bende bugüne kadar ayfondan uzak durdum hep, sanırım bu sefer bizde ayfoncu olucaz![]()
bunu bekliyordum geldi sonunda.. terazine dokundum![]()
apple daha önce kullanmadımda meraklanmadımda ancak bu gerçekten güzelmiş tr ye gelsin alıcam bitane
çok beğendim tasarımını ama bir telefona 1.500 2.000 tl vermek bana uymuyor. o paralara neler alırım diyorum yine salak gibi arabaya yatırırım ben sonrada keşke iphone alsaydım lan derim![]()
![]()
Cidden güzel olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
3Gs lerin 2. elleri düşer artık![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
şu 3g lerde artık düşsünde bizde onu alak bari![]()
- 5mp flaslı arka kamera(hd çekim 720p yapıyor, rolling için birebir) , görüntülü konuşma için ön kamera
-facelift programı ile görüntülü konuşma ,wireless üzeinden beleş
-Batarya da mükemmel iyileştirme ,300 saat bekleme süresi.
-Multitasking , iphone kullancıları yana yana beklediği altyapı
-Kasayı çevreleyen çelik şerit aynı zamanda GSM alıcı anteni olarak görev yapıyormuş
-Wireless çekim gücü 5 kat arttırılmış, laptoplar kadar çekim gücü varmış
-Ekran çözünürlüğü iki katına çıkmış ,960 x 640 olmuş (ohaa)
Bu özellikle beni çok etkiledi. Kendim 3g kullanıyordum ,şimdi bu iphone 4 ü almak için çok kastırmam gerek.
Türkiye kaçak yollarla ilk gelen cihazlar çok pahalı olur. İnanın buna değmez. Eylül de Türkiye de satışa RESMİ olarak sunulur. Hem normal satışa sunulur ,hemde oparatörler kontratlı satarlar. Şahsen ben kontratlı aldım. Böylelikle uygun fiyata geldi diyebilirim.
hic bir ayfon modelinin bataryasi 1 gunden fazla dayanmadi. Sabah aliyorum full, aksam 8-9 olmadan bitiyordu. sinir bozucu. bakalim bu nasil olacak.
///Mürüvvette endaze olmaz.
İnşallah seneye alırım.Şu an 3G 8GB kullanıyorum ve herkes gibi pil ömründen şikayetçiyim ben de..1 tam gün gidiyor şarjı..:S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)