanede swift vardı... Ah ah ne günlerdi harbi ya
Bu arada bi tane eski kasa astra vardı. Mavi. BMW stopları takmışlardı. 5 kol cms jantı vardı. O aracı hatırlayan, şu anki-eski halinin resimleri elinde olan varsa buraya yazarsa sevinirim. İnanılmaz bi body-kit'i vardı. Hafife alınıcak cinsten değil, gerçekten Türk işi gibi durmuyodu
Dergide görmüştüm, şans eseri bi gün ailem beni gezmeye çıkartmıştı. Tam yürüyoduk bi baktık geldi yanımızda durdu ( üsküdardkai temel reis köftecisine gelmişlerdi sanırsam ) Ben bi bağırdım ben bu arabayı dergide gördüm die ( tabi bağırırım 8 yaşımdayım o zaman ) sonra arabadan inmişleri kafamı okşamıştı hatta aracı kullananHiç unutamam . . . Babamda ben bağırınca çok şaşırmıştı
![]()
K.
scirocco larla çok güzel çalışmalar olacaktır ilerleyen yıllarda.bizim jenerasyonda custom çalışmalar yapabilecek kişi sayısı daha az olacak bence.
Turkish Style :
1 Adet Şahin S.
Ankara Karlık,
Kurt Egzoz,
CMS40, SF330 Lastikler,
Dip Basık,
Far Karartma + Amerikan Park,
Orjinal 0 Stop,
Orjinal 0 ön arka tampon.![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
German'a geçilecek biraz daha jdm devam eder oda biter german en son boku çıkar rat gelir çıkmacıları zengin ederiz paslı kaputlar 600 tl den satılır o olur![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
http://img196.imageshack.us/img196/1...civicferio.jpg
Bunu gerçekten beğeniyormusunuz ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne farkı var beğeniyoruz tabi.
bunada böyle binecek değiliz tabiki jant yay olduktan sonra gerisine dokunmak gereksiz. motor içi hariç bunda herkes hemfikir.
Tuhaf olmakla eleştiriyorsunda insanları neden illa ledli stop takmak zorundamı. Benim arabam kırmızı 4 çeşit stop taktım denedim hiçbiri yakışmadı takacağım tek stop ledli kırmızı stoptur yine veya şuanki orjinal.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)