bu arada corsa d asıgı arabasına verdıgı onemı kendısıne vermeyen tolga abım yanı bob henuz degerlı yorumlarını yazmamıs yazdıgı takdırde sanırsam corsadan vazgecemzsınz :)
Printable View
bu arada corsa d asıgı arabasına verdıgı onemı kendısıne vermeyen tolga abım yanı bob henuz degerlı yorumlarını yazmamıs yazdıgı takdırde sanırsam corsadan vazgecemzsınz :)
yokus asagı kontak kapatamıyorum cunku aracım otomatık :)
öyle demiyorum yahu :) ben benzin alıyodum yokuş varsa gidip yokuş aşşağa duruyodum stop edip tekrar çalıştırıyodum yani durarak çıkıyodu şamadıra kendimce bi çözümdü :)
hey allhım :) yok yok denedım olmuyo normalde fulleyınce oluyodu bugun fulledım 35 ytl aldı dedım bıraz daha koy 40 a tamaldık a aksam oldu araba park halınde duruyodu hafıf yokusta aksam baktım hala bı hareket yok ıbrede :)
Alla alla benim arkadaştada oynamıyoda bi 3-5 km gidince çıkıyo =/
30 milyonluk alırsan 3-4 km git çıkar ibre 40 milyonluk al hemen çıkıyor daha aşağısı koyarsan şansa bağlı:D ama gerçekten az yakarlar ben şehiriçi 140 kuruşları gördüm normal kullanımda devire bağlı tabi vites değişimlerinin ortalama 170-190 kuruş arası gidip geliyordu(70-80km yi geçmeden)brz basmaya başladınmı 200 kuruşları görüyorsun:D
yakıtı iyi ama işte performansı 1.3 90 hp de nasıl ? 1.3 75 kullandımda hantal sanki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay
şöyle bi araç çarptı nette gözüme
çok güzel yol tutuyor
Tam anlayamadım konuyu ama sanırım avatarının altındaki yazıya ve yazdıklarına bakılırsa Focus alıyorsun sipariş verdin. İptal edip corsamı alıcaksın? Kendine küfür edersin aldıktan sonra. Birincisi 90lığı chiplesen anca Focus kadar gider. Tecrübeyle sabit... Yol tutuş daha kötü olacak. Fordların şasileri çok iyidir. Yol tutuşa önem verilir. İç hacmi daha geniş. Daha geniş arka koltuklar. Eğer boyunda uzunsa arkaya biri oturduğunda büyük ihtimal koltuğunu ileri çekmek zorunda kalmayacaksın. Yol sesi, konfor, donanım farkı olacak. Geniş bagajın olacak vs vs. Corsada bunların hepsinden var ama Focusa göre daha az...
Bu arada ufaktan basıcam edicem diyorsan, illa corsa olsun dersen, alıcaksan 90lık al. 90lık zaten giden bir araç değil. 75liği sen taşırsın sırtında.
1.90 boy 100 kg :) Focus sipariş verildi ağustos teslim ancak durumlar karışık , olurda iptal etmek zorunda ve daha ucuz bişeylere bakmak zorunda kalırsam corsa ilk düşüncem olduğu için ve zaman kaybetmemek açısından bu konuyu açtım.. Corsa'nın kronik sorunu olup olmadığını tecrübeli arkadaşlardan duyuyim dedim, C segmenti ile B segmenti arasında tabiki bahsettiğiniz farklar var ama aynı farklarda fiyatta var ayın 10 'unda kesin belli olucak ve ona göre hareket edip burayada yazıcam
O zaman şöyle söyliyeyim eğer illa sıfır almayacaksan sıfır corsa fiyatına 2. el donanımlı bir dizel focus her türlü bulunur. Ben Astrayı hiç sevmememe rağmen imkanım varken illa küçük az yakan bi araç alıcam diye aldığım corsadan sonra neden astra almadım diye pişman olmuştum. Yinede yeni polo çıkana kadar bence en mantıklı küçük sınıftı.
Bu araç yalan olursa sıfır değilde 2. el düşünüyorum 25 30 arası araca verip 5 bin lira falan aksesuar olarak harcamaya ufaktan bi niyetliyim astralar pek hoşuma gitmiyo benim , Polo'da inceledğim araçlar arasında ben pek beğenmedim poloları 2 airbag 1 direksiyon 36 lira sis farı opsiyon 750 lira..
corsa kullanıcısı olarak diyorumki eğer alıcaksanız 90 lık onu mod edin 75 lik gerçekten gitmesini bekliyene kadar yerinizde sayarsanız cosmo modelleri gerçekten dolu ve bu corsalar gerçekten gerçekten sağlam araçlar yol tutuşları iyidir bir focus kdr tabiki değildir ama chip yapınca 90 lıkları focus dizellere şaka çok rht yaparsın bence ayrıca ufak göründügüne sakın aldanmayın gayet geniş bir araçtır 4 kapılıları vergi yakıt tüketimi vs çoğu konuda avantajlı ama bu sıralar bunların 2nci elleri yükselmiş durumda bi nebze şimdi alma derim
evet 2. elleri biraz uçuk gibi duruyor 30 çekenler falan var cosmo için fazla dimi bu rakamlar ? corsa d kullanmışlığım var fiesta ya falan bakaraktan içi 3 oda 1 salon :)
valla sana şöyle diyim galeriler benim aracıma 22500-23000 hemen veriyorlar ki 2 parça lokalim var ve 85 bin deyim ayrıca aracım essentia c'mon paket 75 lik yani diyorum hepsine neden bu fiyat ben senden 23 e alırım 25 hemen satarım astra dan daha çok tutuluyor artık bunlar diyorlar çok tercih edilen bir araç oldu hele ki bide dizel terch oluyor bunlar yani galerici 22-23 diyor biniciye 24-25 hemen satılıyor cosmo için normal neden çünkü gerçekten çok fark var cosmo larda yol bilgisayarı fln en gözle görülür fark ayrıca dışardan görünüş ek donanımlar fln baya fark yapıyor şahsen cosmo alırsam füme renk alırım çok güzel duruyor ama fiyatları o civarlarda normaldir
hmm anladım teşekkür ederim bilgiler için şu araca bakıyorum şuanda yalan olursam bununla anlaşırım gibime geliyor beğendim aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay
Dün konuştuk abicim zaten. Bende de şuana kadar hiç bi sorun yok...
aynen kardeşim :)