nede güzel yazmış be mekanın cennet olsn tanımasamda senin gibi bi galatasaraylıyı kaybettmekde bi daha üzdü beni .... koray abi rabbim sizlerede birkez daha sabır versin.
Printable View
nede güzel yazmış be mekanın cennet olsn tanımasamda senin gibi bi galatasaraylıyı kaybettmekde bi daha üzdü beni .... koray abi rabbim sizlerede birkez daha sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin ölüm gibi bi gercek varken kimse kimsenin kalbini kırmasin.
Allah Rahmet Eylesin..
allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır ihsan eylesin
Tarsus'ta düşen eğitim uçağının pilotu Yüksel Alper Şen'in cenazesi bu gece İstanbul'a getirildi. THY'nin tarifeli seferiyle saat 23.30'da Adana'dan İstanbul'a getirilen Şen'in cenazesini Atatürk Havalimanı'na ailesi ve arkadaşları karşıladı.
MERSİN'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
Yüksel Alper Şen'in nişanlısı Özlem Seki, göz yaşlarına tutamazken cenaze aracına binmesi dikkat çekti. Pazar günü memleketi Çorlu'da toprağa verilecek olan Şen'in düğün hazırlıkları yaptığı ve iki ay sonra evleneceği öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/nisanlisi...12/default.htm
:(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Bu kadar iste... hayat bu kadar. Dikkat edelim arkadaslar, olan geride kalanlara oluyor. Giden gidiyor...
Acımız çok ama çok büyük benim için zaman durdu artık. :(
Cenaze TEM'den Çorlu çıkışından çıktıktan sonra BetonSA tesislerinden sağa dönülüyor.Tekirdağ yönüne devam ediliyor. İlk karşınıza çıkacak olan köy Yenice. Bir sonraki köy Deregündüzlü köyü.
Cenazesine gelmek isteyipde aracı olmayanlar için minibüs ayarlandı. Yarın sabah 09:30'da Minibüs evinin önünde hazır ublunacak 10:00'da yola çıkacak.
Evin tarifi şu şekilde, Haseki Tramay durağının karşısında Küçük bir Camii var Camii'nni olduğu sokağa girip düz devam edin ilk soldaki sokak.
Gerekirse beni arayın ben tarif ederim.
0533 669 55 44
Kry
Allah rahmet eylesin...:(
Allah Rahmet eylesin :(:(
modifiyemden aşinaydım. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..
allah rahmet eğlesin ailesine allah sabır versin
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin ya :(
Hay Allah'ım yaa bu ne böyle ne kötü bir hafta bu böyle.... Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin :(:(