burada bir sıkıntı yok tüm işciler ewde yatıyor umarım![]()
Sabah 7den beridir taksimdeyim. Öncelikle olarak gereksiz gördüğüm bu kutlamaların hayatımı nasıl aksattığından başlayayım
Sabah 6da e5 okmeydanı istikametinden dolapdereye inip , talimhane ye çıkıp taksime iş yerime gitme niyetindeydim ki dolapdere de polis engeliyle karşılaştım. Dolapdereyi arkadan tırmanıp kurtuluşa kadar ulaştım. Niyetim fulya dan geçip , maçka parkı üzerinden teşvikiye den geçip taşkışla caddesine gelmekti ama onu da kurtuluştan itibaren engellediler. Aracımı kurtuluşta güvenli bir yere bıraktım ve taksime 25dk fln yürüdüm en nihayetinde normalde 15dk da geçtiğim yolu 1.5saate çıkardım...
Sabah saatlerinde taksim çok sakindi, polis gereken noktaları çok kontrollü şekilde kapatmıştı ve bu sayede gerçekten geçen sene yaşanan pek çok olayın önüne geçilmişti. Çalıştığım otele ulaşım her yönden kapalı olduğu için çoğu sefer misafir karşılamamız ve göndermemizde sıkıntı yaşadık. Hatta Koray abi (XOR) kendi oteli adına havaalanında koordinasyondan sorumluydu , gün boyu telefon trafiği yaptık . Zaman zaman üst katlara çıkıp duruma baktım sadece bir ara AKM nin önünde 2 grup kapıştı bunun dışında saat 4e kadar pek bir olay yoktu. Bir ara Inönü stadı önündeki kalabalığa misafirlerimize eşlik etmek üzere karıştım. Çok kalabalıktı sadece bağırış çağırışlar vardı.
HAni bayram niteliği taşıyor ama sadece bağırış çağırış yani somut bir adım böyle toplanılarak atılmaz, atılamaz diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)