User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
127 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Alınık / 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 geçmek için vtec alan ulvi
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elmayla armutu karşılaştırıyosunuz

http://www.otoinceleme.com/yazi-80/o...c-segmentleri/

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmaya gerek yok ya 2 sıde yapıldımı bırbırını geçer.. 2 sıde kağıt gibi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaderde warsa vtec veya 106 içinde büzülmek neye yarar üzülmek...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bebelerin altında bile 106 var aslında haklısın ama tabut olayı sadece 106 için değil saxo ve diğer pejo modelleri içinde yorumlanabilir.performans açısından birçok arabaya kafa tutabilecek bir araç ve özellikle küçük olması sayesinde de makas çok uygun.ama sağlamlık dedeğiniz zaman sıfır ha kağıta binmişim ha pejo ya benim gözümde.
    geçen ay arkadaşımın arabasına (clio) 206 arkadan çarptı clio da sadece çizik var pejo da ise logo iptali

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bebelerin altında bile 106 var aslında haklısın ama tabut olayı sadece 106 için değil saxo ve diğer pejo modelleri içinde yorumlanabilir.performans açısından birçok arabaya kafa tutabilecek bir araç ve özellikle küçük olması sayesinde de makas çok uygun.ama sağlamlık dedeğiniz zaman sıfır ha kağıta binmişim ha pejo ya benim gözümde.
    geçen ay arkadaşımın arabasına (clio) 206 arkadan çarptı clio da sadece çizik var pejo da ise logo iptali
    2005 senesinde izmitte kaza yaptım 106 gti ile,arabayı sanayide görenler şok oldu,nasıl böle çıktın bu arabanın içinden diye.keşke resimlerini kaybetmemiş olsamda,koyabilsem,arabanın bildiğin sol tarafı yoktu,o zamanın parasıyla 8.5 milyar tuttu yapılması.emniyet kemerim takılıydı hiçte bi şey olmadı Allah'a şükür.Kazanın durumuna bağlı senin dediğin sağlamlık,kağıt falanda değildir 106 gti o kadarda ezmeyin.106mda oldu, 206mda oldu, hondamda oldu, şimdide bmw ye biniyorum,bmw ye göre ikiside kağıt.Göreceli kavramlar üzerinde tartışmayın boşuna,ikisininde birbirine göre üstünlükleri wardır honda hastası honda der 106 hastası 106 der bana sorarsan bmw derim başkası subaru der,ikisi arasında ise şöle bi tane alsamda kenara koysam die hala düşünürüm 106 gti için,vti için ise öle bi düşüncem yok 106 gti Kült bir araçtır türkiye için,yurtdışına çıksan ikisnide kimse sallamaz o ayrı konu.sadece biz burda sidik yarıştırıyoruz işte

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen 2 tane vti değiştirmişsin ama kullandığın kasanın pejo 106dan pek farkı olmadığını anlamamışsın Allah yaşatmasında anlama da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 fiyatlarına laf ediyorsunuzda sizin vteclerinizde model mi var km mi var alayınız yag yakıyor, paso arabanın şusundan busundan sağlamlıgından bahsediyorsunuz ulan filtre egsoz headers dan öteye gidemiyorsunuz yok şöle gidiyor böyle gidiyor diye bahsediyorsunuz,106 kadar gazlansaymış vtecler acaba onların durumu ne olurdu?? gazlayanları biliyoruz onlarında leş 106 lardan farkı yok turbo olmadan bi *** değilsiniz.

En kralı 14-15 eder diyorsun ya, siz bütün vti lar voltranı oluşturun ben hepinizi üst üste koyup ırzına geçip inkar edeyim.

sen kaza yaptıkdan sonra senin psikolojin bozuldu bi doktora gözük abuk subuk yorumlar yapıyorsun koçum

yeahh yeahh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dun arkadasin 106sinda kaza yaptik biz normal 50 ile giderken arkadaki bmw bizi sollamaya gecti ama salak herif bizim sol arka tampona carpti bmw yine duz gitti ufak cizikler haricinde hasar yokken bizim bindigimiz 106nin sol arka tampon paramparca oldu lamba kirildi felan tbut kelimesine artik bende inaniyorum ruzgarli havalarda yuksek hiz yapinca arac ucup gidiyor ( alıntı )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dun arkadasin 106sinda kaza yaptik biz normal 50 ile giderken arkadaki bmw bizi sollamaya gecti ama salak herif bizim sol arka tampona carpti bmw yine duz gitti ufak cizikler haricinde hasar yokken bizim bindigimiz 106nin sol arka tampon paramparca oldu lamba kirildi felan tbut kelimesine artik bende inaniyorum ruzgarli havalarda yuksek hiz yapinca arac ucup gidiyor ( alıntı )
    hondanın aynı durumda pek bır farkı olacagını zannetmıyorum...o tamponlar süs olarak konmus bence ek ve eg kasaya...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bundan sonra yorum yapmaya gerek yok , Renault PUG grubundan daha kaliteli kaportaya felan sahip değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bız ayakla ek kasa civic 1.4 is in sasesını duzellttk... cok saglammıs ya nasıl zorlandk anlatamam tamam motor konusunda kıyaslıosunuzda barı kaportaya yapmayın... kagıt uzerınde gıdıosunuz haberınız yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce sen bi hondaların saç kalınlığıyla pejonun saç kalınlıklarını bi araştır derim.

ben kendim bizzat yeni kasa clio hb ye arkadan çarptım. clionun lastiklere kadar girdim benim aracımda radyatör kırıldı birtek. clionun kaskoya gönderdiği fatura yetkili serviste 6milyar. reno grubunun kaportası pejo kadar sağlam değildir.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ya bu çarpma hikayelerini bırakın herkesin bir hikayesi varda birinde aynı marka araba hasar alırken diğerinde almamış

nasıl ne hızla çarptığını bilemezsiniz , bu hikayelere göre bu marka sağlam bu marka değil diyemezsiniz

bende r9la corollaya vurdum arkadan 10km gibi bi hızla,benim plakam yamuldu corolla nın tampon stop altında ki çıtası kırıldı kırıldı bagaj hasar aldı.r9 dünyanın en sağlam arabası ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 yı alanda pısman satanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peugeotla 130 la bariyere gir bakalm cliodan sağlam mı anlarız o zmn

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konu yine Pejo Honda kavgasına gitti.

2 aracında çok boktan yanları var.Mesela vti için bana kim duruyor diye? Birde 106'ya durmaz derler ki bu insanlar hiç vti a binmiş midir?

Vti yol tutuyorsa 106 gti yolu kazır! Buda kesindir.

Vti 106 gti'dan elektronik aksam olarak daha sıkıntısız bi araçtır.

Vti 106 gti'dan daha konforlu ve oturaklı bir araçtır.

Vti 106'gti'dan daha güçlüdür motor kuvvetleri bakımından ama bu 106'yı geçer anlamına gelmez o iş şanzıman oranı ve ağırlık işidirde ayrıyetten

Vti 106'ya göre daha fazla yakar.5500 den önceki 1.6 ies gibi hissettirir ama sorası geçerli derecede farklıdır.Şanzıman oranlarında son dişlisi uzundur yüksek süratlere uzun zamanlarda güzelce çıkar 106 220 - 225 de kesilir şamzıman oranlarından dolayı

106 Gti'nin kaporta boyası vti'ınkinden çok daha düzgündür buna kimse laf edemez buda kesin yargıdır Bunu herkez bilir.Bilmeyende 2 araçtan en az 1 i ile hiç uğraşmamış demektir

Vs vs uzaaar gider.Sidik yarıştırmayı bırakın kim ne isterse onu alsın
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmaz olaydım la mevzu çıktı ahahaha
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 yı alanda pısman satanda
    106 alıp pişman olan görmedim , hatta elindeki 106'yı 21.000 gibi bir rakama ( gram boya yoktu ) satıpda keşke o gün kahrolaydımda satmayaydım.

şimdi üretsinler 35 bin veririm diyen adamlar var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)