saglıklı sıhhatli nice senelere![]()
edi pörtlek tuyu abi![]()
hahau valla bu sene konuyu kendim açtım diyemi bilmiyorum ama ayrı bi sevindim yaw
görüpte kutlayan görmeyip kutlayamayan yada gördüğü halde kutlamayan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim
beni sizler yarattınız![]()
![]()
görmemişin bı dogum gunu olmuş sene boyunca güncellemiş![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ulaaa kanka bende huylanmadımda daha farklı sexy cezbedi ahenge sahip bi konu bekliyodum iyiki Duydun iyiki Vaysın iyiki Bmw sahibisin iyiki Türk sün iyiki erkeksin iyiki adın Mustafa iyiki solak değilsin iyiki atmosferik değilsin iyiki aynı il içerisinde değiliz![]()
la Bro, aslında ihtiyacım olan yaklaşık 43 kalem şey var. bi ara onları araştırıp not aldım. ama notları sonra ihtiyacım olmaz diye attım. o yüzden tekrar not tutup, ihtiyacım olan 43 şeyi tekrar not almam lazım. bunun içinde önce ihtiyacım olan 43 şeyi hatırlayıp, not etmem lazım. ve bunun akabinde daha fazla saçmaladan bunları özel veya yüzeysel olarak, toplum içinde veya face to face tarzında belirtmek, bildirmek, iletmek, söylemek, yazmak, çizmek kısacası benim Bişeylere ihtiyacım var![]()
allahım aklımı aldın yeni görüyorum laa nice yıllara davşanım
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
mutlu yıllar![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Bugun doğum günü olanlar
niko erden (34), fatih_m28 (32), mmustu (30), gkn//M (29), _NOS_ (27), SeRKaNCa16 (23), Can Çağlayan (21), ag_vtec (21), lilboy (21), Yıldırım Şölen (20)
Muştu abi bize kolpa yapmıştekrardan kutlayalım onu
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)