Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin
Printable View
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin
modifiyemde nickini gorunce ne yazmis diye acip okudugum 2 ya da 3 insandan biriydi, fikirlerine dusuncelerine onem verirdim. hic tanimiyorum ama yakinimi kaybetmis gibi hissettim, sok oldum!
huzur icinde yatsin...
ALLAH rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin,sevenlerine sabır versin :(
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine,yakınlarına sabır versin:(
Nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin, Yüzyüze tanışamasakta Forum ortamınlarından sevdiğimiz abimizdi...
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
hmmm ben de nerden biliyorum diordum modifiyem nickinden hatırladım allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Alper :(:( Halen şoktayım:(
Allah Rahmet Eylesin..
Mekanı cennet olsun allah rahmet eglesın
Az mı maç yaptık,az mı bağırdık Galatasaray diye
şoktayım fena halde
başımız sağolsun...
Duyunca bi garip oldum ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepimizin başı sağolsun.
Hala kabullenemedim ...
Uzun zamandır böyle üzüldüğümü hatırlamıyorum..
Adana'daki Tarkim Uçuş Okulu'nda geçen yaz bende büyük bi kaza atlattım kalktığımız uçağın inş takımları açılmadı onları hallettik sigorta kutsu alev altı flaplar sorun cıkardı bizde büyük kazanın eşiğinden döndük ve bizden bir ay sonra haberini aldık bizim sorun yaşadığımız uçakta düştü onda Allah tan ölü yoktu...Allah c.c. gani gani rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
çok çok çok üzüldüm. Alperi toplasan 3-5 kere görmüşümdür ama adam gibi adam olduğunu anlamak için 1 kere görüşmek bile yeterliydi. Allah gani gani rahmet eylesin.
:( sabah sabah tanımadıgım halde çok kötü oldum allah sevenlerine sabır kendine rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..