206 RC yardım. ?

Thread: 206 RC yardım. ?

1. Juggernaut's Avatar

Juggernaut said:
    Rc'de az yakmaz şehir içinde basmassan 11-12 litre.

2. ouzs's Avatar

ouzs said:
    Quote Originally Posted by IMPREZA MANIAC View Post
    Rc'de az yakmaz şehir içinde basmassan 11-12 litre.
    o kadar yakıo mu yahu.. en azından yaktığı gbi gider rc. bmw beni 120-130 a kadar deli edio. o hızlardan sonrası güzel..
    *On3r*

3. tunch's Avatar

tunch said:
    Quote Originally Posted by efe-E View Post
    Aracınız, forumumuz üyesi Rebel'in eski aracı mı?
    rebelin aracinda orjinal motorsport vardi , ayni arac degil sanirim dosemeside farkli...

edit: arac sahibi yazmis zaten degil diye gormedim
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

4. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Quote Originally Posted by ouzs View Post
    o kadar yakıo mu yahu.. en azından yaktığı gbi gider rc. bmw beni 120-130 a kadar deli edio. o hızlardan sonrası güzel..
    şehir içi basmazsan 9.5-10.5 ortalaması ile gidersin

şehir dışıda öldürsen 7 altına inmez

yakıt değerleri böle

5. Juggernaut's Avatar

Juggernaut said:
    320 den sonra güzel gelir gidişi bendede 320 vardı ondan inip arkadaşın rc sini kullanınca bidaha kendi arabama binip gaza basasım gelmiyordu.

6. ouzs's Avatar

ouzs said:
    hadi bakalım ozmn bi aksiliği çıkmazda bnde binip gazlarım biras.. çok nadir basarım zaten. eğer öyle bi yakıt sarfiyatı varsa iyi bnm için..
    *On3r*

7. Killah's Avatar

Killah said:
    yalnız E36'ya hasta oldum ben olsam kıyamazdım haha. Hayırlısı neyse o olsun
    Quote Originally Posted by BarKing View Post
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

8. ouzs's Avatar

ouzs said:
    e 36 başka bi hayat resmen.. ileride tekrar bi e 36 m olacak inşallah. ama takas biraz cazip geldi. araç hızlı ve önden çekiş. özledim seri araçları.. hayırlısı tabiki. çok saolun.
    *On3r*

9. cembozbey's Avatar

cembozbey said:
    cok pişman olursun hemde alpine white sanıyorum=)

hersey hız deil 206 rc cokda hızlı deil zaten cok istiosan turbo yap vazgec bu sevdadan
    BOZBEY

10. ouzs's Avatar

ouzs said:
    Quote Originally Posted by 325İX View Post
    cok pişman olursun hemde alpine white sanıyorum=)

hersey hız deil 206 rc cokda hızlı deil zaten cok istiosan turbo yap vazgec bu sevdadan
    kısmetse ileride e36 m3 üm olur. 3.20 ile uğraşmak istemiyorum fazla abi ya. özledim valla önden çekişi. iyiyse bu araç alıcas işte bakalım.
    *On3r*

11. ardacngns's Avatar

ardacngns said:
    kocaelide satılık olan mavı rc cok guzel ama sahını takas dusunmez herhalde full servıs bakımlı

12. MRC's Avatar

MRC said:
    Quote Originally Posted by ardacngns View Post
    kocaelide satılık olan mavı rc cok guzel ama sahını takas dusunmez herhalde full servıs bakımlı
    şahin mi??

13. ouzs's Avatar

ouzs said:
    şahin derken.
    *On3r*

14. Mutu's Avatar

Mutu said:
    şahin derken.
    Quote Originally Posted by me106R View Post
    şahin mi??

sahibi demek istemiş olabilir . N ile b yanyana
    Instagram: mutusgarage

15. ouzs's Avatar

ouzs said:
    oha bravo valla. hiç düşünmedim 206 rc bilgisi olannn ?
    *On3r*

16. depresif said:
    206rc ler sınıfının iyi yürüyen araçlarından değildir. clio rs hız ve serilik açısından daha tavsiye edilir.

17. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:

18. ouzs's Avatar

ouzs said:
    peki 'iyi yönü şudur' diyebiliceğimiz bi özelliği var mı rc lerin.. kötü özellikleri ve iyi özellikleri die adlandırabilieceğimiz. !
    *On3r*

19. depresif said:
    peki 'iyi yönü şudur' diyebiliceğimiz bi özelliği var mı rc lerin.. kötü özellikleri ve iyi özellikleri die adlandırabilieceğimiz. !
    rc nin görüntüsünü ben hiç bir 206ya değişmem mesela. jantları olsun çamurlukları olsun.

ayrıca frenleri iyi diye biliyorum. yol tutuşunun çok parlak olmadığını biliyorum. koltukları ve iç dizaynı diğer arabalarda olmayan bir özelliktir. kısacası göze hitap eden bir araçtır benim gözümde. hız ve serilik düşünülerek alıncak bir araç değildir.