dou şanssızmışsın bence yada bizimkiler çok şanslıymış sorunsuz araba denk geldi bize
bitek ön cam değişti çatlamadan dolayı bizde onu da nazara bağladık zaten kuzenlerin megane coupe dci da![]()
dou şanssızmışsın bence yada bizimkiler çok şanslıymış sorunsuz araba denk geldi bize
bitek ön cam değişti çatlamadan dolayı bizde onu da nazara bağladık zaten kuzenlerin megane coupe dci da![]()
Araçta büyük, hayati, çok önemli kronik bir arıza- bir sorun yok. Hep ufak tefek detay şeyler, normal bi kullanıcı arka dingildeki sesi duymaz, araçtaki biraz fazla titreşimi algılayıpta "sorun volantta" demez. Öyle kullanır
Bi sorun varsa değişir ya o kadar mühim bir mevzu değil,
40 küsür milyar para veriyosun, sıfır araç alıyosun, bir sorun varsa değişmek zorunda.
Ama yeni araçla çok ilgileniyorlar arıza istatistiğini çıkartıyorlar çünkü
tarık baktıgın corsayla sakin giderek şehir içi dur kalklarda dahil 6lt ile 130km yapmıştım ben, eminim bu azmi sende gösterirsin![]()
bence sende var bişeyler dou
ben arkadada oturdum öndede, kullandımda aracı ama ne volandan ne de arka dingilden problem yaşamadık, zaten benden önce hasan abim anlar öyle bişey olsa servisteki elemanlar anlar ki 581214. kez dediğim gibi reno bayiileri kendileri
bizimde dikili'den izmir'e giderken yolda durduk yere çatlamaya başladı ilerledi ilerledi, sipariş verdik camı geldi aracı bıraktık taktılar 2 gün de yattı tam otursun diye sonra aldık geri![]()
izmirde can_t nickli can arkadaşımda da 4k sı var 1000+ gidio 1 depo ile.depo 45 LT araba easytronic
şaka deil gerçek
20 litre ile 350 400 km yapiorum.her daim tapagaz gitmiorum.Son yaptğmz yazılım gayet tatminkar
aynen 130dan da fazlası yapılıo tecrübe ile sabittir
1200 kg araba ile anca bu kadar oluo![]()
"Wagen"thusiast
Daha yenii Corsa 111.yıl aldımm..Şiddetle tavsiye edilir...Bobunda etkisi var bunda![]()
forumdaki yaris fotoğrafları konusunu epey inceledim çok hoş araçlar var ama içi felaket o arabanın da![]()
son karar Corsa D Sport olacak gibi..
http://www.sahibinden.com/dizel_otom...promotion_chva
kesinlikle bu işini görür Tarık boşa arama![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)