Bir acı haber daha..

Konu: Bir acı haber daha..

1. khan said:
    allah rahmet eylesin, ailelelerine geride kalanlarina sabir versin.

Cok uzuyor boyle haberler, gencecik yasta bir anda olup gidiyorsun allah acisin.

Lutfen dikkat arkadaslar biraz daha dikkat.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

2. Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mutu said:
    Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin . Kendinizden vazgectiyseniz şu yakınlarınızı , annenizi babanızı düşünün bari de çekin elinizi ayagınızı gazdan az temkinli olun .
    Instagram: mutusgarage

3. redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

redlinemst said:
    offf bu nedir yaa :S Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin . Lütfen abilerim yaşıtlarım daha dikkatli olalım..

4. GokhanErol said:
    Allah rahmet eylesin...

5. Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaan said:
    alah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

6. DogukanB said:
    başınız sağolsun Yusuf. çok üzücü bi haber

7. Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ome_RS said:
    Allah rahmet eylesin cok kötü
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

8. gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gurcell said:
    Allah rahmet eylesin.

Motor almadan önce ilk etapta teorik, sonrasında pratik eğitim şart. Ayrıca ehliyet alındıktan sonra da iyi bir motor eğitim okulunda motora alışılması şart.

Ayrıca iyi motor ekipmanı da hayat kurtarır.

Sırf kendime güvenmediğim ve eğitim bitmediği için 2 ay motora binmedim ben, garajda yattı durdu, herşeyi öğrendim ondan sonra çıktım trafiğe...

Rahmetli sürücü bu dediklerimi büyük ihtimal ile yapmamış ki vefat etmiş. Umarım bu dediklerimi yapmıştır da şanssızlık sonucu vefat etmiştir, bende özür dilerim o zaman.

9. yusufcan_k said:
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin.

Motor almadan önce ilk etapta teorik, sonrasında pratik eğitim şart. Ayrıca ehliyet alındıktan sonra da iyi bir motor eğitim okulunda motora alışılması şart.

Ayrıca iyi motor ekipmanı da hayat kurtarır.

Sırf kendime güvenmediğim ve eğitim bitmediği için 2 ay motora binmedim ben, garajda yattı durdu, herşeyi öğrendim ondan sonra çıktım trafiğe...

Rahmetli sürücü bu dediklerimi büyük ihtimal ile yapmamış ki vefat etmiş. Umarım bu dediklerimi yapmıştır da şanssızlık sonucu vefat etmiştir, bende özür dilerim o zaman.
    malesef haklısın gürsel abicim paketcilik yapıyordu racing için tecrübesi belki vardı ama tam oturmamıştı ve ne kask ne mont hiçbirşey yoktu..

10. omR35 said:
    Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.

11. gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gurcell said:
    Evet, paketçilik yapıyordu konuyu özetliyor. Allah rahmet eylesin, fakat çok ama çok dikkatsiz motor kullanıyorlar.

Ofisimin ordan evime paket getiren bir kuryeyi laflarımla sıka sıka pantalon ve bot giymeyi öğrettim, geçen çöp kamyonu üzerine kırmış, motorla birlikte sürüklenmişler, yerde sürtündüğü halde hiçbirşey olmamış. Şimdi dianese tulum ve bot giyiyor bu sayede.

12. K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

K0213 said:
    Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu gün ama bu kdrı fazla bu bünyeye!!! gencecik insanlarız hepimiz yarışıyomuyuz ölümle nedir?

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin.. Allah erken ölüm göstermesin..
    Fiat's Are Faster Than You Think!

13. yusufcan_k said:
    amin... mekanları ikisininde inşallah cennet olur..

14. tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tyMu said:
    Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

15. pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pesimist206 said:
    mekanları cennet olsun aılesını dusunmek bıle ıstemıyorum aılesıne allahtan sabır dılemekten baska bır sey elımızden gelmıyor ne yazık ki gercekten cok uzucu
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

16. lnd_samet said:
    evimin dibinde olmuş olay ve burdan görüyorum...
    ALLAH rahmet eylesin cook kötü cok

17. emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre yeşil said:
    Üstünde kask mont pantolon herhangi birşeyler varmıydı acaba bende motor kullanıyorum kesinlikle bellik mont kask olmadan binmiyorum hiç bir koruma yoktu sanırım arkadaşlarda ALLAH rağmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah ALLAH geride kalanlara sabır versin.

18. yusufcan_k said:
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstünde kask mont pantolon herhangi birşeyler varmıydı acaba bende motor kullanıyorum kesinlikle bellik mont kask olmadan binmiyorum hiç bir koruma yoktu sanırım arkadaşlarda ALLAH rağmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah ALLAH geride kalanlara sabır versin.
    yokmuş abi hiçbirşey..

19. VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VTec_king said:
    Başınız sağolsun
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK