User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
127 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Alınık / 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VTİ'de ki heyecan 106ta YOK arkadaşlar bunu kabul edin ondan sonra fanatik oluyoruz
    106GTİ,306GTİ,VTS mk2 hepsi çok sevdiğim araçlar. ama yapmayın Allah aşkına VTİ de ki hyecan yokkkkk

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTİ'de ki heyecan 106ta YOK arkadaşlar bunu kabul edin ondan sonra fanatik oluyoruz
    106GTİ,306GTİ,VTS mk2 hepsi çok sevdiğim araçlar. ama yapmayın Allah aşkına VTİ de ki hyecan yokkkkk

Valla ben 106 GTİ de sahip oldum uzun süre birçok farklı 106 gti kullandım.

Si'da kullandım şasesinden tutup sonuna kadar nerdeyse heryerini kurcaladım kullandım

Vti'a son bikaç aydır çok iç içeyim uzun yolda yapma imkanım her türlü kullanma fırsatı oldu uzun soluklu

ama kesinlikle katılmıyorum 106 Gti'ın kullanım zevki başkadır

Vti daha oturaklı daha ağır ve daha konforlu bir araç heyecana gelince 106'daki kadar yok onun için kabul edemem (Bence)

Vti ile 106 nın kullanım zevkleri çok farklı.Vti'ın çok ayrı bir keyifi var ama 106'nınkide çok farklı
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende VTİ sahibi oldum amcadada 106GTİ vardı onu da kullandım bi süre. özellikle o vtec'ten sonraki devir dönümü verdiği haz ve inilti beni çok mest ediyor! EN vtec'te sizde PE GTİ'de, bi kıyase edin

caglarcb
    Misafir
    Arkadaşlar bu 306GTİ-6 yı tanıyan bilen eden varmı? Duruşu çok düzgün, expertize götürmeye değermi sizce?

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 fiyatlarına laf ediyorsunuzda sizin vteclerinizde model mi var km mi var alayınız yag yakıyor, paso arabanın şusundan busundan sağlamlıgından bahsediyorsunuz ulan filtre egsoz headers dan öteye gidemiyorsunuz yok şöle gidiyor böyle gidiyor diye bahsediyorsunuz,106 kadar gazlansaymış vtecler acaba onların durumu ne olurdu?? gazlayanları biliyoruz onlarında leş 106 lardan farkı yok turbo olmadan bi *** değilsiniz.

En kralı 14-15 eder diyorsun ya, siz bütün vti lar voltranı oluşturun ben hepinizi üst üste koyup ırzına geçip inkar edeyim.

sen kaza yaptıkdan sonra senin psikolojin bozuldu bi doktora gözük abuk subuk yorumlar yapıyorsun koçum
    ağzına sağlık iyi dedin bellemişler bir roll roll alt devir sıfır kendi kafalarınca bebe kandırıyorlar....alayına rest turbo murboda dahil....

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 fiyatlarına laf ediyorsunuzda sizin vteclerinizde model mi var km mi var alayınız yag yakıyor, paso arabanın şusundan busundan sağlamlıgından bahsediyorsunuz ulan filtre egsoz headers dan öteye gidemiyorsunuz yok şöle gidiyor böyle gidiyor diye bahsediyorsunuz,106 kadar gazlansaymış vtecler acaba onların durumu ne olurdu?? gazlayanları biliyoruz onlarında leş 106 lardan farkı yok turbo olmadan bi *** değilsiniz.

En kralı 14-15 eder diyorsun ya, siz bütün vti lar voltranı oluşturun ben hepinizi üst üste koyup ırzına geçip inkar edeyim.

sen kaza yaptıkdan sonra senin psikolojin bozuldu bi doktora gözük abuk subuk yorumlar yapıyorsun koçum
    Helal olsun göki..Takdir ettim seni..Vtec ler para yapıyor 106 gtı lar para yapmıyor yook yaa

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/nesli_tuke...XQQdisplayitem

Bir arkadaşımıza düşünüyoruz , nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
    106gti bence pejonun en güzel modeli.205gti da hala kalbimin bir köşesindedir ama neyse.

Fiyat bence yüksek.Şu ilanlara da göz at sonra karar ver derim.Gerçi zevk senin para senin kime ne? Maksat yardımcı olmak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-106-gti/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6-gtiiii/detay

ozzi41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar araçtan vazgeçtik , takas düşünüyorduk söylenenlerden ötürü 306'ya kıyamadık başka alternatiflere yöneleceğiz.

Bu arada hepinizden Allah razı olsun , bu kadar derin konulara nufüs edeceğini bilsem açmazdım

306 GTI ile takas düşünen olursa çevrenizde görüşelim , iyi akşamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ver-line/detay

edit : srdralc arkadaşın profili açık kalmış.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Beterino
    Misafir
    bende diyorumki vti'lar 106 gibi ele düşmüş olsaydı onların durumu ne olurdu? bu piyasada 106 kadar hor kullanılan ele düşen bi araba varmı söylermisin? ben 106 kullanıyorum her zaman söylüyorum 106 cıların çoğu apaçi 106 cıları sevmem onlarda beni sevmez

Adamın konuyuda hiç ettik..

Kızdırmayın Zade'yii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben kendi vti ımı satmak ıstemıyordum olurda alırsa bırısı dıe 24 yazmıstım ama adamlar pertlere 18 ıstıyorlar ben napayım pıyasa boyleyse sankı ben yarattım vtı pıyasasını etrafımda azda çokda olsa tertermız 106lara bınenler oldu hele bır tane vardı lacıvert boyasızdı 98 13.5 mılyara sattı adam 90 bindeydi

bırde noluyorkı kocum mocum bak bırader ben ne uc yasında bebeyım nede vtı'a bındı dıye **** kalkan lalelerdenım bıraz agırdan al bırbırımızı kırmayalım ne sen benı bılırsın ne sen benı...burda bi hadd var ve onu bilmek lazım..yorumlarımdan çok fazla rahatsız olup uyuz olma sevıyesıne gelıyorsan at pm'ını konusalım anlasalım.. burda ona buna yalakalık yapmadan ne dusunuyorsam onu soyluyorum ayrıca benım bugune kadar ne kımsenın ırzına gecme nede kımseyı gecme takıntım oldu olsaydı vtı motor toplarken standart toplamazdım ugrasır dururdum..vtı'ımında vıdeolarını koyar paso rollere gıderdım...ben sadece ele ayaga dusmemıs geregınde gayet gıden eglencelı arabaları arayan almak ısteyen bı adamım..fıltre egzoz headerstan otesıne gıtmedım gıtmemde..gıdemem ne daha onceden tecrubem var nede belırttıgım gıbı onu bunu gecıp ısım yapma ıstegım var...temız olsun guzel olsun bastınmı o speclerde bı aracla yurusun 1 boy gecılsın 1 boy gecsın yeter...

vtı ıyımı dedım 106 kotumu dedım 106 nın 2. el pıyasası 15 lıra edıyor bu genel bır kanı ve en temızı 15 eder dıye bır soylentı var..ayrıca kasko değer listesinde 13.875 diyor araç için hade kralı boyasızı 16 etsin 18 nedir?neden vtı kasko degerı 97 18.750 ?

yurursunuz eywallahkı 106 gtı cok sevdıgım yuruyusunun ne denlı oldugunu bızzat gordugum bındıgım arabadır helekı hafıfletılmıs egzantırık vs olanının ne hallere gelebileceğini gayet net biliyorum

ama noldu vtı kadar tutunamadı...bayrampaşada şahincilerin eline geçti toplanıp toplanıp satıldılar hade herseyı gectımkı 106 alacaktım kazadan sonra sırf okulda kızların yuzunden almadım kıme sorsam ayı arabası apachı arabası dıyordu ki bu benım ıcın yururuyle aynı onemde olan bırsey...3 4 sene oncesınde sorarsak herkes hastaydı çok begenılen mukemmel bır araçtı karısı kızı erkegı..salyalarım akardı sarı,lacıvert basık sadece angel olan bır gtı gordugumde...ben ne yapabılırım ele ayaga ayıya dustuyse arac...vtı malesef dusemedı oralara nedense dusmedı pıyasası alamadı herkes...bende anlamadım verdım zamanında parayı aldım sımdı verırmıyım asla...hatta bır cok konudada artık bıtıyorlar verılmez dedım...bu forumda hıcbır zaman arabamın yururunu tartısmadım ederınıde tartısmadım sadece yaptıgım gorsellerı kı onlar sizin yaptıklarınıza göre devede kulak,gösterdim begenen oldu begenmeyen oldu

allah kısmet ederse yakında bır type-r almayı dusunuyorum ki en büyük etkeni kasko değerinin piyasa değerinden hayli yüksek olması...olmassa s40 t4 oda aynen piyasada kralı 20 lira kasko degerlerı 20 üstü...ha gelelım neden peugeot yok oda en alt mesajımda

ne hondacılık
    ne volvoculuk
    nede antıpejoculuk

ustasını bıldıgım şahsen begendıgım ve krıterlerımı karsılayan bır araç oldugu ıcın...çok güzel yıkılan bir 106 malesef it köpeğin eline düşmesinden dolayı apaçi arabası olarak gozukmekte ben ne yapayım belkide bundan düşmüştür piyasası...yakında vtı'da gelicek o hallere yavaş yavaş düşüyor farkındaysan...hatta buyrun ufaktan başladı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-181000/detay...93 model tamamen kağıttan bir kasa ve 13 milyar ...sazlı bir adam ne diyimki mantıken baksak 93u 10 12 arası 96 99 arası 20ye ulasır...ama anlıyor insanlar o modellerde o paraları etmeyecek bir araç oldugunu artık.çoğu yalama oldu,demişsinya onlar kadar hırpalansaydı diye anaları ağlatılıyor!...aslında onunda pıyasasını 1.6 iesler 1.4isler yükseltiyor bir ara efsane ae101 gibi sorunsuz ya memurlar alıp biniyorlarya ulan bunlar sorunsuzsa vti daha guzeldır mukemmeldir diye...ama peugeotun spor araçlar hariç 306 1.6 sıda 106 1.6sıda tutunamadı türkiye şartlarında bir ae101 yada ek4 kadar....aslında bunlara girsek clio rsler neden 12 15 arası yazık değilmi onlara,symbollerle aynı para nerdeyse... analarını aglatıyorlar milletin köpek gibi yürüyüp 150k'larda rahat rahat geziyorlar...o paralara satılıyorlar ele ayağada düşmediler neden?..bunu ben nerden bılıcem sen nerden bılıcen pıyasa bellı eder bellı ıste 3 5 oynar

type-r aldım dıyelımi,3 sene bındım en fazla 3 tane roll vıdeomu gorursun egzoz fıltre headers ötesine geçemem ne maddi ne bilgi yönünden...gezerım kendı basıma gelır sızı ızlerım,arada gazlarım kendımı mutlu ederım ne kımseyı gecebılecem dıye bır ıddaam olur ne fantezım..sen herkesın ırzına gec topla sık ama bıraz lafı anla edep adapla konus sonra gel ne dıyorsan eyw!

ayrıca Allah korusun benim gibi bir olay kimsenin başına gelmesin piskolojim bozuldu evet alıcam er yada geç bir araba ama yorumlarım değişmez yine aynı ben söylerim sen begenmessın o begenır sen soylersın ben begenmem....eğerki olurda gelirse sende anlarsın kasko değerine göre araba begenmek ne demek..zarar etmek ailenden bir dünya laf yemek onları zor duruma düşürmek tam BENİM İÇİN herşeyi bitmiş bir arabayı bi anda kaybetmek verdikleri parayla bir dünya zarar edip sik gibi bakınmak!!!18e araba alıpta yine tır otobus çıkar korkusuyla binmek olduda birşey oldu ben patladım 13700 bilmem kaçküsür lira yüzünden en fazla 12 13 alabilmek kaskodan....40 lira bütçesi olupta kasko değerleri yüzünden ve yürüme+hava+fazla masrafsız+vergisi az araç bakmak!...yoksa rc'sinden tut 306sına hepsine binmeye çalışırdımki binerdim!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 A segmentinde, Civic ise C segmentinde bir araba.. farklı kulvardalar.. Civic'in daha pahalı olması normal..

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yanlış konuşmuşsun 3 tane 106 gtı kullandım zewkli güzel araç 106 gtı yeri ayrı bi araç şu anda 2.vti mi kullanıyorum 106 da 100 km üstü güven vermiyo kaza yapmış 106 ların şöförleri ya ölmüştür yada komada kalmıştır boşuna teneke tabut-ölüm makinası demiyolar tank ezmiş gbi paramparça olmuş .vti de mesala kapılarda çelik çubuklar var 106 da böle bişiy yok .vti ile yapılan kazalarda örnek vermek istyorum izmirde siyah vti alp mi neydi arkadaşın ismi o kazayı 106 gtı ile yapsaydı sag çıkarmıydı allah bilir artık.sedan 106 gtı tek kapılı 306 gtı tek kapılı-sedan vti ye altarnatif olarak peugeot yok bence ........ ilana gelince 18 ze de 20 ye de 106 gtı alınır arkadaş hastalıktır bu iş çok güzel bi araç kayserideki kırmızı araç ALLAH kazadan belalardan korusun hepimizin araçlarını

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+1000
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepınızın vtı ıcınden gecerım benım kafamı bozmayın getırın çöplerinizi zade orda ben burda kızdırmayın benım lazımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı me106R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-kirmizi/detay
    bu aracıda tavsiye ederim arkadasim aracı gayet temizdir piyasaya göre düzgündür..
    Temiz derken paşam temizlik dışının tozu değildir benim için benim için üzerindeki boyasının önemidir kaldıkı komople rengi değişmiş bir aracı ben o fiyatlara imkanı yok almam ne akdar düzgün olursa olsun .Bu benim fikrim senin düşünceni bilemem polimik değil sadece yorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepınızın vtı ıcınden gecerım benım kafamı bozmayın getırın çöplerinizi zade orda ben burda kızdırmayın benım lazımı

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış konuşmuşsun 3 tane 106 gtı kullandım zewkli güzel araç 106 gtı yeri ayrı bi araç şu anda 2.vti mi kullanıyorum 106 da 100 km üstü güven vermiyo kaza yapmış 106 ların şöförleri ya ölmüştür yada komada kalmıştır boşuna teneke tabut-ölüm makinası demiyolar tank ezmiş gbi paramparça olmuş .vti de mesala kapılarda çelik çubuklar var 106 da böle bişiy yok .vti ile yapılan kazalarda örnek vermek istyorum izmirde siyah vti alp mi neydi arkadaşın ismi o kazayı 106 gtı ile yapsaydı sag çıkarmıydı allah bilir artık.sedan 106 gtı tek kapılı 306 gtı tek kapılı-sedan vti ye altarnatif olarak peugeot yok bence ........ ilana gelince 18 ze de 20 ye de 106 gtı alınır arkadaş hastalıktır bu iş çok güzel bi araç kayserideki kırmızı araç ALLAH kazadan belalardan korusun hepimizin araçlarını
    bence civic kagıt gibi araba katlanıyor hemen teneke..şuan aynı süratlerde patlıyan vti ve bi arkadasımın gtinın fotoları war istersen sana yolluyım onlarıvti içinde insan öldü o sebebten koymuyorum fotoları allah sabır wersin taze bir olay zaten.yine aynı yolda tuncer nickli arkadas vti kaza yapmıştı aracı yine kagıt gibi 2 ye katladı onunda fotoları mevcut...bunlar vurma açınla falanda alakalı seyler ama direk böle ezemezsin..bide 100 km üstü gti güven vermiyo falan demişssin bence vtidan çok daha ii yol tutuşu war gtininmalzeme bollugu ve motor modifiyesi açısından bakarsan kum gibi parçası olan bi araç vti..her aracın keyfi farklıdır zevk meselesi bu öle saçma sapan üslüb takınma ölüm makinası falan die

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu SEWDA BİTMEZ güsel bi şarkı la

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)