Allah rahmet eylesin..
Printable View
Allah rahmet eylesin..
başınız sağolsın, Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin....
Modifiyemden tanırdım kendisini Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
abi sevmiyorum işte ben uçakları yaaaa :( :( babam yurt dışına gitti 3 gün sonra gelicek sağ salim gitmiş ama beynimi yiyolar sanki nası yapıcam bilmiyorum düşünmekten alamıyorum kendimi
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına uzun ömürler versin allah ailesine sabır versin :( :( :( :(
Allah rahmet eylesin cok acı bır durum ya Allah kımseye bole anı olumler vermesın..:(
şu çocuğun yüzünün güzelliğine bak yazık oldu gencecik valla başımız sağolsun :(
Cenab-ı Rabb'imden merhuma rahmet, geride kalan kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin sabır versin :(
başımız sağolsun mdfymden tanıyordum bende mekanı cennet olsun çok üzüldüm dün haberini alınca :(
Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara bol sabır...
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin...:(
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun inş.
Çok iyi bir Galatasaraylıymış kendisi.
Gerçek anlamdan yazılarını okuyunca yüreğim daha da burkuldu.
ultrAslan Forumunda beraber bulunmuşuz.
kendisine ait blog sitesi ; http://deplasmanagittimgelicem.blogs...sun-pilot.html
Rahmetli Canaydın hakkında 24 Mart 2010'da bir yazı yazmıştı ;
Yıllardan 2005'ti , aylardan Mayıs.
"2005 Yılı mayıs ayında öğlen saatlerinde Edirnekapı’daydım.O ara arabam yok maç ta Olimpiyat Stadı’nda olduğu için birleşip tek arabayla gideceğiz stada...Biletler ateş pahası (100 milyondu sanırım taraftar gelmez ise olay çıkmaz mantığının yılmaz savunucusu Vali saolsun..) zar zor almışız biletimizi cebimize koymuşuz..Birlikte gittiğim arkadaşlar tekstilciler,yanlarındaki fabrikada üretiliyormuş 100. yıl formaları bana bi tane ayarlayacaklar.Önce ikitelli tarafındaki fabrikaya uğrayıp oradan bir diğer arkadaşı alacağız,akabinde de hemen yandaki binadan formamı alacağım..
Olimpiyat zulmünü bize yıllarca çektirdiği için Özhan başkanın da kulakları çınlıyor tabi yolda,tekrar o yollara düşünce akla geliyor ister istemez..Yol üstünde TEM’e çıkmadan tekele uğrayıp bir kasa bira alıyoruz.."Yolluk" olsun yolumuz uzun biliyoruz..İkitelli,arkadaş,fabrika derken formayı da alıp stadın yoluna koyuluyoruz forma biraz büyük canım sıkılıyor ama dışarıda 69tl ye satılan formayı 15 liraya aldığım için pek de ses çıkartmıyorum duruma.
Yanımdakiler kazanamayacağımızı fenerin gene g..-bala bi golün üstüne yatıp maçı bitirebileceğini söylüyorlar..Ben de ise yersiz bir özgüven,yersiz bi rahatlık sözkonusu.."Hayır" diyorum ısrarla,en azından 4 tane atacağız bu maç hissediyorum.
Anlam veremiyor,vucüda karışan alkole bağlıyorlar olayı makaraya devam ediyoruz ama içimizde bir gerginlik..
E boru değil Türkiye Kupası Finali ve rakip Fenerbahçe.Stada yaklaştıkça gerginlik artıyor suratlarımızdaki ifade biraz daha donuklaşıyor.O sırada Fenerlileri karşılıyor bizimkiler çiçekler veriliyor karşılıklı yalandan falan filan.Bakıyoruz karşı tarafta (Ali Sami Yen olarak düşünürseniz Numaralı ve Eski Açık bizim,Kapalı ve Yeni Açık tribünü de onlara ait.) taraftar sayısı bize göre oldukça az.Numaralı tarafı neredeyse tamamen dolu açıkta da hatrı sayılır bir topluluk var.
Maç başlıyor o hengame içinde ve o meşhur 6-0 lık maçta 3. golden sonra Aziz’in elini sıkan Özhan başkan yalnız oturuyor.Aziz karşıda taraftarlarının yanında oturuyor aşiretiyle birlikte..Zaten aradaki farkı daha iyi özetleyecek bir fotoğraf olamazdı sanırım..
Derken Fener bastırmaya çalışırken 6 kasım’da olanlar tersine dönmüş Fenerin topları direkten dönerken Galatasaray her gittiğinde karşı kaleye bi tane sallayıp gelmişti..
Nasıl bir maç olduğunu hatırlamayanlar için özetlemek gerekirse;
Maç 5-1 Galatasaray Galibiyetiyle bitmişti,ama maçın kahramanı Galatasaray Kalecisi Mondragon’du...
4. golden sonra karşı tarafta gördüğümüz hareketlenme yanlış değildi..Aziz tebaasıyla birlikte kalkmış stadı terketmeye hazırlanıyordu..Çok değil daha bir kaç yıl önce hemde deplasmandaki stadyumdayken bile oturup ezeli rakip başkanının elini sıkabilecek kadar dirayetli ve centilmen bir adamın karşısında,tarafsız bir sahada bırakın elini sıkmayı yanyana oturma cesaretini bile gösterememiş bir adam vardı karşı da bu da; Bütün sportif başarısızlıklarına,Hakan Şükür’ü 3. ye transfer edip "dünya yıldızı sözümüzü tuttuk" laflarıyla bizi gerim gerim germesine,Ribery gibi bir adamı elimizden (zaten gidecekti ama en azından para kazanabilirdik) kaçırıp saçlarımıza genç yaşta ak düşmesine rağmen böyle bir Başkana sahip olduğumuz için gurur duymamızı sağlıyordu.
5. golden sonra içimdeki Rockstar ortaya çıkmış ve kendimi taraftarın üstüne bırakarak alt kat demirlerinin oralarda biryerlerde az kalsın düşmek üzereyken bulmuştum.
Evet çok kızıyor hatta küfrediyorduk sürekli,saçma sapan transferler,Lucescu’yu başarılı olmasına rağmen gönderip taraftara oynayıp Fatih Terim tekrar getirip 100 milyon dolar borca girmemize neden olması ve HAGI’yi harcaması sadece onun suçu değildi belki de,ama bunlar olurken başta o olduğu için sorumluluk ta ondaydı sanırım..
Maç sonrasında aşşağıya kupa seramonisi için tören alanına gitmeye çalışıyorduk ve o sırada pek kimsenin farketmediği asansörü görüp onunla inmek için düğmeye basıp beklemeye başladım..
Kapı açıldığında ise karmakarışık duygular içinde kalmıştım.Özhan abi karşımdaydı ve o da asansörü kullanarak yanındakiler ile tören alanına gitmeye çalışıyordu.Önce birbirimizi tebrik ettikten sonra "Başkanım siz 6lık maçta bile dirayetinizi bozmadınız,Aziz denen terbiyesiz 4. golden sonra kalkıp gitti,maçı yanınızda bile seyredemedi çağırsanıza gelsin elinizi sıksın?!"
Diye sorduğumda ise,bana neden Galatasaraylı olduğumu hep hatırlamamı sağlayacak birşey söylemişti...
"-Biz Galatasaraylıyız evladım,biz sadece bize yakışanı yaparız,başkasına yakışanı değil.Onlar da kendilerine yakışan şekilde davranırlar,bırak öyle kalsın."
O an ki mutluluğu yüzünden okunuyordu..Bütün o yıllar boyu çektikleri-bize çektirdikleri herşey bir yana o an orada mutlu bir adam gördüm ben..Düzgün,beyefendi,mutlu bir adam..
Yo yo hayır Kör ölüp badem gözlü olmadı..Evet hataları bize çektirdikleri çoktu,ama sağlığında da bu konular haricinde insanlığı,Galatasaray’lılığı ve karakteriyle ilgili kimsenin ağzını açabileceği bir kişi değildi..
Hepsinden önemlisi belkide en kötüsü haddinden fazla Galatasaraylıydı..Bu hastalığına da bir nebze olsun neden olmuştur zannediyorum.Sağlığını kaybedecek kadar çok sevmişti Galatasaray’ı...Umarım yeni stadyumda adına loca verilmez Numaralı tribünün adı Özhan Canaydın Tribünü olarak konulur..Eski açıkta da Alpaslan Abi oturur..Yukarıdan seyrederler Kapalı’da ki Metin Oktay ile beraber...
O zamanlar teknoloji bu kadar gelişmemişti,über süper megapikselli cep telefonları piyasada yoktu..
Özhan Abi yeni stadyumumuzu göremedi.Fakat herşeye rağmen eminim ki o gün asansörde çektiğim bu karede siz o Mutlu insanı görebilirsiniz...
Huzur içinde Yat Özhan Başkanım..Pardon "Özhan Abi". "
http://3.bp.blogspot.com/_EtJIfnFdD5...s640/Canay.jpg
(Bu pazar günü gene fener maçı var Özhan abi...Ben senin hatrına o iğrenç 100. yıl formasını gene giyeceğim..Herşey aynı olacak gene en az 4 atacağız bak görürsün.)
Kötü örnek emsal teşkil etmez..Geçen sene de küfrettik...Ok eyvallah,zaten fenere küfretmeyen Galatasaray’lı olması mümkün değildir katılıyorum,fakaat..Geçen sene sahanın en iyi futbolcusu kimdi burdaki maçta? evet dilimiz varmıyor,konduramıyoruz ama emre idi..bu sene de zaten feneri tek sırtlayan adam.Oynamadığı,kötü oynadığı her maçta fener puan kaybetti..Ben emreden korktuğum için yazmıyorum bunları..tam tersi görmezlikten geldiğimi belirtiyorum..emre kimdir? koskoca camiayı bizim için Türkiye’de oynadığımız en önemli maçlarda sadece kendisine kitlenmemizi sağlıyor?bırakın it ürüsün kervan yürüsün..
Özellikle yaşı 20 ve altında olan genç kardeşlerimin burayı iyi okumasını istiyorum..
Lütfen bir yerlerden 2 aralık 1998 GALATASARAY-Juventus maçını (ve maç öncesini) ve de 8 mart 2003 GALATASARAY-fenerbahçe maçını (ve öncesi-sonrasını) bulup izleyin...hatta izlemenize bile gerek yok sadece dinleyin..Nasıl Tezahürat yapıldı,nasıl desteklendi,küfürsüz nasıl ezildi bir takım iyice anlayın..Biz o gün fenerbahçeyi sadece yenmedik,biz o gün fenerbahçeyi hem futbolumuzla,hem tribünümüzle,hem asaletimizle,hem de yüreğimizle dövdük...
Bize bu ve bundan sonraki maçlar için lazım olan budur...Atletico maçının ilk yarısı andırıyordu bu sene bu yukarıda bahsettiğim maçları..Öyle olmalıyız..
Galatasaraylılık bir din gibi bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Bunun için Galatasaray’ı tercih eder, Galatasaraylılığımla övünürüm.
METİN OKTAY
Övünelim !
__________________________________________________ __________________
Nur içinde yat , selam söyle Alpaslan Abi'ye , yer tutun bize orda olacağız kol kola.
ultrAslan Gaziantep
allah rahmet eylesin...