allah rahmet eylesin, ailelelerine geride kalanlarina sabir versin.
Cok uzuyor boyle haberler, gencecik yasta bir anda olup gidiyorsun allah acisin.
Lutfen dikkat arkadaslar biraz daha dikkat.
allah rahmet eylesin, ailelelerine geride kalanlarina sabir versin.
Cok uzuyor boyle haberler, gencecik yasta bir anda olup gidiyorsun allah acisin.
Lutfen dikkat arkadaslar biraz daha dikkat.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin . Kendinizden vazgectiyseniz şu yakınlarınızı , annenizi babanızı düşünün bari de çekin elinizi ayagınızı gazdan az temkinli olun .![]()
Instagram: mutusgarage
offf bu nedir yaa :S Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin . Lütfen abilerim yaşıtlarım daha dikkatli olalım..
Allah rahmet eylesin...
başınız sağolsun Yusuf. çok üzücü bi haber![]()
Allah rahmet eylesin cok kötü![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Allah rahmet eylesin.
Motor almadan önce ilk etapta teorik, sonrasında pratik eğitim şart. Ayrıca ehliyet alındıktan sonra da iyi bir motor eğitim okulunda motora alışılması şart.
Ayrıca iyi motor ekipmanı da hayat kurtarır.
Sırf kendime güvenmediğim ve eğitim bitmediği için 2 ay motora binmedim ben, garajda yattı durdu, herşeyi öğrendim ondan sonra çıktım trafiğe...
Rahmetli sürücü bu dediklerimi büyük ihtimal ile yapmamış ki vefat etmiş. Umarım bu dediklerimi yapmıştır da şanssızlık sonucu vefat etmiştir, bende özür dilerim o zaman.
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.
Evet, paketçilik yapıyordu konuyu özetliyor. Allah rahmet eylesin, fakat çok ama çok dikkatsiz motor kullanıyorlar.
Ofisimin ordan evime paket getiren bir kuryeyi laflarımla sıka sıka pantalon ve bot giymeyi öğrettim, geçen çöp kamyonu üzerine kırmış, motorla birlikte sürüklenmişler, yerde sürtündüğü halde hiçbirşey olmamış. Şimdi dianese tulum ve bot giyiyor bu sayede.
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu gün ama bu kdrı fazla bu bünyeye!!! gencecik insanlarız hepimiz yarışıyomuyuz ölümle nedir?
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin.. Allah erken ölüm göstermesin..
Fiat's Are Faster Than You Think!
amin... mekanları ikisininde inşallah cennet olur..
mekanları cennet olsun aılesını dusunmek bıle ıstemıyorumaılesıne allahtan sabır dılemekten baska bır sey elımızden gelmıyor ne yazık ki gercekten cok uzucu
![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
evimin dibinde olmuş olay ve burdan görüyorum...
ALLAH rahmet eylesin cook kötü cok
Üstünde kask mont pantolon herhangi birşeyler varmıydı acaba bende motor kullanıyorum kesinlikle bellik mont kask olmadan binmiyorum hiç bir koruma yoktu sanırım arkadaşlarda ALLAH rağmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah ALLAH geride kalanlara sabır versin.
Başınız sağolsun![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)