User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: 1 mayıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sadece orda ortalıgı karıştıran teröristlere bak olurmu.... İşci bayramında sence nasıl bir kutlama olmalı yada kaç kere gerçek anlamda gördün işcibayramındaki kutlamayı?? sadece dışardakilerin çıkarttıkları olaylarmıdır senin gözündeki kutlama... yine çok yanlış yerden bakıyorsun olaylara.... ben hiç hatırlamıyorm işçilere ayırılan olaylarda bir taşkınlık bir arbede bir kavga gürültü olduğunu...
    kardeşim benim yazımı iyi okumadın galiba??? bir cümlem var orda; terör estiren,propaganda yapıp kendini polisi dövdürttürenlerin yanında gerçek emekçilerimiz,şerefli işçilerimizde yanıyor diye

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim yazımı iyi okumadın galiba??? bir cümlem var orda; terör estiren,propaganda yapıp kendini polisi dövdürttürenlerin yanında gerçek emekçilerimiz,şerefli işçilerimizde yanıyor diye
    haklısın . . .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın . . .
    teşekkür ederim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada bir sıkıntı yok tüm işciler ewde yatıyor umarım

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah 7den beridir taksimdeyim. Öncelikle olarak gereksiz gördüğüm bu kutlamaların hayatımı nasıl aksattığından başlayayım

Sabah 6da e5 okmeydanı istikametinden dolapdereye inip , talimhane ye çıkıp taksime iş yerime gitme niyetindeydim ki dolapdere de polis engeliyle karşılaştım. Dolapdereyi arkadan tırmanıp kurtuluşa kadar ulaştım. Niyetim fulya dan geçip , maçka parkı üzerinden teşvikiye den geçip taşkışla caddesine gelmekti ama onu da kurtuluştan itibaren engellediler. Aracımı kurtuluşta güvenli bir yere bıraktım ve taksime 25dk fln yürüdüm en nihayetinde normalde 15dk da geçtiğim yolu 1.5saate çıkardım...

Sabah saatlerinde taksim çok sakindi, polis gereken noktaları çok kontrollü şekilde kapatmıştı ve bu sayede gerçekten geçen sene yaşanan pek çok olayın önüne geçilmişti. Çalıştığım otele ulaşım her yönden kapalı olduğu için çoğu sefer misafir karşılamamız ve göndermemizde sıkıntı yaşadık. Hatta Koray abi (XOR) kendi oteli adına havaalanında koordinasyondan sorumluydu , gün boyu telefon trafiği yaptık . Zaman zaman üst katlara çıkıp duruma baktım sadece bir ara AKM nin önünde 2 grup kapıştı bunun dışında saat 4e kadar pek bir olay yoktu. Bir ara Inönü stadı önündeki kalabalığa misafirlerimize eşlik etmek üzere karıştım. Çok kalabalıktı sadece bağırış çağırışlar vardı.

HAni bayram niteliği taşıyor ama sadece bağırış çağırış yani somut bir adım böyle toplanılarak atılmaz, atılamaz diye düşünüyorum.

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah 7den beridir taksimdeyim. Öncelikle olarak gereksiz gördüğüm bu kutlamaların hayatımı nasıl aksattığından başlayayım

Sabah 6da e5 okmeydanı istikametinden dolapdereye inip , talimhane ye çıkıp taksime iş yerime gitme niyetindeydim ki dolapdere de polis engeliyle karşılaştım. Dolapdereyi arkadan tırmanıp kurtuluşa kadar ulaştım. Niyetim fulya dan geçip , maçka parkı üzerinden teşvikiye den geçip taşkışla caddesine gelmekti ama onu da kurtuluştan itibaren engellediler. Aracımı kurtuluşta güvenli bir yere bıraktım ve taksime 25dk fln yürüdüm en nihayetinde normalde 15dk da geçtiğim yolu 1.5saate çıkardım...

Sabah saatlerinde taksim çok sakindi, polis gereken noktaları çok kontrollü şekilde kapatmıştı ve bu sayede gerçekten geçen sene yaşanan pek çok olayın önüne geçilmişti. Çalıştığım otele ulaşım her yönden kapalı olduğu için çoğu sefer misafir karşılamamız ve göndermemizde sıkıntı yaşadık. Hatta Koray abi (XOR) kendi oteli adına havaalanında koordinasyondan sorumluydu , gün boyu telefon trafiği yaptık . Zaman zaman üst katlara çıkıp duruma baktım sadece bir ara AKM nin önünde 2 grup kapıştı bunun dışında saat 4e kadar pek bir olay yoktu. Bir ara Inönü stadı önündeki kalabalığa misafirlerimize eşlik etmek üzere karıştım. Çok kalabalıktı sadece bağırış çağırışlar vardı.

HAni bayram niteliği taşıyor ama sadece bağırış çağırış yani somut bir adım böyle toplanılarak atılmaz, atılamaz diye düşünüyorum.
    abicim 1 Mayıs ın amacı zaten toplu grev hakkı..yani böle toplanıp haklarını istekleri talep etmek ...ayrıca manevi bi değeride var taksime kutlanmasının 1977 1 Mayısında katledilen emekçilerin anısı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)