YouTubeDR.ECU
sabah kadıköye gidicem bi işim war öğlene doğru belki atraksiyon olsun diye karşıya geçebilirim taksim semalarına doğru![]()
Bütün işcilerin bayramı kutlu olsun
Polisimiz dilerim bu bayramda işciyi teröristi ayırır sonrada bi güzel ayırır...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bütün emekçilerin 1 mayıs bayramı kutlu olsun...
provakasyonlara dikkat etmek lazım!!!
bütün işçilerimizin bayramı kutlu olsun
yanlış bi yaklaşım gayet bizdende tabiri caizse kol gibi vergi alıyor!
şişçi bayramı işçi bayramı olarak kutlanmıyor, terörizm kokuyor.. sırf polisle çatışmak için gidenler mi dersiniz,propaganda yapıp kendine vurdurup sonra polis bana şöyle yaptı böyle yaptı diyenler mi dersiniz... pislik dolu! olan gerçek emekçiye,namuslu işçiye oluyor...
şuan ntv yada cnntürkü açarsanız gerçek işçi ve emekçileri görürsünüz
sen sadece orda ortalıgı karıştıran teröristlere bak olurmu.... İşci bayramında sence nasıl bir kutlama olmalı yada kaç kere gerçek anlamda gördün işcibayramındaki kutlamayı?? sadece dışardakilerin çıkarttıkları olaylarmıdır senin gözündeki kutlama... yine çok yanlış yerden bakıyorsun olaylara.... ben hiç hatırlamıyorm işçilere ayırılan olaylarda bir taşkınlık bir arbede bir kavga gürültü olduğunu...haberturkdeki kullanıcı yorumundan alıntı
1mayısı hayatım boyunca kutlamadım.ama bugün gerçekten çok heyecanlıyım.bugün tüm işçilerin bayramı oldu gerçekten.özellikle 1977de yaşananları öğrendikten sonra sempatim arttı.meğer bizi nasıl kandırmışlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bügün aksi bişey gören varmı arkadaşlar bide nerde oldugunu yazarlarsa seviniriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)