qwerty klavye seviyorum ama bu gerçekten çok başarılı olmuş 1-2 ay denenerim içimde kalmasın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
özellikleri çok güzel ama dışı sanki çin malları gibi olmuş çok kalın ve kenarları gri renkte uymamış kasaya eski kasayı yeni sürümle güncelleseler daha iyi olurmuş..blackberry biraz eskisinde deneriz yeni iphoneyide.
çok kalın gibi duruyor ama yinede iş görür gibi![]()
pekı bende 3Gs var kontratlı cıhazı satsam 4g alsam tanımlı olan internet paketını konusmaları falan onda kullanabılırmıyım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
şimdiye kadar yapılmış en ince iphone bu
kalın dienler için...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
burda 2000 lira olur
almanyadan getirtme fırsatım var nasl yaparızkuzen gelicek orda fiyatlar ne durumda acaba ?
gelsınde bakalım bu makınayaa nasıl bır seymıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
on numara alet olmuş
bugünlerde 2.el 3g iphone bakıyodum ama idareten bi alet kullanıp bunun çıkmasını bekleyecem sanırım
3 sene önce aldığım n93 bana 1500 liraya malolmuştu,bi daha telefona bu kdr para vermem dedim ama büyük konuştum sanırım![]()
evet 24 hazirandan sonra çıkıyomuş arkadaşlar.amerikada 200 dolar evet ama bizim burdaki gibi kontratlı şekilde veriyolarmış.burda da turkcel ayda 2190381 tl 2302380 taksitle verir artık![]()
Gerçekten çok başarılı bir telefon sitesinden detaylı şekilde inceledim.satış rekorları kırcak bir telefon bence![]()
temmuzda gelcek kuzen o zmana kadar söylerim getirtme şansı olursa 200$ mı alcak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)