bu imkanla şuanda E90 3.20d yada s40 alırdım,scirocco 160 lığa biniyodun sanırım bence bu araçlar doyurucu![]()
chip+coil+blow derkeeeen
![]()
Civic type-s performans olarak üzebilir ama golf tsi 140hp bile baya baya hızlıydı civic'ten.![]()
Veriler ortada, gerçi pardon burası techturkey burada her zaman hondalar geçer![]()
ne alaka şimdi? iki aracta 140hp 2aracta manuel olunca civic gecıyor dsg olunca işler deıgısır zaten bunuda belırttım top speed de zaten civic daha iyi 1.8 motorun hacmıyle
ben denemelerıme gore bunu soyledım denedık gorduk abartıcak bı durum ya da sızın verdıgın tepkıye degecek bı olay da soz konusu degıl 3secenek var fln demenızıde anlayamadım
nese konuyu dagıtmayalım gereksız ben gectı gecıldı muhabbetlerı yapmıyorum yasadıgımı deneyıp gordugumu soyledım ınanmazsanız sızın bılecegınız is
bu arada konuya donersek de ben sana type-s manuel yada golf6 tsi onerıyorm 160lık olursa cok daha guzel olur karar sana kalmıs hangı arac hosuna gıderse onu alırsın...
52 bin tl e ibiza sc cupra .. 1.4 tsi çift turbo 180 hp 7 ileri dsg
74 bin tl 2.0 tsi 240 hp cupra hem 4 kapı .. biz öyle kandırdık![]()
120 d alabilirsin mesela,hem 3 gibi hantal kalmaz hem de chip ile fena da yürümez gibi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)