tarık salla yaa ekonomi fln.inadına biraz daha ekle rx8 fln al (=
tarık salla yaa ekonomi fln.inadına biraz daha ekle rx8 fln al (=
forumun özel mesaj özelliğini kullanalım lütfen
Hayırlısı
Yazılımlı Corsaların performansı tatmin edici, ayrıca direksiyon tepkileri canlı, sağından solundan ses gelmiyor km yapmış olmalarına rağmen, yaylara rağmen sertlikleri makul geldi bana falan, güzel araçlar
Yeni Fiesta 3K güzel ama benzinlisine o kadar para veremem şu an.
Benzinli araç alacaksa niye sattı gt yi?
Tarık sen dizelden şaşma
1 depoyla 1000+ diyorum, anlatamıyorum![]()
Haa ordan kurtarıyoOlsun yinede depoyu fulleyip 1000km birdaha benzinciye uğramamak güzel şey olsa gerek
![]()
Öyle ya mutluyum arabanın yarısı değişmese ilk 3 ayımı servislerde sürünerek geçirmesem daha iyi olurdu
Ekonomik ama 15 lira euro ile 140 km range gösterdi, aşağı yukarı o kadar da giderdi
Emre-G şahittir
hb leri güzel valla bence, ki ben benimkini de beğeniyorum namussuz yıkayıp cilayı yiyince çok güzel oluyor
51000 km oldu 4,5 yılı aştı, daha tıkırtı yok maşallah![]()
tavsiye ederim yani bakım fiyatlarıda makul, 47 bin de girdi en son 6 aylık bakım yapıyoruz genelde km tamamlanmadığı için tarık, yani 8. bakımdı o bizim, 320-330 tl falan tutmuştu hatırladığım kadarıyla, arka balatalar dahil![]()
volantım değişti araçta titreşim vardı
sol farım değişti mekanizma kendiliğinden cortladı
silecek motorlarım değişti checkvalve problemliydi geri basıyodu fıskiyeye bastığınızdan 5 saniye sonra su geliyordu
arka dingilde üretim hatası var ses yapıyor geri çağırmadan değişecek
sol lastiğimde üretim hatası var lap lap lap ses yapıyor kötü asfaltta
daha sayayım mı?
iyi tarafı, hemen değiştirdiler ne sorun varsa garantiden. bi tek dingil için çözüm arıyolar onu bekliyoruz ama kullanımda bi sıkıntı yaratmıyor sadece ses yapıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)