Allah belanızı versin beee! Nesiniz siz sapık o.ç ları
Arkadaşlar hesap bilgilerini sinem hanım vermişti,Hesap no isteyen arkadaşlara pm atıyorum.Teyid için ve yolunuz düşerse Ateş'i görmek için lütfen Sinem Hanım'la irtibata geçin,ben şu an İstanbul dışındayım.
İletişim: 0535 948 06 48 /Sinem Saraçoğlu
İlginize teşekkürler.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
gülüm pm i aldım akşam daha detaylı bakacam konuya
bizim pederde veteriner di gerçi şimdi fazla ilgilenmiyor bu işlerle ama eşi dostu bolca var bir ayar çekecez bakalım
Bunu yapan insan olamaz. Bunu yapan ve yapanlarla aynı havayı soluyoruz hale bak arkadaş ya memleket ne hale geldi.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o ne yaa yazıklar olsun tüh Allah sizi bildiği gibi yapsın abi hiçmi Allah korkusu yok yani az bişey yokmu içinde bunu yapanın
bu ne biçim bir zihniyettir ya.. Allah belalarını versin.. Nasıl hesap verecek bunlar toprağın altına girince hiç anlamıyorum...
Allah Cezalarını Verir Eminim Bundan...Hiçbir Canlı Bu Hale Getirilemez....Allah'ım Kuvvet Sabır Ver Yawruya Haline Bak
En Kısa Zamanda Para Biriktirip Bizzat Kendim Vereceğim...
off cok kötü yaa![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İnsanlar iyice şaşırmış.... Allah bildiği gibi yapsın bunları...
diyecek söz yok... yapanı bulup kafasını gövdesinden kör bıçakla ayırmak lazım...
yuce rabbımın yaratıgı canlıyaa bu yapılırmı yaa cok yazık yapamın allah belasını versın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Way O.Ç.
Bunu Yapanlar, Bizim Soluduğumuz Oksijeni Soluyamaz ya.
Yazık Günah..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
İlginç.Ne İnsanlar var ya :S Bunlara insan demeye bin şahit lazım.aynısınıda bunu yapanlara yapmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)