Opelden beklenen hareketler bunlar opele töbeliyim aslında..
tabi tabi orası öyledir :D 45 litreye 1200 km gerçekten iyi ama =)
olursa kırmızı düşünüyoruzda yok heralde 2 tane gördüm sahibinden comda falan
Printable View
Opelden beklenen hareketler bunlar opele töbeliyim aslında..
tabi tabi orası öyledir :D 45 litreye 1200 km gerçekten iyi ama =)
olursa kırmızı düşünüyoruzda yok heralde 2 tane gördüm sahibinden comda falan
45 lt. 1200km. yol = km.de ort. 115 kuruş harika
hayırlısı olsun senin adına bende al derim :) kesinlikle çok güzel bir araç...
İşte iyi insan lafının üstüne gelir :D:D Nires ;) bana corsayı sevdiren aracın sahibi :D:D
daha aracın heşeyi bitmedi bitince çok daha iyi olucak arkadaşlar her yapılan değişiklikleri sizlerle paylaşıcam :)
şuanda araştırmadayım ben corsa için yolda siparişimiz var bi aksilik olurda yalan olursak corsaya yönelmeyi düşünüyorum ama eski aracım corsa c idi ve yaşamadığım sorun kalmadı korkmuyo değilim Opelden..
ıcın rahat olsun fordun ıcı gercekten cok kucuk corsa ozellıkle tek kapılar cok rahat yanı
tek kapıda satarken müşterisini bulmak zor oluyor C kasada baya bi bekledim müşterisi için
izlenimlerin kesinlikle ufak durduğuna bakma 4 kapılı benim aracım gayet rahatım arkadaşlarda rahat etmekte frenler çabuk bitiyor ayrıca volan sorunu ve depo şamandıra hemen yükselmemekte yakıt ibresi çok abanmassan baya az yakar şaşırırsın cosmo modelleri baya dolu ayrıca öle şikayet ettgm ses yada tıkırtı olmadı çokta sağlamlar ayrıca zaten ruhsatta agırlıgına bakınca anlarsın:D ama kesinlikle 90 beygirlik al:D
1 yaşında corsa 1.3 75 lik cosmo var kuzenimde.Hiç bir sorun çıkartmadı. Kaç kuruş yaktığını bilmiyorum ama çok az yaktığını biliyorum..herhangi bi sorunda çıkartmadı
bence yeni citroen c3 te bakabilirsiniz eski citroen c3lerin kalitesiz ve sıradan iç tasarımına sahip değil ve fazlasıyla şık ve tok bi araba test ederseniz sizde farkediceksiniz .bide visiodrive aldınız mı tadından yenmez hemde 1.6 90 hp gibi güçlü bi dizel motorada sahip. hemde çok daha yeni bi tasarım corsaya göre
Citroen DS3 yeni çıkmış güzel birşeye benziyor sanki bu arada :D
Benimde arkadaşta var küçük değil araç şamadıra olayı c kasadada vardı çıkmıyodu hemen opelin huyu heralde netten bakıyorumda corsalara kafama göre daha bulmuş değilim daha araştırma işindeyim :) siparişi iptal edersem alıcam kesin olarak 1 haftaya belli olur :) 75 likle 90 lık arasında çok büyük farklar varmı ?
Valla hiç bakmadım alman arabalarına genelde yöneldiğim için heralde yinede bi incelerim ama almandan şaşmam sanırım
corsa c ' dede vardı bu olay biraz gittikten sonra kalkıyodu yada yokuş aşşağa kontak aç kapa yapınca :)
gıttıkten sonra kalkıyorda mesela sılvrıde alıyorum kalkana kadar ıstanbula gelmıs oluyorum zten aldıgım benzınde yolda bıtıyo :) sahıbındende var guzel corsalar ıyı bır ıncele
Sen kınalı tarafındaymışsın ? :) valla bi yokuş aşşağa bi dene bakalım D'dede aynımı