ya nasıl yapcaz bu işi bende 3gs kullanıyorum,nerden yüklücem nasıl yüklücem jailbreak falan lazım değil di mi? bi yardımcı olurmusunuz
Printable View
ya nasıl yapcaz bu işi bende 3gs kullanıyorum,nerden yüklücem nasıl yüklücem jailbreak falan lazım değil di mi? bi yardımcı olurmusunuz
3g de homescreene wallpaper yokmus sebebi de uygulama isimlerindeki golgeleri 3g lerin islemcisi render edemiyomus golgesiz olunca da arka plan siyah olmazsa isimler zor okunuyomus o yuzden wallpaper isi gs ve 4 te varmis. Gorsellik delisi apple :P
Telefonun turkiyeden alinmaysa bi numarasi yok update diosun bitiyo ama yurtdisiysa unlock jailbreak fln bi numaralar var daha pazartesi cikti os4 ona jailbreak gelmismdr bilmiyorum telefonu burdan almadiysan kurcalama henuz bence :D
Takinca sorar yeni os var yukliyimmi diye
Sormassa itunesda telefonu sec orda ana ekranda update var ordan hallediosun
buldum şimdi eywallah saolasın çok makbule geçti
Aslinda bizi yiyolar ya 2010 un gungoreninde avrupanin ortasinda bi duvarkagidimi gosteremicek biraksinlar trasi :D
Yaaa arkadaşlar yüklerken lüzumsuz herifin biri aradı i tunes la bağlantı gitti ve tüm fihrist im tüm resimlerim programlarım gitti nasıl geri getircem ben bunları restore yaptım geri getireyimmi falan diye birşey sormuyor maf oldum ben bütün fihrist gitti:(:(:(:(:(
Itunesda sol tarafta tlfna sag tikla backup cikiyomu bi bak bklm varsa geri getirir yoksa evlat acisi
çıkıyor bide restore from backup çıkıyor hangisine tıklıcam
can 3d wallpaper muhabbetı ne abı?
bitti benim güncelleme arka plana resim attım süper oldu :) birazda hızlanmış gerçekten menüler.başkada bi özelliği war mı bilmiyorum,merak eden arkadaşlar warsa sölesinler bakıyim deniyim ben pek çakmıyorum :D
3d wallpaper bilmiyorum neymis :)
Restore from backup dicen eskiye ceviricek isletim sistemine dokunmadan
Bole yazip ciziorumda aysonu da geldi ins parami yatirrlar ahahha
sakın aldanmayon 3d wall paper olayına
biboha benzese bari sittirik resimler. hiç tavsiye etmiom
Yaptım geri gelmedi fihristim ne *** yicem ben şimdi